betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/DSCF2416.jpg jeżeli się nie mylę, bo na 100% pewna nie jestem to chyba to będzie: BERTA z KLANU MING :hmmmm: :) nie wiem, ale niewatpliwie sliczna :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 owczarek południoworosyjski -jużak komondor Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='betty_labrador']Hmmm portret jeszcze mam, ale chyba stojacego juz nie :shake: :( wgrywaja sie kolejne. Byly juz zaladowane 30 kolejnych do wklejenia i niestety wystapil blad opery i sie zamknela :( :placz: dlatego wgrywam ponownie ....:/ chwila cierpliwosci. a bullki piekne byly :loveu: ale zadnego nie znam :shake: EDIT: Mudik mam stojacego tego kerraka na 4 lapach :multi: sprawdzilam dokladniej :) super to czekam na portret i stojacego, thx:loveu::multi: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 wrrrrrrrrrrrr glupia Opera! wgralo sie 38 zdjec, bylo prawie 100% i brakowalo doslownie kilku milimetrowego paseczka zeby zdjecia sie wgraly i zebym mogla je tu wstawic.. a tu nagle Opera trach sie zaciela na anem :/ jezu ejstem taka zla na to badziewie YH :/ no to znow wgrywam .... Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 bullinki :) szczota Tilli- terrier australijski Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']nie bullinki tylko STAFFIKI i to jest: DŻUMA Stawka Większa niż Życie (dostała CWC) - ciotka mojej Elitki :evil_lol: jak masz czarną-pręgowaną suczkę staffika w czerwonej apaszce to bardzo proszę ;) stałyśmy obok Dżumy - więc może i moją cyknęłaś? no tak sory poMP oczywiscie ze wiem ze to sa staffiki ;) :D nie wiem chyba nie cyknelam :roll: Quote
Vectra Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Betty , kradnę Franka :diabloti: dzięki za obfitą fotorelacje mojego Franiołka :buzi: Quote
Recommended Posts