Mudik Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Gaga śliczne ostre zdjęcia,wilczaki genialne!!! A Momondor extra(w polskich rękach?) Aneta mogę ukraśc fotke bc i wysłac handlerce?:razz::razz::cool3: Quote
panienkabubu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zwycięzca I Grupy FCI: Polski Owczarek Nizinny – Mł. Ch. Pl., Cro., Mł. Zw. Eur., Ch. Pl. IZBA z Gangu Długich, wł. Beata Klawińska, II miejsce Owczarek Szetlandzki (Sheltie) – Mł. Ch. Pl. BEST GOLDEN LOVE Vesca Montana FCI, wł. Anna Szulc, III miejsce Owczarek Francuski Briard – Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., RUS, LT, RKF, Zw. Lt. Pl., Zw. Eur. Śr. I Wsch. DOGGER Kudłate Serce, wł. Miłosława Litwinowicz. Zwycięzca II Grupy FCI: Bokser – Interchampion, Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., Ch. Lt., Ch. Rus., Zw. Kl. GARIBALDI NOSTRUM, wł. S. W. Orszulak, II miejsce zajął Sznaucer Olbrzym Czarny – Mł. Ch. Pl., Mł. Zw. Kl. Ro. HISTYLE’S PLAYBOY, wł. Karolina Lutomska; III miejsce natomiast Pinczer Miniaturowy – LAPID ME BEIT HAMAAYAN, wł. Elena Selezneva (Rosja). Zwycięzca III Grupy FCI: Airedale Terrier – HATTORI Poezja Ruchu, wł. Eliza Tomczak, II miejsce zajął Foksterrier Krótkowłosy – Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., RUS, RKF FRES v. d. Bismarckquelle, wł. Łukasz Pawłowski, III miejsce West Highland White Terrier – Interchampion, Ch. Pl., A, S, Fin, H, LTU, LV, Est, Lux, D, BiH, SRB, Sk, Cr U ARE THE ONE du Moulin de Mac Gregor, wł. Agnieszka Kryszak. Zwycięzca IV Grupy FCI: I miejsce zajął Jamnik Krótkowłosy Standardowy – Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., Zw. Kl. FORMAT Sasquehanna, wł. Karolina Lutomska, II miejsce zajął Jamnik Szorstkowłosy Standardowy – Mł. Ch. Pl., Ch. Pl. FIORELLO DELLA VAL VEZZENO, wł. Elżbieta Nowakowska, na miejscu trzecim uplasował się młodziutki Jamnik Szorstkowłosy Króliczy – CHELINES RUN AND COKE – wł. Marta i Hieronim Guberow. Zajął on także pierwsze miejsce w Grupie IV FCI na wyborze Najpiękniejszego Juniora Wystawy. Zwycięzca V Grupy FCI to Siberian Husky – Ch. H., S. Ch. H., J. Ch. H. PRECIOUS PEPPER of Nordica, wł. Cezary Sweklej, II miejsce Basenji – Ch. Pl. JASIRI SUKARI RE BAR MCENTIRE, wł. Izabela Wiszniewska, III miejsce Alaskan Malamute – Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., Mł. Ch. Czech, Mł. Zw. Kl., Mł. Zw. Kl. H., Mł. Zw. Kl. Sk., Mł. Kl. Ch. Sk., Mł. Zw. Eur. MANDOK Matanuska, wł. Martyna Parczewska. Zwycięzca VI Grupy FCI to Beagle – Mł. Ch. Pl., Ch. Pl. EL DORADO Catulus, wł. Andrzej Baciński. II miejsce zajął Gończy Polski – Ch. Pl., Zw. Kl., Mł. Zw. Europy, Mł. Ch. Pl., N. Vitez – SZABLA Klusująca Sfora FCI – wł. Grzegorz Weron, III miejsce – Rhodesian Ridgeback – Mł. Ch. Pl., Ch. Pl., Ch. Rus., Ch. RKF, Ch. Bg, Ch. Mk. JUMATATU JUZI FOLWARK ZWIERZĘCY, wł. Agata, Paweł Malinowscy. Zwycięzca VII Grupy FCI to Seter Irlandzki – HEY JUDE z Arislandu, wł. Dorota Filar; II miejsce zajęła Epagneul Breton – RITA z Leśnego Potoku, wł. Jerzy, Krystyna Żywek; III miejsce – Wyżeł Czeski Szorstkowłosy – FOUSEK: Mł. Zw. Pl., Mł. Zw. Św., Zw. Pl. MIOT Barłóg, wł. Tadeusz Pruszkowski. Zwycięzca VIII Grupy FCI to Flat Coated Retriever – Ch. Pl., Ch. Sk., Mł. Ch. Pl., Lt., Mł. Zw. Lt. – Miss Mallorys ONE MOMENT IN TIME – wł. Anna, Tomasz Dziekanowscy, II miejsce: Cocker Spaniel Amerykański – Pitchi SILVER Bullet, wł. Nelly Palonen (Finlandia), III miejsce Springer Spaniel Angielski – Mł. Ch. Pl., Zw. Kl. ABELIA of Klamar Garden, wł. Krystyna Dorota Berka. Zwycięzca IX Grupy FCI to Mops – Ch. Pl. Sasquehanna (FCI) ILOCZYN, wł. Małgorzata Supronowicz. II miejsce dla Lhasa Apso – Close To Perfection BARTJE, wł. Marion Radstock, Marketa Bielas; III miejsce zajęła natomiast reprezentantka rasy Shih-Tzu – Ch. Pl., Ch. Ro., Zw. Kl., Zw. Eur. Śr. i Wsch., Zw. Transylw., Zw. Pl. TASHA Astarte Gold, wł. Krzysztof Piątek. Zwycięzca X Grupy FCI: Charcik Włoski – M&E EW, Mł. Ch. PL., Ch. Pl. VICTOR all’Italica, wł. Grażyna Pindera, II lokatę zajął Chart Rosyjski Borzoj – Interchampion, Ch. Pl., Mł. Ch. Pl., JWW, Zw. Kl. Solovyev LICHNY PODAROK DLA CONTRA LEGE, wł. Andrzej Zembowicz; III miejsce Chart Polski – ICTUS ARCTURUS, wł. Dagmana Łączyńska. Zwycięzcą Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Warszawie został przedstawiciel grupy I FCI – Polski Owczarek Nizinny - Mł. Ch. Pl., Cro., Mł. Zw. Eur., Ch. Pl. IZBA z Gangu Długich, wł. Beata Klawińska. Drugie miejsce przedstawiciel grupy V – Siberian Husky – Ch. H., S. Ch. H., J. Ch. H. PRECIOUS PEPPER of Nordica, wł. Cezary Sweklej, trzecie natomiast przedstawiciel IX Grupy FCI – Mops Ch. Pl. Sasquehanna (FCI) ILOCZYN, wł. Małgorzata Supronowicz. Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Frytela']Ha no i są moje paskudy, i w dodatku ze mną ;) Jakby co to mogę ukrasć fotki na stronę? ;) O masz! To byłaś Ty :lol: [SIZE="1"]Tak, tylko podpisz Aneta Trzcińska. [quote name='Mudik']Aneta mogę ukraśc fotke bc i wysłac handlerce?:razz::razz::cool3: Tak. Quote
Frytela Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='anetta']O masz! To byłaś Ty :lol: Tak, tylko podpisz Aneta Trzcińska. Tak to byłam ja xD Oczywiscie podpisze ;) Quote
moth Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 panienkabubu napisał(a): Zwycięzca VII Grupy FCI to Seter Irlandzki – HEY JUDE z Arislandu, wł. Dorota Filar; Skąd są te wyniki? Jak mógł wygrać grupę pies, który zajął II miejsce w klasie młodzieży? :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 :hmmmm: No to czemu mi złe numerki podali :hmmmm: Quote
moth Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 panienkabubu napisał(a)::hmmmm: No to czemu mi złe numerki podali :hmmmm: A tego to już nie wiem. W każdym bądź razie rasę w irlandach wzięła suka z klasy młodzieży 2037 SYLWESTER NIGHT z Arislandu wł.Jadwiga Konkiel Quote
panienkabubu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 :hmmmm: Matusz - masz zdjęcie pudła gr. VII? Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mozliwe ze ludzie czasem nie odczepiaja numerkow od poprzednich wejsc na ring. Quote
*aneta* Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 *aneta* napisał(a):A ja bardzo proszę o wyniki Boston Terrierów no i oczywiście fotki jeżeli ktoś miałby???? Szkoda:-( że nikt nie ma wyników Bostonków a może jest jakieś forum, na którym podają??????????????????????????????? Quote
Pugsy Malone Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 betty_labrador, a mopsy Ci jakieś w obiektyw nie wpadły?:razz: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jakies wpadly :) ale malo... az 3 zdjecia z piatku, i z niedzieli z ringu glownego. wstawie w najblizszym zcasie. Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Mam niedosyt zdjęciowy, Betty, wstawiaj, wstawiaj :multi: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 image nie zawsze chce wspolpracowac :) Quote
Niesia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Widzę, że i moja rudzizna (cavalierka) jest na fotkach:loveu: Czy mogę prosić autora o udostępnienie fotek??:multi: Quote
Cekinka13* Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 To też jest Twój rudzielec? :) Jeśli tak, to bierz go sobie :razz: ;) Quote
aneta...i..bouvier Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 może ma ktoś bis szczeniąt z niedzieli będę wdzięczna Quote
bety Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 U mnie w fotoblogu są fotki z niedzieli (luźne psiaki + finały) - dokładnie od tej strony się zaczyna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111077&page=24 Pzdr Quote
Recommended Posts