Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

grrrond napisał(a):
spod dworca Wileńskiego można dojechać jednym autobusem 512 - na przystanek o nazwie pruszkowska. Stamtąd można podjechać dwa przystanki 172 lub się przejść, także z Wileniaka nienajgorzej ;)

Grrond, dzieki za plan dojazdu:razz:, ale ja wiem jak dojechac na wystawe - i nie tylko samochodem (mieszkam tez w Warszawie:evil_lol:).
Za to nie wiem jak dojechac do mnie do domu autobusem :evil_lol::evil_lol:, bo zawsze jeżdze samochodem :evil_lol: .

A mój post odnosił sie do poprzednich wypowiedzi m in. tej:

McDzik napisał(a):
Coooo? Jak ja w tamtym roku jechałam z dworca bo mnie koleżanka mieszkająca w Warszawie odbierała, to chyba z godzine jechałyśmy i co chwila się przesiadałysmy w metro, autobus, tramwaj etc i to i tak była najkrótsza trasa - rada-kupowałyśmy wtedy bilet całodobowy.

Ale może komus ten opis sie przyda:lol::lol:.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
ZUZA i NODDY jak jeszcze nie masz transportu to my jedziemy w piątek rano jakby co ale wracamy dopiero w niedziele po finałach.

To, ze rano to mi wcale nie przeszkadza, bo ja bez psa, ale nie miałabym jak wrócić chyba.

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
No nie wiem z nami mogłabyś w jedną stronę się zabrać a może któryś dogomaniak by Cię zabrał w drógą stronę jak nie planujesz zostać przez trzy dni.:roll:

Nie planuję, bo rodzice by nawet nie pozwolili. W najbliższym czasie mam dostać odpowiedź od aleb i od brata, a jeśli to nie wypali to jest ktoś kto mógłby mnie zabrać z wystawy w piątek?

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Nie planuję, bo rodzice by nawet nie pozwolili. W najbliższym czasie mam dostać odpowiedź od aleb i od brata, a jeśli to nie wypali to jest ktoś kto mógłby mnie zabrać z wystawy w piątek?

nie możesz jechać pociągiem/autobusem?

Posted

A nie mialby ktos miejsca dla szesnastolatki z bassetem w piatek w Krakowa do Warszawy i w tym samym dniu z Warszawy do Krakowa?? I bylby to ktos, kto przezylby ew. rozmowe z upierdliwymi rodzicami?? Pojechalabym pociagiem, ale mi rodzice nie pozwola i jesli juz to MOZE sie zgodza na ew. podroz z kims. Oczywiscie dorzucam sie do paliwa. Prosilabym o kontakt na PW albo na maila:
jogurtowa123@gmail.com

Posted

Mogliby dać już spis wystawców albo plan sędziowania :cool3:.
Mam nadzieję, że potwierdzenia dojdą zaraz po niedzieli bo chciałam już w środę jechać do siostry :p

Posted

[quote name='Jogurt']A nie mialby ktos miejsca dla szesnastolatki z bassetem w piatek w Krakowa do Warszawy i w tym samym dniu z Warszawy do Krakowa?? I bylby to ktos, kto przezylby ew. rozmowe z upierdliwymi rodzicami?? Pojechalabym pociagiem, ale mi rodzice nie pozwola i jesli juz to MOZE sie zgodza na ew. podroz z kims. Oczywiscie dorzucam sie do paliwa. Prosilabym o kontakt na PW albo na maila:
jogurtowa123@gmail.com
Ja jestem w takiej samej sytuacji, może znalazłby się jeden transport przez Częstochowę i jedno wolne miejsce, bo ja bez psa. No i przy okazji bym poznała ciebie i Jogurta.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja jestem w takiej samej sytuacji, może znalazłby się jeden transport przez Częstochowę i jedno wolne miejsce, bo ja bez psa. No i przy okazji bym poznała ciebie i Jogurta.

Bylo by super, chociazby ze wzgledu nia jeszcze mniejsze koszty. Proosze, niech ktos sie zlituje :placz:

Posted

A ja jestem wściekła na ZK w Warszawie.... A właściwie kobiety w sekretariacie, które kłamią ludziom w żywe oczy (chociaz w moim przypadku to raczej uszy)....:angryy::angryy::angryy:

Posted

Monika- napisze Ci na gg
Prawda jest jednak taka, że nikt z moich znajomych zarejestrowanych tam w oddziale nie jest zadowolony z pracy tych kobiet. Wszyscy jeżdżą tam tylko w koniecznych przypadkach, wielu z nich już poprzenosiło się do bardziej miłych i otwartych na hodowców i początkujących oddziałow...
To jest koszmar!!! Jak można tak zrażać ludzi do kynologii????

Asia- przecież dopiero jest 5 dni po przyjmowaniu zgłoszeń....................................

Posted

AlaNowak napisał(a):
Monika- napisze Ci na gg

AlaNowak, albo napisz o co chodzi albo nie pisz wcale...
Nie można powiedzieć "ktoś jest be ale nie powiem wam dlaczego"

Posted

Hejka :)

SZUKAM TRANSPORTU Z kRAKOWA DO WARSZAWY W NIEDZIELĘ ( 13.07)
jADĘ Z JEDNYM SUPER GRZECZNYM PSEM

lub

JADĘ Z KRAKOWA DO WARSZAWY W NIEDZIELĘ ( 13.07) , MOGĘ ZABRAĆ NAWET KILKA OSÓB

Ponieważ rzadko bywam na forum, Proszę o kontakt na mail: cyrlandia @o2.pl lub nr. tel. 513-570-576.

Posted

Witam,
Szukam transportu z Wrocławia (okolic) do Warszawy i z powrotem dla 1 osoby i maly pies (shelti) w niedzielę 13.07.08
Oczywiście dokładam się do paliwa.

Posted

Russellka napisał(a):
Bardzo dziękuję! :multi: I we wszystkie dni o 10:00? Tzn czy w sobotę i niedzielę też :-)

Tak ;) bardzo maly procent wystaw u nas w Polsce zaczyna się o innej godzinie.

Posted

Ja też szukam transportu z Wrocławia do W-wy (może być w sobotę i może być w niedzielę) dla 1,5 osoby i suki collie. Oczywiście dorzucam się do kosztów przejazdu :)
Suka szkolona, zaprawiona wyjazdowo i wychowana :)