PANGEA Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a mogę poprosić :oops: o staweczki Petit Basset Griffon Vendeen ( 6 grupa ) jesli jakieś były Proszę pięknie. A może ktoś ma jaką foteczke "Petitków":loveu: Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 PANGEA napisał(a):a mogę poprosić :oops: o staweczki Petit Basset Griffon Vendeen ( 6 grupa ) jesli jakieś były Proszę pięknie. A może ktoś ma jaką foteczke "Petitków":loveu: :no-no-no: nie bylo niestety zadnego psa tej rasy.. Quote
PANGEA Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 betty_labrador napisał(a)::no-no-no: nie bylo niestety zadnego psa tej rasy.. :crazyeye:szok. No bywa Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 PANGEA napisał(a)::crazyeye:szok. No bywa no, a to niby miedzynarodowka ;) Quote
PANGEA Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 betty_labrador napisał(a):no, a to niby miedzynarodowka ;) hihi. W Krakowie było 10 Petitów :p Zółte suki Doga Niem też nielicznie odwiedziły warszawską wystawe. Były 3!!:crazyeye: Jedna w młodzieży i 2 w otwartej Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Na Onecie jest już fotorelacja :))))))))) http://pies.onet.pl/163,1,1,miedzynarodowa_wystawa_w_warszawie_08,galeria.html Quote
jo-jo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic]A dogi może ktoś jeszcze ma?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aneta byłaś w sobotę i nie pojawiłaś się przy dogach ?! :shake:[/FONT] Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Byłam przelotem, nawet zrobiłam jedną fote ale słaba i nie wstawiłam. A niee, sorry, wstawiłam jedną, czyli musiałam mieć dwie bo pamiętam że któraś mi się nie podobała i wyrzuciłam :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 anetta napisał(a):Byłam przelotem, nawet zrobiłam jedną fote ale słaba i nie wstawiłam. A niee, sorry, wstawiłam jedną, czyli musiałam mieć dwie bo pamiętam że któraś mi się nie podobała i wyrzuciłam :evil_lol: [FONT=Century Gothic]To musiałaś być wielkim przelotem, bo Cię nie widziałam :shake:[/FONT] Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hmm bo stalysmy z Aneta i z daleka widzielismy dogi, ale nie wiedzialysmy kto z nimi jest i takie ryzyko troszke. Trzeba sie mysle umawiac wczesniej na dogo i moze wymieniac tel? jeszcze bedzie wrzesien! Mialam racje ze wiecej dogomaniakow sie krecilo po wystawie tylko sie ukrywali!! Quote
betty_labrador Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :O oczy mi wyszly od tego komentarza.... :angry: http://pies.onet.pl/forum.html#forum:MSwyNjksOCw0NjAzNTU3NSwxMjQ3OTMzMjIsNTMyNzcyNywwLGZvcnVtMDAxLmpz Quote
betty_labrador Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 toy rosyjski o imieniu Putin :P chichuahua Quote
rodzice Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Agappe napisał(a):http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Warszawa_wykaz_wg_wystawcow.pdf CTRL+F i wszystko znajdzie.. Dobra kobieto - toż ja zawsze leciałam przez kilka tysięcy nazwisk i oczy wypatrywalam a tu wystarczy pstryk i gotowe ! :multi: Jednak jak to mówią troche techniki i czlowiek sie gubi he he :evil_lol: my mozemy sie pochwalić - suka 10 tygodni po porodzie - res.CACIB Quote
borntolove Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A czy robil ktos moze fotki whippetom w parze hodowlanej z piatku i na bisie juniorow? Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 mam dużo zdjęć ale wklejam je do swojej galerii, więc jak by ktoś chciał zobaczyć to zapraszam ;) Quote
Recommended Posts