Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Tinka:)']dzięki za Jacki :loveu::loveu: proszę Cię bardzo :) pamiętałem o Tobie ;)jeszcze trochę ich będzie(chyba) bo ja nie rozróżniam j od p:evil_lol: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Vectra napisał(a):Synek , gdzie mój Franek :mad: mamcia, wieczorem będzie :) Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Matusz'] proszę Cię bardzo :) pamiętałem o Tobie ;)jeszcze trochę ich będzie(chyba) bo ja nie rozróżniam j od p:evil_lol: dzięki:loveu::loveu: nie dziwię się, nawet hodowcy Russelli zawsze twierdzili że mam parsona :evil_lol: ciężko je aktualnie rozróżnić, są bardzo niewyrównane;) Quote
Cekinka13* Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Hihihi najważniejsze jadnak są staffiki :diabloti: Prosimy pięknie o staffiki :loveu: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A yorki masz? nie, stronię od nich jak najdalej:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Matusz napisał(a):nie, stronię od nich jak najdalej:diabloti: Nie dziwie się bo to małe diabły:evil_lol:, szkoda ze nie masz fotek, a może ktoś inny ma? Quote
klaudia&Manta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No właśnie staffiki :) Czy masz może moje brzydactwo ? Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No oczywiście , że najważniejsze są staffiki , w końcu Matusz przyjechał do państwa zwanego Warszawą , brata fotografować :diabloti: Synuś dawaj Frania , bo next time z kotem w jednym pokoju zamknę ::evilbat: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Vectra napisał(a):No oczywiście , że najważniejsze są staffiki , w końcu Matusz przyjechał do państwa zwanego Warszawą , brata fotografować :diabloti: Synuś dawaj Frania , bo next time z kotem w jednym pokoju zamknę ::evilbat: wcale nie najważniejsze:p:eviltong: frania mam tylko z poza ringu ;) będą to będą, lecę po kolei:cool1: Quote
kaasik91 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Już skończyłam dodawać zdjęcia do mojej galerii. Jak toś chętny to kilka stron wcześniej podałam link (jest kilka staffików:cool3:). P.S Moja prośba nadal aktualna:roll: Quote
kaasik91 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Na 107 jest mój post z linkiem (przynajmniej powinien być;)) Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 agnethka napisał(a):skoro jesteś przy Jack Russel Terrierach to powinny być zaraz staffiki :diabloti: (chyba, że masz tempo jak ten sędzia :roll::evil_lol: ) właśnie, co było nie tak z tym sędzią? wszyscy się skarżą a nikt nic konkretnego nie pisał:roll: Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 sędzia :hmmmm: strasznie dużo przerw sobie robił :) i gumę żuł ... a opisy , no cóż - mój Franio kolor mahoniowy i Bullit - piesek czarny , oba w zupełnie innym typie ;) dostaliśmy identyczne opisy :diabloti: te same wady i zalety ... Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 agnethka napisał(a):osobiście mogę się żalić jedynie na tempo ocen Jack'ów (podobno coś się tam poplątało, ale nie znam szczegółów, więc pisać nie będę) - schodziłam z ringu z oceną tuż przed początkiem BIS'ów :roll:pewnie sędzia nie widział jak jacki wyglądają:diabloti: Vectra napisał(a):sędzia :hmmmm: strasznie dużo przerw sobie robił :) i gumę żuł ... a opisy , no cóż - mój Franio kolor mahoniowy i Bullit - piesek czarny , oba w zupełnie innym typie ;) dostaliśmy identyczne opisy :diabloti: te same wady i zalety ... pewnie się zmęczył biedaczek, nie to co wy- latający z psami:cool1: jakie wady i zalety, uniwersalny opis i tyle:razz: ja mam takie dwa z trzech, mało ludzi zna się na Jackach:roll: Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 opis , no że piesek po 5 godzinach oczekwania w 50 stopniowym upale , nie biegał jak nakręcony .. poza tym piesek doskonały :) zgadzam się z opisem jak nigdy !!!! Pan , napisał prawdę ... znaczy nie dopisał o oczekiwaniu i upale ;) Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Vectra napisał(a):opis , no że piesek po 5 godzinach oczekwania w 50 stopniowym upale , nie biegał jak nakręcony .. poza tym piesek doskonały :) zgadzam się z opisem jak nigdy !!!! Pan , napisał prawdę ... znaczy nie dopisał o oczekiwaniu i upale ;) ciekawe że ta sama prawda co u Bullita:diabloti: Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 no to samo nam sędzia mówił , do mnie i do Lili hahaha Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Vectra napisał(a):no to samo nam sędzia mówił , do mnie i do Lili hahahabliźniaki:evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Bardzo podobni do siebie :lol: Malutki brązowy Franutek , i wielki czarny Bullit - faktycznie nie do odróżnienia :lol: 8) Quote
klaudia&Manta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No ja z opisu oraz oceny Mantowej też jestem jak najbardziej zadowlona :p Do tego się przyczepić nie mogę , ale wkurzyło mnie jak staffiki były o ponad godzinę opuźnione , a on sobie rzerwę co chwila robił :angryy: Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 agnethka napisał(a):ja na opis nie narzekam, ani tym bardziej na ocenę (ci co byli to widzieli, co się działo z moim psiakiem :roll: ) - osobiście to ja bym w ogóle nie oceniła swojej suki tylko bym z ringu ją jeszcze wyprosiła, ale że Elitka rozkochała w sobie sędziego to inna para butów :cool3: chociaż sędzia próbował mi wmówić, że to mój tata Elitę zdezorientował swoją obecnością, a ja nie powinnam jej wystawiać i poradził zmianę handlera :roll: co do Jack'ów to po tej wystawie przynajmniej JA wiem doskonale jak wyglądają :evil_lol: hmm..ale nie wiedziałam, że Franio i Bullit to bliźniacy :hmmmm: czyli jak mój Grami- żaden z niego show:diabloti: no, chociaż jeden pozytywny aspekt, baaardzo pozytywny:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 To teraz już wiecie , że Franio i Bullit , to bliźniaki :diabloti: Quote
Recommended Posts