Seaside Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 mało wejść ma Fuko na allegro :( Quote
majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Na wątku Gizmo jest info, że Fuko ma dograny dom w Niemczech:roll:. Quote
dorotikus Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak i tak samo jak w przypadku Gizma mam adres ale nie będę podawać. Jedzie do pani która zajmuje się końmi ( chorymi również ). Mam nadzieje że nie będzie z tego powodu takiej jazdy jak na wątku Gizma. Quote
Seaside Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 uuu to jeszcze jazd na dogo nie widziałąś ;) Na wątku Gizma jest tylko dyskusja, a pewnie gdybyśmy się widzieli w realu przebiegłąby dużo szybciej :) Do tego dodaj to, że w formie pisemnej nie zawsze człowiek odda mayśli itym bardziej nie zawzse zostanie zrozumiany ;) ja tylko mam nadzieję, że psiaki będą szczęśliwe. Na wątku Gizma przekonały mnie słowa Morii, która współpracuje z tą Fundacją. a że jest to osoba kompetentna na dogo więc.... :) A tak poza tym to ja i tak wolę jak są na swoim, słowiańskim terenie :eviltong: Quote
Seaside Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 acha - usuwać aukcje Fuko i Gizmo z allegro?? Quote
magda z. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no to trzymam kciuki za dobrą podróż i szczęśliwe chwile do końca Quote
magda z. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 pojedzie do Niemiec, tam już na niego czeka domek Quote
TYGRYS-ica. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 piesio dostal druga szanse :loveu: no to trzymamy kciuki :thumbs: Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fundacja przyjeżdza w poniedziałek po psiaki Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niech Ci się wiedzie Fukuniu, cóż tu można dodać wiecej. Quote
Seaside Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Czy Fuko też już w drodze do nowego domku?? :razz: :) Mog e zmienia ć tytuł??? Quote
Seaside Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 A korzystając z okazji proszę o pomoc na watku staruszka Maksia :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105036 Uciekł zagłodzony z łańcucha i niestety trafił do schroniska w Dzierżoniowie :( Jest na kwarantannie jeszcze ale nie poradzi sobioe na boksach :( Poproszę o pomoc w zrobieniu banerka :oops: Quote
dorotikus Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Tak możesz zmieniać tytuł:laola:. Było dużo łez przy rozstaniu ale najważniejsze jest to że jedzie do dobrego domku. :multi: Quote
Seaside Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 No to zmieniamy :) Czy tak jak u Gizma możemy liczyć chociaż na małe info?? ;) Quote
Recommended Posts