Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tamtym roku chyba tylko Warszawka rządała takich zaświadczeń, ale ktoś mówił, że to przez stare druki potwierdzeń, które mieli.
Zobaczymy co w tym roku wymyślą. Ja chciałam jechać wcześniej a jak zaświadczenie /3 dniowe/ będzie potrzebne to będę musiała czekać do środy, żeby je od weta zabrać :cool3:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mucha__ napisał(a):
Zawsze można wpisac inna date :evil_lol:

i zastanawiam się, kto tak nie robi :evil_lol:
nikt normalny nie pojedzie z chorym psem na wystawę...
a że zdarzają się tacy co nawet jak pies się połamie to pojadą, to już inna sprawa:cool1:

Posted

AnkaW napisał(a):
W tamtym roku chyba tylko Warszawka rządała takich zaświadczeń, ale ktoś mówił, że to przez stare druki potwierdzeń, które mieli.
Zobaczymy co w tym roku wymyślą. Ja chciałam jechać wcześniej a jak zaświadczenie /3 dniowe/ będzie potrzebne to będę musiała czekać do środy, żeby je od weta zabrać :cool3:

W tamtym roku wymagali tego zaświadczenia, ale tylko przy niektórych wejściach. Za zmierzenie psu temperatury 10 zł:mad:
A z drugiej strony nawet ksiązeczek nie sprawdzali:mad:

Posted

kika22 napisał(a):
W tamtym roku wymagali tego zaświadczenia, ale tylko przy niektórych wejściach. Za zmierzenie psu temperatury 10 zł:mad:
A z drugiej strony nawet ksiązeczek nie sprawdzali:mad:

Ooooo to bierzcie wersje z termometrem bo bez mierzenia temperatury przy wejściu od Racławickiej Pan kasował 20 zl:diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
jest jeszcze możliwość zgłoszenia psa w dniu wystawy, ale koszt jest wyższy niż w terminie

w dniu wystawy można zapłacić za wystawę, ale zgłosić już się nie da.

Posted

następna będzie krajówka 12-13. 09 oraz 14. 09 klubowa molosów, szwajcarskich ras pasterskich (bez bokserów, dogów, rottweilerów i nowofunlanów) i klubowa terierów i czarnych terierów.

Posted

mucha__ napisał(a):
A wie ktos moze o ktorej zacznie sie MP?? Zgłosilam się choc nie wiem po co :P (mialam dwuletnia przerwe)

W której grupie i w jaki dzień będziesz?
Pisałam o to do oddziału w warszawie, ale na razie nic nie wiedza i kazali sie pytać o wszystko na miejscu(na którym ringu, o której itp)