Gaga Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 PANGEA napisał(a):Trzeba było przyjechać do Krakowa. Dostałabyś pucharek :eviltong:. I własnie dlatego, mimo, że to mój macierzysty oddział, na warszawskie wystawy psa nie zgłaszam. Jeśli dla szczeniaków nie ma NIC, dla weteranów nie ma nic.. to sorry.. żenujące. Parking to już tylko spleśniała wiśnia na tym rozklapciałym torcie :-( Jest mi po raz kolejny wstyd, ze CACIBówka ma tak koszmarnie niski poziom.. czytałam przed niedzielą o tym, że powystawiana jest woda.. nie wzięłam miski.. i co sie okazało? Sąa kałuże!! Po co więc wystawiać cokolwiek?? W Krakowie wszędzie stały takie mini baseniki z wodą.. a tu? Kałuże... tez woda, pies sie moze napic,nie? Organizatorzy staczaja sie coraz nizej.. ciekawe jaki cel sobie postawili ?:angryy: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):i gdzie te foty z niedzieli? :eviltong: na moim kompie :P ja tu sie staram a Wy tylko o niedzieli :eviltong: poudawalibyscie ze ogaldacie te z piatku i podobaja sie Wam wszystkie rasy a nie tylko staffiki :evil_lol::diabloti::eviltong::mad: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Beatko ja nie czekam na stafiki:razz:, mi sie inne tez podobaja np pudle:loveu::loveu: Sama dziś jednego robiłam (miniatura a 5 godzin zeszło,takie kołtuny miała),ale warto było jak wgram to wkleję u siebie) A te biszony jakieś dziwnie łyse z przodu wielka głowka, a reszta krótko,nie podobają mi się(w sensie ich strzyżenie):shake::shake: Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Gaga napisał(a):I własnie dlatego, mimo, że to mój macierzysty oddział, na warszawskie wystawy psa nie zgłaszam. Jeśli dla szczeniaków nie ma NIC, dla weteranów nie ma nic.. to sorry.. żenujące. Parking to już tylko spleśniała wiśnia na tym rozklapciałym torcie :-( Jest mi po raz kolejny wstyd, ze CACIBówka ma tak koszmarnie niski poziom.. czytałam przed niedzielą o tym, że powystawiana jest woda.. nie wzięłam miski.. i co sie okazało? Sąa kałuże!! Po co więc wystawiać cokolwiek?? W Krakowie wszędzie stały takie mini baseniki z wodą.. a tu? Kałuże... tez woda, pies sie moze napic,nie? Organizatorzy staczaja sie coraz nizej.. ciekawe jaki cel sobie postawili ?:angryy: Wiesz co byłam w pt i było pełno misek z woda... na każdym ringu po 2 i koło ringów pod tymi wolnymi namiotami dla wystawców też stały miski ... więc w piątek z wodą nie było źle... Quote
BeataG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 W niedzielę też były miski z wodą, ale z tego wynika, że nie wszędzie. Albo może nie przez cały czas (belgi szły pierwsze). Ja też wystaw w Warszawie nie lubię - za kiepską organizację i małe ringi (w tym roku nie były większe niż 2 lata temu, chociaż wystawa była 3-dniowa). Poza tym to jest kpina, żeby za Zwycięstwo Rasy był tylko uścisk dłoni sędziego (a np. Kraków daje ładne pucharki za rasę, a Kielce dawały puchary - najładniejsze, jakie mój pies dostał - nawet za CACIBa). Dlatego w Warszawie wystawiam rzadko, choć to mój macierzysty oddział. Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):oglądam wszystkie :eviltong: a ten biały chart afgański to już wcześniej tu był - powtarzasz te zdjęcia :evil_lol: dawaj z niedzieli :mad::lol::lol::lol: nie rpawda! ja nic nie powtarzam :P to Mateusz dawal tego charta bo razem go focilismy :eviltong: wiec nie poudajesz ze ogladasz zdjecia innych ras :-( :diabloti: :eviltong: Mudik napisał(a):Beatko ja nie czekam na stafiki:razz:, mi sie inne tez podobaja np pudle:loveu::loveu: Sama dziś jednego robiłam (miniatura a 5 godzin zeszło,takie kołtuny miała),ale warto było jak wgram to wkleję u siebie) A te biszony jakieś dziwnie łyse z przodu wielka głowka, a reszta krótko,nie podobają mi się(w sensie ich strzyżenie):shake::shake: :) wiem wiem ze Tobie sie podobaja rozne :) wow pudel z koltunami :) to super :) a TY flata potrafilabys zrobic ladnie? no te biszony jakies niedosuszone z przodu? :roll: :hmmmm: Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ok , ja też oglądam wszystkie....Przeglądam temat cały czas , post po poście , bo... nie chce przegapić fotorelacji z niedzieli :diabloti: Tak więc jak już oglądneliśmy tamte , to teraz możemy zobaczyc te z niedzieli ?:razz: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Flata powiadasz? Hmmm super hiper nie (na razie) ale łądnie tak:lol::razz: Quote
Gaga Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 BeataG napisał(a):W niedzielę też były miski z wodą, ale z tego wynika, że nie wszędzie. Albo może nie przez cały czas (belgi szły pierwsze). Wilczaki w niedzieel szly jako drugie.. przeszukalam POL plyty stadionu. Ok- dla mojego burego kałuza to nie problem , napił sie.. nie w tym rzecz. Skoro w piatek miski były to powinny byc i w niedziele. Z weza strazackiego pies sie raczej nie napije.. Chodzi o zasady.. wlasnie te nagrodki itp.. I dlatego wole wystawic psa gdzie indziej. Quote
aneta...i..bouvier Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ale byly pucharki za rase do odbioru na ringu głównym po bisach BeataG napisał(a):W niedzielę też były miski z wodą, ale z tego wynika, że nie wszędzie. Albo może nie przez cały czas (belgi szły pierwsze). Ja też wystaw w Warszawie nie lubię - za kiepską organizację i małe ringi (w tym roku nie były większe niż 2 lata temu, chociaż wystawa była 3-dniowa). Poza tym to jest kpina, żeby za Zwycięstwo Rasy był tylko uścisk dłoni sędziego (a np. Kraków daje ładne pucharki za rasę, a Kielce dawały puchary - najładniejsze, jakie mój pies dostał - nawet za CACIBa). Dlatego w Warszawie wystawiam rzadko, choć to mój macierzysty oddział. Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Ok , ja też oglądam wszystkie....Przeglądam temat cały czas , post po poście , bo... nie chce przegapić fotorelacji z niedzieli :diabloti: Tak więc jak już oglądneliśmy tamte , to teraz możemy zobaczyc te z niedzieli ?:razz: a sobota to gdzie? :eviltong: Mudik napisał(a):Flata powiadasz? Hmmm super hiper nie (na razie) ale łądnie tak:lol::razz: ;> rozumiem :) tak sie pytam z ciekawosci. Ile w ogole wzielabys za obciecie flata? Quote
Doggerek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zgadza się, pucharki za BOB były :p i nawet miała być karma za miejsca I-III na BOG.... :evil_lol: W katalogu, napisane tak: Fundatorzy nagród: F-ma Hill's - 30 worków karmy dla Zwycięzców wszystkich grup (miejsca I,II,III).... tylko, że tej karmy nie dostał nikt.... ciekawa sprawa..... :cool3: Quote
Gaga Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jak o karmach to może tu? Bo to faktycznie ciekawe :crazyeye: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Gaga napisał(a):jak o karmach to może tu? Bo to faktycznie ciekawe :crazyeye: Masz na myśli mój post?? Ja nie o karmie tylko o flacie. ja o karmach nic nie wiem jeśli chodzi o wystawę w wawie:shake::shake: Quote
BeataG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 aneta...i..bouvier napisał(a):ale byly pucharki za rase do odbioru na ringu głównym po bisach Według katalogu puchary za rasę były tylko dla wybranych ras, ufundowane przez prywatnych fundatorów. Nie jestem jasnowidzem, żeby przewidzieć, że jak w katalogu nie ma, to jednak są, zwłaszcza że 2 lata temu zostałam na finały i żadnych pucharów za rasę nie było. To też jest błąd organizacyjny. Jakoś inne oddziały potrafią wpisać do katalogu, za co są puchary i gdzie i kiedy się je odbiera. Quote
majka127 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 od wielu lat jestem na wystawie w Warszawie i ciągle te same medale.Teraz to już chyba wyciągają nie wiem skąd , bo moje cale poobdzierane jakieś takie, z uszkodzeniami. Wstydzę się znowu za swój oddział, chociaż miski były na ringu.Parking, to kompromiatacja. Pisałam, że w tym roku lepiej, ale po przeczytaniu postów sobotnich i niedzielnych jestem gotowa odszczekać.Kurcze Ci ludzie oprócz kasy , chyba niczego nie widzą Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a sobota to gdzie? :eviltong: U Ciebie na kompie ? :razz: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mudik napisał(a):odpisze na PW ok?:cool3: dopsz! agnethka napisał(a):ej..ej.. piesy to oglądam wszystkie - proszę mi tu nie...:diabloti: jakbym nie oglądała to bym nie zauważyła afgana :evil_lol: poza tym to ta wystawa dla mojej psicy była strasznie nerwowa przez stolik :roll: więc jeśli czekam na jakieś jej foto to tylko sprzed spotkania z blatem, w takim strachu to jej jeszcze nie widziałam :shake: :P i staffikow z niedzieli :diabloti: a ja jeszcze nie widzialam zeby sedzia powiedzial ze zaraz przyjdzie i zniknal na 10-15 minut przed ocena :roll: nie dosc ze ocena staffikow tak sie bardzo przedluzyla... :shake: klaudia&Manta napisał(a):U Ciebie na kompie ? :razz: tak zgadlas :P wygralas lizaka o smaku staffika :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wygralas lizaka o smaku staffika Jest , jest , jest :loveu: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 że mu się chciało pić się nie dziwię i nie śmieszy mnie,ale jest smutne i załosne,że nie zapewniono mu picia na ringu(tak kiedyś było,za dobrych czasów jak warszawskie były na Służewcu:roll::roll::roll:) Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):ja tego znikania nie skomentuje i czasu oceniania Jack'ów też nie :shake: Rozumiem, że 38 sztuk to sporo, że są podobne, ale bez przesady - staffiki miały chyba z 2 godziny opóźnienia (ja z ringu schodziłam tuż przed BISami :roll: heh) sędzia sobie w trakcie oceniania chyba ze 2-3 razy wychodził, bo mu się pić chciało :evil_lol: no wiem, ja bylam widzialam i tez mi sie niedobzre robilo jak co chwila sie odwracalam w strone tego ringu 13 i widzialam ciagle jacki i jacki :roll: meczace to bylo. podobno szedl pic piwo i wracal coraz bardziej skolowany :P klaudia&Manta napisał(a):Jest , jest , jest :loveu: :P radocha niesamowita- to bylo proste jak zabranie dziecku lizaka :diabloti: Mudik napisał(a):że mu się chciało pić się nie dziwię i nie śmieszy mnie,ale jest smutne i załosne,że nie zapewniono mu picia na ringu(tak kiedyś było,za dobrych czasów jak warszawskie były na Służewcu:roll::roll::roll:) yhy wlasnie!! tak na sluzewcu -to byly stare dobre czasy :roll: a teraz tyle kasy zgarniaja nawet ich na porzadniejszy teran wystawy nie stac!! :shake::roll: Quote
Recommended Posts