Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA ZMIANA W Gr 7 Wyżły kontynentalne (Continental Pointing Dogs)
wcześniej w proponowanej obsadzie był
Marek Roszkiewicz (PL)

teraz jest
Aleksander Skrzyński (PL)

[quote name='aleb']Słuchajcie, a opłaty (za 1 psa 90 zł) można wnosić aż do dnia wystawy, tak? A dopiero w dniu wystawy płaci się 120 zł?

Tak aleb, możesz zgłosić teraz psa a zrobić przelew dzień przed wystawą 10.07.2008 (liczy się dzień przed całą wystaw) i wpłacasz 90zł. Weź tylko na wystawę dowód wpłaty. W sekretariacie gdzie się odbiera katalogi pokażesz dowód wpłaty i dostaniesz numerek. Ja tak w tamtym roku zrobiłam. I bez żadnych problemów było.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Witam My jedziemy w piątek rano jakby co ale wracamy dopiero w niedziele po finałach.
W razie czego będe 27.06.08 na dogo bo teraz mam wyjazd.

Wolałabym w dwie strony.

Posted

McDzik napisał(a):
A ja juz załatwiłam odwołanie zgłoszenia z tej wystawy i mnie tam nie będzie, powodzenia wszystkim!

Uuuu a czemu? :cool3:

Posted

AnkaW napisał(a):
Wcale się nie dziwię :p Powodzenia :multi:

Nie dziękuję :lol: tam będzie prawdopodobnie bardzo dużo tibby, bo dużo Czechów tam jeździ, a takie jeżdżenie sobie samemu robi się nudne :lol: Coś bym pooglądała nowego przynajmniej :lol: a tak to i Arni powalczy ..

No ale nie robiąc OT, Karacikowi życzę w Wawie kolejnego wielkiego sukcesu do kolekcji! :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
No ale nie robiąc OT, Karacikowi życzę w Wawie kolejnego wielkiego sukcesu do kolekcji! :loveu:

również nie dziękuję, ale kciuki się przydadzą ;)