Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']dzięki za Jacki :loveu::loveu:

proszę Cię bardzo :) pamiętałem o Tobie ;)jeszcze trochę ich będzie(chyba) bo ja nie rozróżniam j od p:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']
proszę Cię bardzo :) pamiętałem o Tobie ;)jeszcze trochę ich będzie(chyba) bo ja nie rozróżniam j od p:evil_lol:

dzięki:loveu::loveu:
nie dziwię się, nawet hodowcy Russelli zawsze twierdzili że mam parsona :evil_lol: ciężko je aktualnie rozróżnić, są bardzo niewyrównane;)

Posted

No oczywiście , że najważniejsze są staffiki , w końcu Matusz przyjechał do państwa zwanego Warszawą , brata fotografować :diabloti:

Synuś dawaj Frania , bo next time z kotem w jednym pokoju zamknę ::evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
No oczywiście , że najważniejsze są staffiki , w końcu Matusz przyjechał do państwa zwanego Warszawą , brata fotografować :diabloti:

Synuś dawaj Frania , bo next time z kotem w jednym pokoju zamknę ::evilbat:

wcale nie najważniejsze:p:eviltong:

frania mam tylko z poza ringu ;) będą to będą, lecę po kolei:cool1:

Posted

Już skończyłam dodawać zdjęcia do mojej galerii. Jak toś chętny to kilka stron wcześniej podałam link (jest kilka staffików:cool3:).

P.S
Moja prośba nadal aktualna:roll:

Posted

agnethka napisał(a):
skoro jesteś przy Jack Russel Terrierach to powinny być zaraz staffiki :diabloti:
(chyba, że masz tempo jak ten sędzia :roll::evil_lol: )

właśnie, co było nie tak z tym sędzią? wszyscy się skarżą a nikt nic konkretnego nie pisał:roll:

Posted

sędzia :hmmmm: strasznie dużo przerw sobie robił :) i gumę żuł ...
a opisy , no cóż - mój Franio kolor mahoniowy i Bullit - piesek czarny , oba w zupełnie innym typie ;) dostaliśmy identyczne opisy :diabloti: te same wady i zalety ...

Posted

agnethka napisał(a):
osobiście mogę się żalić jedynie na tempo ocen Jack'ów (podobno coś się tam poplątało, ale nie znam szczegółów, więc pisać nie będę) - schodziłam z ringu z oceną tuż przed początkiem BIS'ów :roll:
pewnie sędzia nie widział jak jacki wyglądają:diabloti:

Vectra napisał(a):
sędzia :hmmmm: strasznie dużo przerw sobie robił :) i gumę żuł ...
a opisy , no cóż - mój Franio kolor mahoniowy i Bullit - piesek czarny , oba w zupełnie innym typie ;) dostaliśmy identyczne opisy :diabloti: te same wady i zalety ...

pewnie się zmęczył biedaczek, nie to co wy- latający z psami:cool1:
jakie wady i zalety, uniwersalny opis i tyle:razz: ja mam takie dwa z trzech, mało ludzi zna się na Jackach:roll:

Posted

opis , no że piesek po 5 godzinach oczekwania w 50 stopniowym upale , nie biegał jak nakręcony .. poza tym piesek doskonały :)

zgadzam się z opisem jak nigdy !!!! Pan , napisał prawdę ... znaczy nie dopisał o oczekiwaniu i upale ;)

Posted

Vectra napisał(a):
opis , no że piesek po 5 godzinach oczekwania w 50 stopniowym upale , nie biegał jak nakręcony .. poza tym piesek doskonały :)

zgadzam się z opisem jak nigdy !!!! Pan , napisał prawdę ... znaczy nie dopisał o oczekiwaniu i upale ;)

ciekawe że ta sama prawda co u Bullita:diabloti:

Posted

No ja z opisu oraz oceny Mantowej też jestem jak najbardziej zadowlona :p
Do tego się przyczepić nie mogę , ale wkurzyło mnie jak staffiki były o ponad godzinę opuźnione , a on sobie rzerwę co chwila robił :angryy:

Posted

agnethka napisał(a):
ja na opis nie narzekam, ani tym bardziej na ocenę (ci co byli to widzieli, co się działo z moim psiakiem :roll: ) - osobiście to ja bym w ogóle nie oceniła swojej suki tylko bym z ringu ją jeszcze wyprosiła, ale że Elitka rozkochała w sobie sędziego to inna para butów :cool3: chociaż sędzia próbował mi wmówić, że to mój tata Elitę zdezorientował swoją obecnością, a ja nie powinnam jej wystawiać i poradził zmianę handlera :roll:

co do Jack'ów to po tej wystawie przynajmniej JA wiem doskonale jak wyglądają :evil_lol:

hmm..ale nie wiedziałam, że Franio i Bullit to bliźniacy :hmmmm:

czyli jak mój Grami- żaden z niego show:diabloti:

no, chociaż jeden pozytywny aspekt, baaardzo pozytywny:evil_lol: