Asiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 PATIszon napisał(a):Rozumiem, ze Ty wiesz jaka to rasa? Nie wiem i własnie dlatego pytam. Ale nie jest to husky. Jak dla mnie nie ten pysk, wielkośc... Florka_xyz napisał(a):Asiaczku to 100% Husky!!!;) Ej, nie wierzę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Savannah napisał(a):Husky o umaszczeniu pinto :) stad taka łata :evil_lol: Jesoooo, serio?!:crazyeye: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Jesoooo, serio?!:crazyeye: Pzdr. Serio serio :) to umaszczenie jest rzadkie, nazywa się pinto. Tutaj Asiaczku na tej stronie masz wszystkie umaszczenia husky ze zdjęciami: http://www.huskycolors.com/ [quote name='agnethka']wobec tego jest to: FOREST KING Syberyjskie Pieszczochy (FCI) :razz: Dokładnie to ten. Bardzo bardzo mało jest husky o tym umaszczeniu...nie jestem pewna czy to nie jedyny psiak urodzony w Polsce o umaszczeniu pinto, ale pewnie sie myle :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 OK. Jak takie autorytety jak Florka + Savannah tak mówią - zgadzam się z faktami... Savannah - już jesteś? Zajrzyj do nas, masz masę zaległości... Pzdr. Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']no właśnie specjalnie jej tą chuste założyłam, żeby było nas łatwiej rozpoznać :evil_lol: bo już wcześniej wrzucałam na fora jej fotki w takim stroju ;) co więcej powiem, że dzięki temu "znakowi" rozpoznało nas parę osób z forum :evil_lol: http://img375.imageshack.us/img375/4664/elitfw3.jpg przykro mi ze nie zrobilam Wam fotki :cool1: we wrzesniu!! [quote name='Mudik']Według mnie to są taaak duże skrajnie duże irlandzkie znaczenia. To biały kolor tu jest łatą a nie ciemny, pies jest zamaskowany kolorem białym pod którym jest szaro biały husky. no raczej ;) dokladnie tak to idzie! [quote name='Asiaczek']Mudik, sorki, ale absolutnie się z Toba nie zgadzam. Jesooo, kto zgadnie, jaka to rasa? Pzdr. pytanie mozesz takie zadac jak sie zna odpowiedz :lol: [quote name='agnethka']a nie macie go w ringu? :lol: nie wlasnie! [quote name='Florka_xyz']Asiaczku to 100% Husky!!!;)Masci pinto;-) no wlasnie mowie to juz ktorys raz to Asiaczek nie wierzy dalej .. [quote name='Asiaczek']OK. Jak takie autorytety jak Florka + Savannah tak mówią - zgadzam się z faktami... Savannah - już jesteś? Zajrzyj do nas, masz masę zaległości... Pzdr. w koncu uwierzylas :multi: zaraz kolejne zdjecia! Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Asiaczek']OK. Jak takie autorytety jak Florka + Savannah tak mówią - zgadzam się z faktami... Savannah - już jesteś? Zajrzyj do nas, masz masę zaległości... Pzdr. Wróciłam wróciłam :) i mam dużo do opowiadania, ale to u Was na FB. Tylko nie wiem gdzie teraz to FB jest? Znalezc nie moge :placz: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Savannah napisał(a):Wróciłam wróciłam :) i mam dużo do opowiadania, ale to u Was na FB. Tylko nie wiem gdzie teraz to FB jest? Znalezc nie moge :placz: Wejdź na V gr. - basenji - galerie. Bo to taki porządek zrobiono...;) Pzdr. Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Wejdź na V gr. - basenji - galerie. Bo to taki porządek zrobiono...;) Pzdr. Ten "porządek" określe tak: pffff...... :roll: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 agnethka napisał(a):a co we wrześniu? :diabloti: wiem, że są dwie wystawy (krajówka i klubówka), ale nie wiem czy będziemy :eviltong: ah rozumiem :P to Wam najwyzej nie zrobie :lol: Quote
PANGEA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Savannah napisał(a):Serio serio :) to umaszczenie jest żadkie, nazywa się pinto. Jeśli lubicie rzadkie umaszczenia, to w Krakowie jest czarna Tosa, a właściwie czarny :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']a co we wrześniu? :diabloti: wiem, że są dwie wystawy (krajówka i klubówka), ale nie wiem czy będziemy :eviltong: :> rozumiem [quote name='agnethka']myślimy albo Wa-wa albo Łódź ;) dla poznaki pomaluje psa na ZIELONO - może nas rozpoznasz :diabloti: dobra!! trzymam Cie za slowo! [quote name='PANGEA']Jeśli lubicie rzadkie umaszczenia, to w Krakowie jest czarna Tosa, a właściwie czarny :loveu: o wow niezle, i normalnie sie wystawia? Quote
PANGEA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dopiero będzie się wystawiał. Ma 3 mies. To pierwszy miot czarnych Tos w Polsce po psie ze Stanów. Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 PANGEA napisał(a):dopiero będzie się wystawiał. Ma 3 mies. To pierwszy miot czarnych Tos w Polsce po psie ze Stanów. a rozumiem :) a ta masc dopuszczalna we wzorcu? Quote
PANGEA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 betty_labrador napisał(a):a rozumiem :) a ta masc dopuszczalna we wzorcu? UMASZCZENIE: Czerwone, płowe, apricot, czarne, pręgowane. Dopuszczalne niewielkie białe znaczenia na piersi i łapach. Quote
Recommended Posts