klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A jak staffiki stały na ringu , to pod śedziowskim namiocikiem była miska z wodą ... Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 radocha niesamowita- to bylo proste jak zabranie dziecku lizaka :diabloti: Czasem nie jest to taki proste , bo dziecko zaczyna gryźć i ryczeć :evil_lol: Tylko mi nie zabieraj omojego staffikowego :shake: Quote
Frytela Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 U nas na ringu w niedziele była micha z wodą, moj pies podszedł, powąchał, pokręcił głową i sie odwrócił w drugą strona od tej michy xD Quote
sodalis Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Marihuana napisał(a):Ale jakas nagroda powinna byc dla szczeniaka:angryy: ja tez żałuje, że nic nie dają - mój szczeniak i w Warszawie I lokata, w Krakowie najlepsze szczenie i nie dostał nic (no dyplom i kartke z opisem jak każdy). Quote
panienkabubu Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 BeataG napisał(a):Według katalogu puchary za rasę były tylko dla wybranych ras, ufundowane przez prywatnych fundatorów. Nie jestem jasnowidzem, żeby przewidzieć, że jak w katalogu nie ma, to jednak są, zwłaszcza że 2 lata temu zostałam na finały i żadnych pucharów za rasę nie było. To też jest błąd organizacyjny. Jakoś inne oddziały potrafią wpisać do katalogu, za co są puchary i gdzie i kiedy się je odbiera. Pucharki były na pewno, a jak ktoś miał dobre gadanie to i do finałów nie trzeba było czekać, bo dawali wcześniej. majka127 napisał(a):od wielu lat jestem na wystawie w Warszawie i ciągle te same medale.Teraz to już chyba wyciągają nie wiem skąd , bo moje cale poobdzierane jakieś takie, z uszkodzeniami. Wstydzę się znowu za swój oddział, chociaż miski były na ringu.Parking, to kompromiatacja. Pisałam, że w tym roku lepiej, ale po przeczytaniu postów sobotnich i niedzielnych jestem gotowa odszczekać.Kurcze Ci ludzie oprócz kasy , chyba niczego nie widzą Niestety :shake::shake: Za szczeniaki nie ma nic na kazdej wystawie nawet za granicą. Wystawiałam nawet w "baby" i była tylko żółta wstążeczka w Nitrze zeszłego roku. Trzeba się z tym liczyć zgłaszając szczeniaki - ceny niższe to i nagród nie ma. Chyba, że za BIS'a Quote
BeataG Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Za szczeniaki nie ma nic na kazdej wystawie nawet za granicą. Wystawiałam nawet w "baby" i była tylko żółta wstążeczka w Nitrze zeszłego roku. Trzeba się z tym liczyć zgłaszając szczeniaki - ceny niższe to i nagród nie ma. Chyba, że za BIS'a No cóż, mnie się zdarzyło bywać na wystawach (również u nas w kraju, konkretnie w Łodzi), gdzie w klasie szczeniąt pucharki dostawały WSZYSTKIE wystawiane psy i suki, niezależnie od lokaty. Bardzo miły gest na początek kariery wystawowej, a w przypadku, gdy dla kogoś jest to pierwszy wystawiany pies - duża zachęta do dalszego wystawiania. Quote
PANGEA Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 BeataG napisał(a):No cóż, mnie się zdarzyło bywać na wystawach (również u nas w kraju, konkretnie w Łodzi), gdzie w klasie szczeniąt pucharki dostawały WSZYSTKIE wystawiane psy i suki, niezależnie od lokaty. Bardzo miły gest na początek kariery wystawowej, a w przypadku, gdy dla kogoś jest to pierwszy wystawiany pies - duża zachęta do dalszego wystawiania. Właśnie z tego powodu od kilku lat na krakowskiej wystawie funduje pucharki dla WSZYSTKICH szczeniąt w "moich" rasach. Chyba tylko raz mi się to nie udało ( za późno się połapałam, że wystawa się zbliża :roll: ) PS Dlatego pisałam do Megnum, że gdyby była, to dostała by pucharek :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zapraszam do oglądania http://iza374.fotosik.pl/albumy/469882.html zdjęcia od piątku do niedzieli. proszę kliknąć w zdjęcie :p Quote
BeataG Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):Zapraszam do oglądania http://iza374.fotosik.pl/albumy/469882.html zdjęcia od piątku do niedzieli. WOW! Jest mój rudzielec! Mogę sobie ściągnąć na stronkę? Quote
Paulina-Mloda Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a): proszę kliknąć w zdjęcie :p Dziękuję za super filmik! Mogę wkleić do tematu Młodej na innym fo? Pozdrawiam. Paulina Quote
izabela.szczepaniak Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 BeataG napisał(a):WOW! Jest mój rudzielec! Mogę sobie ściągnąć na stronkę? Nie wiem czy to twój ale jak podeszłam i dałam rękę do powachania to mnie jakiś obszczekał niewiedzieć czemu :roll: A jak znalazłaś swoją pociechę to bardzo proszę ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Paulina-Mloda napisał(a):Dziękuję za super filmik! Mogę wkleić do tematu Młodej na innym fo? Pozdrawiam. Paulina Ależ proszę filmik i zdjęcia ta mała klusia ma charakterek :cool3: Quote
Paulina-Mloda Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):Ależ proszę filmik i zdjęcia ta mała klusia ma charakterek :cool3: Dziękuję :loveu: Oj charakterek ma niezły, wszędzie jej pełno no i jak widać szczekać na starszych też potrafi :evil_lol::shake: Pozdrawiam :) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 To miło że ktoś się odnalazł na tych zdjęciach.:p Quote
BeataG Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):Nie wiem czy to twój ale jak podeszłam i dałam rękę do powachania to mnie jakiś obszczekał niewiedzieć czemu :roll: A nie, to nie mój, to ten drugi (na drugim planie na tym zdjęciu, gdzie są obaj w porównaniu o rasę), czyli o 2,5 roku młodszy półbrat mojego. :evil_lol: A obszczekał nie tyle Ciebie, co fakt, że akurat pan mu zniknął z horyzontu, gówniarz się jeszcze nie przyzwyczaił, ma dopiero rok. Quote
betty_labrador Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 pointer(jak to czytal ten facet- ponter :evil_lol: terrier tybetański Quote
izabela.szczepaniak Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 BeataG napisał(a):A nie, to nie mój, to ten drugi (na drugim planie na tym zdjęciu, gdzie są obaj w porównaniu o rasę), czyli o 2,5 roku młodszy półbrat mojego. :evil_lol: A obszczekał nie tyle Ciebie, co fakt, że akurat pan mu zniknął z horyzontu, gówniarz się jeszcze nie przyzwyczaił, ma dopiero rok. Dzięki za info. Mimo wszystko piękne psiaki tylko szkoda że się pomiziać nie dały :oops: Quote
Recommended Posts