Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mi to raczej obojętnie, bo tylko na MP, ale na razie muszę jeszcze rodziców przekonać żeby mnie puścili

Mogłabym cię zabrać, ale w piątek, chociaż nie wiem jeszcze jak będzie z miejscem ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Może my będziemy mogły.
Dam znać. Ale musiałabys zostac do finalu prawda?

Gdybym się dostała do finału to bardzo bym chciała zostać, a jeśli nie to mogłabym wracać.

Posted

Czy ługo czekaliście na weryfikacje i potwierdzenie przyjęcia psa przy zgłoszeniu przez formularz internetowy? Bo u mnie cisza i już nie wiem czy nas przyjęli :cool3:

Posted

[quote name='vanessa']Bardzo szybko przyszło potwierdzenie. Nawet 5 minut nie czekałam.
Moze jeszcze raz wyslij.

ale ja nie pisze o meilu że "
Zgłoszenie zostało wysłane.
Po weryfikacji danych zostanie wysłany e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia.
"
tylko o potwierdzeniu przyjęcia psa po weryfikacji.
Bo tego pierwszego to dostałam też od razu.

Posted

Ja to otrzymałam zaraz po wysłaniu zgłoszenia.
Jeżeli chodzi o mail potwierdzający przyjęcia psa, to nadal nie mam :roll:

Posted

[quote name='AnkaW']ale ja nie pisze o meilu że "
Po weryfikacji danych zostanie wysłany e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia.
"
tylko o potwierdzeniu przyjęcia psa po weryfikacji.
Bo tego pierwszego to dostałam też od razu.

Ups:lol: tego potwierdzenia to ja nie mam:mad:
Jest jeszcze troszke czasu, wiec napewno dojdzie.;)

Posted

Wysłałam fax z rodowodem i adnotacją że zgłaszałam formularzem internetowym i od razu przyszło mi potwierdzenie przyjęcia :multi::multi:.

Posted

Ja zgłaszałam przez formularz 10.06 we wtorek.
12:47 dostałam potwierdzenie wysłania zgłoszenia.
15:16 dostałam potwierdzenie, że zgłoszenie zostało przyjęte.

Posted

Mi to drugie jeszcze nie przyszło... hmm poczekam.. ale jak takiej ilości osób jeszcze nie przyszło, to może nic strasznego się nie dzieje i wystarczy poczekać -hm, a musieliście wysłać kase zeby to drugie przyszlo? Moze to drugie idzie dopiero jak kase dostaną?

Posted

Hm, raczej do 20 czerwca są 90zł, a potem już zamykają wszystko, więc na jedno wychodzi i pewnie lepiej na wystawie zapłacić bo:
a) pieniądze sie im gdzieś nie zawieruszą przy zamykaniu katalogu i tym calym zamieszaniu
b) jak na miejscu przywieziesz kase to "zaoszczędzisz" te kilka/kilkanaście zł. za przelew (nie wiem ile to kosztuje) i będziesz mieć pewnośc, że wszystko dotarlo jak nalezy, bo nie raz bylo tak, ze oni zamykali katalog, wysyłali potwierdzenia z adnotacją "zapłacone" lub "niezapłacone", a dopiero poxniej ktos im kase wysyłał i mimo to na potwierdzeniu miał "niezapłacone", bo wysłał juz po tym, jak mu potwierdzenie wyslali... czasem jak wchodze to takie osoby stoja i sie z tego tlumaczą, a jak nie mają jakiegos wyciągu z banku czy cos, to muszę płacić jeszcze raz to 120zl czy iles tam, a to nie mały grosz ;/