Zuza i Noddy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 aleb napisał(a):My już zgłoszeni :) Będziemy w piątek. A w jaki dzień? Mi to raczej obojętnie, bo tylko na MP, ale na razie muszę jeszcze rodziców przekonać żeby mnie puścili Quote
aleb Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Mi to raczej obojętnie, bo tylko na MP, ale na razie muszę jeszcze rodziców przekonać żeby mnie puścili Mogłabym cię zabrać, ale w piątek, chociaż nie wiem jeszcze jak będzie z miejscem ;) Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A jedzie ktoś kto ewentualnie mógłby zabrać jedną osobę? Może my będziemy mogły. Dam znać. Ale musiałabys zostac do finalu prawda? Quote
Zuza i Noddy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Może my będziemy mogły. Dam znać. Ale musiałabys zostac do finalu prawda? Gdybym się dostała do finału to bardzo bym chciała zostać, a jeśli nie to mogłabym wracać. Quote
Justa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Kiedy będzie wiadomo coś o stawce? Ja tradycyjnie pewnie będę w sobotę i niedzielę ;) Quote
AnkaW Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czy ługo czekaliście na weryfikacje i potwierdzenie przyjęcia psa przy zgłoszeniu przez formularz internetowy? Bo u mnie cisza i już nie wiem czy nas przyjęli :cool3: Quote
vanessa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bardzo szybko przyszło potwierdzenie. Nawet 5 minut nie czekałam. Moze jeszcze raz wyslij. Quote
AnkaW Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='vanessa']Bardzo szybko przyszło potwierdzenie. Nawet 5 minut nie czekałam. Moze jeszcze raz wyslij. ale ja nie pisze o meilu że " Zgłoszenie zostało wysłane. Po weryfikacji danych zostanie wysłany e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia. " tylko o potwierdzeniu przyjęcia psa po weryfikacji. Bo tego pierwszego to dostałam też od razu. Quote
aleb Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Zgłoszenie zostało wysłane. Ja to otrzymałam zaraz po wysłaniu zgłoszenia. Jeżeli chodzi o mail potwierdzający przyjęcia psa, to nadal nie mam :roll: Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No i poszło... zgłoszony Arni na Warszawę, a nie do Koszyc.. Quote
vanessa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='AnkaW']ale ja nie pisze o meilu że " Zgłoszenie zostało wysłane. Po weryfikacji danych zostanie wysłany e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia. " tylko o potwierdzeniu przyjęcia psa po weryfikacji. Bo tego pierwszego to dostałam też od razu. Ups:lol: tego potwierdzenia to ja nie mam:mad: Jest jeszcze troszke czasu, wiec napewno dojdzie.;) Quote
mucha__ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To drugie potwierdzenie jest wysyłane przez pracowników związku, wiec znając zycie sobie troche poczekamy :P Quote
AnkaW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Taaa tylko, że do przyjmowania zgłoszeń zostało 4 dni i w sumie nie wiadomo czy jesteśmy przyjęci czy wysyłać jeszcze raz. Quote
AnkaW Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wysłałam fax z rodowodem i adnotacją że zgłaszałam formularzem internetowym i od razu przyszło mi potwierdzenie przyjęcia :multi::multi:. Quote
moth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja zgłaszałam przez formularz 10.06 we wtorek. 12:47 dostałam potwierdzenie wysłania zgłoszenia. 15:16 dostałam potwierdzenie, że zgłoszenie zostało przyjęte. Quote
mucha__ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja rowniez dzisiaj i to przed chwilą dostałam drugie potwierdzenie :D Quote
Zuza i Noddy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A kto by mógł pozyczyc psa na Młodego prezentera i w jakie dni? Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mi to drugie jeszcze nie przyszło... hmm poczekam.. ale jak takiej ilości osób jeszcze nie przyszło, to może nic strasznego się nie dzieje i wystarczy poczekać -hm, a musieliście wysłać kase zeby to drugie przyszlo? Moze to drugie idzie dopiero jak kase dostaną? Quote
moth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja dostałam drugie potwierdzenie zanim przelałam kasę. ;) Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hmm... no to pozostaje mi czekac... a jak na maila przyjdzie to mam to wydrukowac i zabrac ze soba na wystawe? Takie pocztą nie przyjdzie? Quote
aleb Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Słuchajcie, a opłaty (za 1 psa 90 zł) można wnosić aż do dnia wystawy, tak? A dopiero w dniu wystawy płaci się 120 zł? Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hm, raczej do 20 czerwca są 90zł, a potem już zamykają wszystko, więc na jedno wychodzi i pewnie lepiej na wystawie zapłacić bo: a) pieniądze sie im gdzieś nie zawieruszą przy zamykaniu katalogu i tym calym zamieszaniu b) jak na miejscu przywieziesz kase to "zaoszczędzisz" te kilka/kilkanaście zł. za przelew (nie wiem ile to kosztuje) i będziesz mieć pewnośc, że wszystko dotarlo jak nalezy, bo nie raz bylo tak, ze oni zamykali katalog, wysyłali potwierdzenia z adnotacją "zapłacone" lub "niezapłacone", a dopiero poxniej ktos im kase wysyłał i mimo to na potwierdzeniu miał "niezapłacone", bo wysłał juz po tym, jak mu potwierdzenie wyslali... czasem jak wchodze to takie osoby stoja i sie z tego tlumaczą, a jak nie mają jakiegos wyciągu z banku czy cos, to muszę płacić jeszcze raz to 120zl czy iles tam, a to nie mały grosz ;/ Quote
Recommended Posts