betty_labrador Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 anetta napisał(a): Betty, o so odzy z tym Putinem? ;) To jest jakiś znajomy Tobie piesek? znajomy nie, ale jak chodzilam z dziewczynami po stoiskach to stala pani -wlascicielka tego pieska i opowiadala ze on taki groźny i potrafi sie rzucac niczym duzy pies :P i ugryzc mocno. i takie tam- i ze ma na imie Putin :evil_lol: Mudik napisał(a):Dzięki Matusz:loveu::loveu::loveu: http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_2622.jpg ten lagotto jest śliczny i w moim ulubionym kolorze. A ten irlandzki to juz w polskich rękach,może ktoś mi podac jego dane???;) jestes pewna ze to lagotto? bo byl tylko jeden na wystawie. A na zdjeciach Mateusza jest wystawiany z drugim psem, czyli wygalda na to ze to hiszpanski pies dowodny? Choc umaszczenie do lagotta by sie zgadzalo. Dane tego Lagotta to: Consuela Kwiat Pomorza Górska Fantazja, hod. Beata Radomska i wł Dorota Iwanowska, Beata Radomska jakies jeszcze dane? Frytela napisał(a):o Matusz jak się rozpedziłes ;) Jak tak dalej pojdzie moze jeszcze dzis ujrze I grupe ;P widzialam na stronie onetu jednego Corgaska tego preguska co wygral rase :) Quote
madziorna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_2237.jpg => CC :loveu: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Może masz rację co do tego lagotto. Na pewno był jeden w Krakowie w młodzieży straszniście mi sie podobał. A czy coś jeszcze tak dane tego corgi pręgusa. i pytałam wcześniej o pewnego jamnika ,bo mnie jego kolor zaciekawił. Czy to było ciemne merle czy pręgi?? Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 rodzice napisał(a):a kto wygrał wystawę ? Polski Owczarek nizinny- pare stron wczesniej sa podane jego dane. Chyba z hodowli "z Gangu Długich" Quote
Florka_xyz Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tak wystawe wygralam przepiekan suczka - Izba z Gangu Dlugich - PON:loveu: Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Gonia napisał(a):Tan jamnik to merle;) Dzięki super wygląda,oryginalnie;):loveu: Quote
Frytela Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 betty_labrador napisał(a): widzialam na stronie onetu jednego Corgaska tego preguska co wygral rase :) jego zdjęcia są wszędzie xD a mojego dopiero 1 widzialam xD Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 znajomy nie, ale jak chodzilam z dziewczynami po stoiskach to stala pani -wlascicielka tego pieska i opowiadala ze on taki groźny i potrafi sie rzucac niczym duzy pies :P i ugryzc mocno. i takie tam- i ze ma na imie Putin :evil_lol: aha. Zaciekawiła mnie ta rasa, musze poszperać :p Madziorna, jesteś pewna że to CC? Byłam przekonana że bokser. Betty, wstawiaj foty a nie się obijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 anetta napisał(a)::evil_lol: aha. Zaciekawiła mnie ta rasa, musze poszperać :p Betty, wstawiaj foty a nie się obijasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopiero w 2007 weszla ta rasa do FCI- to zupelna nowosc na rynku :lol: oczywiscie oficjalna ;) atam mam lenia i nie chce mi sie :P a skad wiesz ze jeszcze jakies mam? :razz: :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 madziorna napisał(a):http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_2237.jpg => CC :loveu: no wlasnie ja tez w pierwszej chwili pomyslalam ze to bokser... :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 aha dane corgaska ktory wygral rase :P Llaneirwg The Heretic (Ch. UK), hod. Carrie Russell-Smith, wł. Hanna Głowacka, C.Russell-Smith, L.Croft Eliot, Polska Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 betty_labrador napisał(a):no wlasnie ja tez w pierwszej chwili pomyslalam ze to bokser... :hmmmm: Bo tak wygląda :loveu:Ale jest cudniasty :loveu: Quote
madziorna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 anetta napisał(a):Madziorna, jesteś pewna że to CC? Byłam przekonana że bokser. Jestem pewna. Przez 2, 3 godziny stałam przy tym ringu. Nawet widzę w tle dwie dziewczyny w białych spodniach, a to na pewno właścicielki cc. Nawet może zaraz się zorientuję co to za pies konkretnie :cool3: Quote
madziorna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://images33.fotosik.pl/319/14d877adcdb3f6a8.jpg => To ten pies, Maxento Lucky Corsair - import, ale nie wiem z jakiego kraju. Wstawię dla porównania: Quote
panienkabubu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A czy ma ktoś jeszcze z Was moją Franię? Quote
madziorna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):ten CC szedł w klasie szczeniąt - może dlatego Wam boksera przypomina ;) bo to jeszcze bardzo młody piesek ;) Dokładnie tak! :razz: Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Czy ktos majacy katalog moze mi napisac co to za szarpej i po jakich rodzicach ,pewnie jedyny w kolorze czekoladowym - bardzo prosze Quote
Florka_xyz Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):co można podciągnąć pod kolor czekoladowy u shar-pei'a? mam katalog i są psiaki o umaszczeniach: czerwony (1), czarny(1), płowy(2), złoty(1), kremowy(1) :roll: - oczywiście wiem, że czarny to nie czekoladowy :eviltong: To zapewne bedzie czerwony ;) Quote
Recommended Posts