Agama Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 15 minut jazdy autobusem 175 z dworca W-wa centralna to nie jest daleko Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 W sumie są autobusy, nie pomyślałam... Tylko znając mnie, to sie pogubie i wysiąde na złym przystanku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 basia bonnie napisał(a):W sumie są autobusy, nie pomyślałam... Tylko znając mnie, to sie pogubie i wysiąde na złym przystanku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na pewno nie bedziesz w autobusie sama, także zapytasz gdzie jest stadion gwardii i już. ja jak jade autobusem zawsze wiem gdzie wysiąść bo jądą ludzie z psami na wystawę i wysiadam z tłumem :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Coooo? Jak ja w tamtym roku jechałam z dworca bo mnie koleżanka mieszkająca w Warszawie odbierała, to chyba z godzine jechałyśmy i co chwila się przesiadałysmy w metro, autobus, tramwaj etc i to i tak była najkrótsza trasa - rada-kupowałyśmy wtedy bilet całodobowy. Quote
.ania Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :crazyeye: to ja nie wiem jak Wy jechałyście, chyba na około... z Dworca Zachodniego jest bliżej, trzeba wiąść w 172 (ma tam pętlę) i wysiada się pod samym wejściem na stadion, raptem kilka przystanków ;) Trzeba wysiąść na przystanku 'Miłobędzka' Quote
Frytela Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja jak jezdze gdziekolwiek z psem na wystawe pociagiem itp to sie kieruje tlumem, tak zrobilam w lublinie, bo bym sie chyba pogubila, tak blisko pkp od stadionu bylo haha xD Quote
MEGNUM Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 .ania napisał(a)::crazyeye: to ja nie wiem jak Wy jechałyście, chyba na około... z Dworca Zachodniego jest bliżej, trzeba wiąść w 172 (ma tam pętlę) i wysiada się pod samym wejściem na stadion, raptem kilka przystanków ;) Trzeba wysiąść na przystanku 'Miłobędzka' Zależy z jakiego dworca bo np z Wileńskiego nie jest juz tak łatwo:shake: Quote
Matusz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Justa napisał(a):na pewno nie bedziesz w autobusie sama, także zapytasz gdzie jest stadion gwardii i już. ja jak jade autobusem zawsze wiem gdzie wysiąść bo jądą ludzie z psami na wystawę i wysiadam z tłumem :evil_lol: ja podobnie, zawsze na wystawach w obcych miastach kieruję się za ludźmi z psami, dla pewności jeszcze pytam czy idą na wystawę no i jakoś się zawsze dotrze na miejsce:diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Matusz napisał(a):ja podobnie, zawsze na wystawach w obcych miastach kieruję się za ludźmi z psami, dla pewności jeszcze pytam czy idą na wystawę no i jakoś się zawsze dotrze na miejsce:diabloti: my tak z samochodem :evil_lol::evil_lol: zaglądamy ludziom do środka, jak mają psa lub naklejkę psa to za nimi jedziemy : P Quote
Matusz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):my tak z samochodem :evil_lol::evil_lol: zaglądamy ludziom do środka, jak mają psa lub naklejkę psa to za nimi jedziemy : P ja ostatnio tak ze znajomą jechaliśmy na Litwie, zobaczyliśmy jeepa a na nim naklejka z amstaffem to dawaj za nim:diabloti: tak to nie wiem czy bysmy trafili bo oznakowania żadnego nie było... Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Matusz napisał(a):ja ostatnio tak ze znajomą jechaliśmy na Litwie, zobaczyliśmy jeepa a na nim naklejka z amstaffem to dawaj za nim:diabloti: tak to nie wiem czy bysmy trafili bo oznakowania żadnego nie było... nas w Białymstoku na skrzyżowaniu zaczepiła kobieta z border terrierem czy nie jedziemy na wystawę bo ona nie wie jak jechać :evil_lol::evil_lol: Quote
Frytela Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to my tez sie zawsze kierujemy za samochodami, ale kiedys nam nie wyszlo... Wystawa w głogowie, styczen 2007, dojezdzamy do glogowa, patrzymy a tam ciag samochodow z psami, no dobra to jedziemy za nimi, i jedziemy tak jedziemy, wyjezdzamy za miasto i pierwsz samochod podjezdza pod jakis dom, co sie okazalo... to pierwszy samochod wracal nie wiem skad a cala reszta jechala za nim bo myslelismy ze oni na wystawe xD xD teraz mamy nawigacje, to latwiej :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Hehe, a czy ktoś będzie jeszcze jechał pociągiem na wystawę? Quote
Taishi Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 I z Dworca Zachodniego i z Centralnego jest dosyć blisko Quote
basia bonnie Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziękuje ogromnie za mape :) Ale może ktoś jedzie jednak pociągiem? byłoby raźniej dotrzeć na stadion ;) Quote
Lived Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja planuję przyjechać autobusem, w najgorszym wypadku pociągiem..Oficjalnie uznam za cud, jeśli się tam sama nie zgubię :lol: Wie ktoś, czy daleko na Racławicką ze Stadionu (pks), bo nie widać na tej mapie ? Quote
Taishi Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Stadion (pks) - czyli stadion dziesięciolecia :) jest po 2 stronie Wisły Quote
Agnieszka K. Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 MEGNUM napisał(a):Zależy z jakiego dworca bo np z Wileńskiego nie jest juz tak łatwo:shake: Ale z Wileńskiej bez problemu mozna podjechac do centrum / okolice centralnego a stamtad na Racławicka. Quote
Russellka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja przyjadę, ale jako patrząca i trzymająca kciuki :D Quote
Unbelievable Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 a mnie jednak nie będzie:placz::placz: kurka, tak pojechać chciałam :angryy: Quote
Justa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Lived napisał(a): Wie ktoś, czy daleko na Racławicką ze Stadionu (pks), bo nie widać na tej mapie ? Taishi napisał(a):Stadion (pks) - czyli stadion dziesięciolecia :) jest po 2 stronie Wisły Dokłądnie jakieś 10-15 min od centrum ;) Quote
grrrond Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Agnieszka K. napisał(a):Ale z Wileńskiej bez problemu mozna podjechac do centrum / okolice centralnego a stamtad na Racławicka. spod dworca Wileńskiego można dojechać jednym autobusem 512 - na przystanek o nazwie pruszkowska. Stamtąd można podjechać dwa przystanki 172 lub się przejść, także z Wileniaka nienajgorzej ;) Quote
freda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 co do komunikacji to proponuję w ostatniej chwili zajrzeć na stronę ZTM Warszawa bo w wakacje będzie pewnie trochę zmian w związku z remontami Quote
Recommended Posts