betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tinka:) napisał(a):http://img229.imageshack.us/img229/3893/dscf2550oc2.jpg franiooo? gratuluje spostrzegawczosci :P dalej springer spaniel angielski mastiff tybetanski tosa inu Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):to Franio - Atomic Boy Penn-Staff :evil_lol: czyli ci co na staffiki czekają, czekają nadal :eviltong: ale dzięki i za niego ;) czyli że zgadłam:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):przeważnie po sobocie :lol: my tu już prawie 2 tygodnie na te foty z niedzieli czekamy :evil_lol: No tak w sumie głupie pytanie niedziela za jakieś 3 dni będzie:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Napisał betty_labrador dla tych co na staffiki czekaja http://img229.imageshack.us/img229/3893/dscf2550oc2.jpg poproszę fotki Frania :diabloti: na maila jak można ;) albo na PW .. moga byc małe Dziękuje !!! Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):to Franio - Atomic Boy Penn-Staff :evil_lol: czyli ci co na staffiki czekają, czekają nadal :eviltong: ale dzięki i za niego ;) brawo spostrzegawczy jestescie :eviltong: alez prosze Cie bardzo! sory ze to tyle trwa ale albo nie dziala image jak mam czas albo wlasnie nie mam czasu :roll: tez mnie to wkurza. Zuza i Noddy napisał(a):A kiedy niedziela?:razz: jak sie sobota skonczy :diabloti: mastiff tybetanski Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Vectra podaj maila mastiff hiszpanski boerboel Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):Franka wszędzie rozpoznam - to była łatwa zagadka :evil_lol: dla mnie też- w końcu już parę razy gościł na moim pulpicie :diabloti: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No , Franio jest taki bardzo pospolity i mało rozpoznawalny :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 w nocy serwery sa mniej obciazone :diabloti: a ja coraz bardziej spiaca :diabloti: ... ale czego sie nie robi dla widzow żądnych zaspokojenia wrażeń wzrokowych -tudzież psich sylwetek z wystawy :diabloti: pinczer średni leonberger Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 McDzik napisał(a):leonek :multi: Super zdjęcia, Bett :) dziekuje :multi: wgrywaja sie kolejne :) Quote
McDzik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 O, szukam takiej ringówki jak ma ten Basenji :P Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 hmm a nie wiem skad on ja ma :lol: bedziesz na wystawie w Poznaniu? Quote
McDzik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mam nadzieje, ze tak - w dzień 2 GRUPY - tylko jako widz do leonbergerów właśnie :) z wujkiem zamierzamy pociagiem sobie pojechać.. pewnie bez suczy, wszystko zalezy od jej zdrowia :) Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 McDzik napisał(a):Mam nadzieje, ze tak - w dzień 2 GRUPY - tylko jako widz do leonbergerów właśnie :) z wujkiem zamierzamy pociagiem sobie pojechać.. pewnie bez suczy, wszystko zalezy od jej zdrowia :) super moze sie wiec spotkamy :multi: Quote
McDzik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 betty_labrador napisał(a):super moze sie wiec spotkamy :multi: A wczesniej nigdzie nie planujesz? :cool3: hmm okolice Warszawy - ja będę na klubowej molosów we wrzesniu :) Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 McDzik napisał(a):A wczesniej nigdzie nie planujesz? :cool3: hmm okolice Warszawy - ja będę na klubowej molosów we wrzesniu :) a tak tak, ja we wrzesniu bede na bank :) :diabloti: Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 betty_labrador napisał(a):a tak tak, ja we wrzesniu bede na bank :) :diabloti: Nooo to super :diabloti: --- łojejej ale tam tłumy na MP mieli!!! Quote
AnkaW Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 McDzik napisał(a):O, szukam takiej ringówki jak ma ten Basenji :P Obiecana ringówka już zakupiona ;) ale jeszcze do mnie nie dotarła. Mam nadzieję że już niedługo będę mogła ci ją przekazać :cool1: Bardzo wszystkim dziękuję za tak wspaniałą relację zdjęciową z wystawy :multi::multi:, choć grzyweczek było jak na lekarstwo :placz:. Quote
Recommended Posts