MEGNUM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Nie jestem ekspertem ,ale różne rzeczy się zdarzają złamany ogon np. co nie wyklucza psa z wystawa bo to nie jest jego wada a poprostu wypadek,który dał zewnętrzne skutki w oglądaniu tego. Co innego jak szczenię rodzi się ze złamanym ogonem, lub zostanie uszkodzony przed przeglądem. Quote
PARSONRK Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 My się wybieramy na wystawę niedzielną - klubową :) Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 PARSONRK napisał(a):My się wybieramy na wystawę niedzielną - klubową :) to chyba nie tutaj, bo ta już była ;) Quote
betty_labrador Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no ale w koncu bedzie to warszawska :D Quote
Mudik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 pati1033 napisał(a):oczywiscie, ze po wypadkach "losowych" zaswiadczenie od weterynarza umozliwia normalne ocenianie- i uwazam, ze tak wlasnie byc powinno- cos, co nie jest wada wrodzona, genetyczna nie powinno przeszkadzac w karierze wystawowej. Rozne nieszczesliwe wypadki sie zdarzaja :( Mój pies robił championat mając kompletne uzębienie bo od nłodości do 5 lat miał wszystkie zęby. teraz w wyniku choroby dziąsła i próchnicy(nie zauważonej przez byłego veta) stracił dwa zęby, też ma zaświadczenie od veta ,który je usuwał. Myślę,ze nie będzie problemu na wystawie (klubówka w Łodzi) sorrki za OFF już spadam. Quote
pati1033 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 to daj znac po wystawie, jak sedzia potraktowal to zaswiadczenie, bo ciekawa jestem. Mam nadzieje, ze bedzie ok- trzymam za Was kciuki :) Quote
Pieseczkowo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Może z niktórymi spotkamy sie na krajowce w warszawie. Quote
PARSONRK Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tinka:) napisał(a):to chyba nie tutaj, bo ta już była ;) he he - faktycznie :) nie ten wątek :) ale daty podobne (znaczy dzień) Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 PARSONRK napisał(a):he he - faktycznie :) nie ten wątek :) ale daty podobne (znaczy dzień) bardzo podobne:cool3: Quote
Recommended Posts