Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IMG_6536, IMg_6540, IMG_6585 Benya z Mercilini Villa
IMG_6533, IMG_6556 - Boogie Woogie Taboo
IMG_6546 - Benya z Mercilini Villa i Asterix Magurskie
IMG_6545 - Bruce z Wiślanego Portu
IMg_6554 - Happy Blue Girl z Samotni Christa
IMG_6623 - Gang Staff Hammer
IMG_6625 - Gang Staff John Bull

;)

Posted

[quote name='agnethka']znalazłam 3 staffiki, ale nie pamiętam jak się nazywają - może sobie jeszcze przypomnę jak obejrzę moje foty - to powiem ich imiona ;)

Ja nie widzę o którego chodziło Ci że to Manta :shake: Możesz dać link do tej foty ?

http://farm4.static.flickr.com/3081/2706902910_f0f4116c63_s.jpg - czy to nie jest Maya ? Mi się wydaje że na 99% tak.
Silver Cross CHROME HEART

http://farm4.static.flickr.com/3278/2706087959_a15fe3376a_s.jpg - Bella Black Sortis (?)

Reszty nie rozpoznaję , biala too na pewno jak powiedziała agnethka Ice Patrole :)

Posted

Ale fajnie! Coraz więcej zdjęć mam podpisanych:multi:

Paulina-Mloda - to twoje takie małe cudo!?:-o W niedzielę była ze mną siostra cioteczna (chciała obejrzeć staffiki) i jak ją zobaczyła to nie mogłam jej w ogóle odciągnąć!!! Aż zapomniała po co przyszła:eviltong:

A ktoś rozpoznaje jakieś psy z piątku i soboty (wiem: jestem natrętna ale bardzo mi na tym zależy:roll:)?

Posted

kaasik91 napisał(a):

Paulina-Mloda - to twoje takie małe cudo!?:-o W niedzielę była ze mną siostra cioteczna (chciała obejrzeć staffiki) i jak ją zobaczyła to nie mogłam jej w ogóle odciągnąć!!! Aż zapomniała po co przyszła:eviltong:

Tak :razz: Ten mały szatan jest mój :diabloti::loveu:
I musze przyznać że nie ona jedna nie mogła od niej odejść :lol:
Będziemy w Warszawie we Wrześniu i jak chce ją jeszcze zobaczyć to zapraszam ;) Zapewne będziemy przy ringu amstaffów, bo chce paskude przyzwyczaić do atmosfery na wystawie (tydzień po Warszawskiej ma swój debiut) :shake:

Pozdrawiam.

Posted

Paulina-Mloda napisał(a):
Tak :razz: Ten mały szatan jest mój :diabloti::loveu:
I musze przyznać że nie ona jedna nie mogła od niej odejść :lol:
Będziemy w Warszawie we Wrześniu i jak chce ją jeszcze zobaczyć to zapraszam ;) Zapewne będziemy przy ringu amstaffów, bo chce paskude przyzwyczaić do atmosfery na wystawie (tydzień po Warszawskiej ma swój debiut) :shake:

Pozdrawiam.

Siostry raczej nie będzie za to ja na pewno;). Sprawdziłam na stronie zk i amstaffy nie kolidują mi z nova scotią więc spróbuje was znaleźć:cool3:. A jak mała sobie radziła na wystawie (bo jak dobrze rozumiem to to była "wizyta" socjalizacyjna)? Psów się chyba nie bała bo jak oglądam swoje zdjęcia to raczej daje im popalić:evil_lol:

Posted

[quote name='kaasik91']Ale fajnie! Coraz więcej zdjęć mam podpisanych:multi:

A ktoś rozpoznaje jakieś psy z piątku i soboty (wiem: jestem natrętna ale bardzo mi na tym zależy:roll:)?
A to

http://flickr.com/photos/kaasik_91/2657900903/in/set-72157606106937507/

jest zgłoszony tylko do MP Alpine River BLUE ICE

Posted

IMG_6740 - Ta marmurkowa dupa ( ;) ) to Finally Oscar Gaucho, ta suczka z niebieska smyczą to Blondie`s Ceinwen a ten ostatni pies to Ebullition Gaucho

IMG_6743 - Ebullition Gaucho

IMG_6746 - Blondie`s Ceinwen

Posted

kaasik91 napisał(a):
Siostry raczej nie będzie za to ja na pewno;). Sprawdziłam na stronie zk i amstaffy nie kolidują mi z nova scotią więc spróbuje was znaleźć:cool3:. A jak mała sobie radziła na wystawie (bo jak dobrze rozumiem to to była "wizyta" socjalizacyjna)? Psów się chyba nie bała bo jak oglądam swoje zdjęcia to raczej daje im popalić:evil_lol:

To była druga wystawa Młodej, ale już na pierwszej pokazała pazurki i obszczekała starszą koleżankę, a było dopiero co zabrana od matki :evil_lol: Ogólnie bardzo odważne suczydło taki mały wariat z ADHD ;)

Posted

jeśli Manta ma niebieską obroże i smycz to będzie ona ;-)

Owszem ma , ale taka chudzinka to z niej aż nie jest :eviltong:
To jest szczyl - Farbehn Murphys Law (chyba dobrze napisałam) :razz:
Nie byl wystawiany.