Musiałek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a czy wiadomo cos BOG I grupy ?? i para hodowlanych z niedzieli ??? Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 belga to ja niestety mam tylko groenendaela z ringu glownego. Tak to na zadnego nie trafilam niestety :shake: tak ja mam niedziele i wszystkie podia z ringu glownego :) (chyba wszystkie), i jak bede wstawiac niedziele do wstawie to o co prosisz :) a w BOG gr I wygral PON, na II miejscu byl sheltie, i na III briard. Quote
Justa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador napisał(a):belga to ja niestety mam tylko groenendaela z ringu glownego. Tak to na zadnego nie trafilam niestety :shake: tak ja mam niedziele i wszystkie podia z ringu glownego :) (chyba wszystkie) nic dziwnego, tylko 2 maliny były także zginęły pewnie w tłumie :eviltong: skok przez płot? :razz: Quote
Frytela Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ponawiam pytanie ma ktos fotki corgi? baaaardzo prosze Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Frytela napisał(a):Ponawiam pytanie ma ktos fotki corgi? baaaardzo prosze mam, ale wszystko w swoim czasie wstawię ;) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 moje foty z piatku... mało,bo malo, bo mialam lepsze zajecie..;) Quote
Frytela Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Matusz napisał(a):mam, ale wszystko w swoim czasie wstawię ;) o to sobie poczekam ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja ponawiam pytanie o staffiory :oops: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Musiałek napisał(a):wielkie dzieki a pamietasz BOG I ??? chodzi Ci o wszystkie psy z BOGu I?? Justa napisał(a):nic dziwnego, tylko 2 maliny były także zginęły pewnie w tłumie :eviltong: skok przez płot? :razz: no gdzies sie zatlumily :P tak bylo agility BIS :cool3::eviltong: Frytela napisał(a):Ponawiam pytanie ma ktos fotki corgi? baaaardzo prosze mam, mam troszke tych corgaskow ale to z niedzieli wiec cierpliwosci-dopiero wstawiam piatek :roll: klaudia&Manta napisał(a):A ja ponawiam pytanie o staffiory staffordy? :P ja mam ale chyba ich malo akurat- wiecej mam bullterrierkow :loveu: aha a staffikow mam wiecej -zwlaszcza jednego ;) Basiu piekne zdjecia! ciekawe co robilas poza ich cykaniem :razz::diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador napisał(a): aha a staffikow mam wiecej -zwlaszcza jednego ;) A mi właśnie o staffiki chodzi , a nie o staffordy :p A jakiego , jakiego staffika ? Zgaduję ...niebieskiego ? :loveu: W takim razie mogłabym prosić o zdjęcia prosiaków - staffików ? Będę bardzo wdzięczna , a jeśli zaplatała się tam moja sucz to nawet bardzo , bardzo , bardzo :multi: Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ja mam szczeniaka niebieskiego staffika ;) a potem już nie mam, bo musiałem uciekać na autobus.... gdyby sędziowanie nie było opóźnione ponad godzinę to bym miał więcej zdjęć ! :mad::angryy: karygodne to ! Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 klaudia&Manta napisał(a):A mi właśnie o staffiki chodzi , a nie o staffordy :p A jakiego , jakiego staffika ? Zgaduję ...niebieskiego ? :loveu: W takim razie mogłabym prosić o zdjęcia prosiaków - staffików ? Będę bardzo wdzięczna , a jeśli zaplatała się tam moja sucz to nawet bardzo , bardzo , bardzo :multi: chiba niebeiskich nie mam :/ mam staffika Vectry i inne z ringu ale nie wiem czy Twoja sunia sie zalapala, jak bedzie to zgadniesz czy jest :D Musiałek napisał(a):nie :evil_lol: tylko o pudło :razz: no to nie chodzi o to co juz wymienilam? czyli Pon, Sheltie i Briard? czy mi sie cos juz pokickało? :hmmmm: (a to mozliwe :eviltong: ) Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 chiba niebeiskich nie mam :/ mam staffika Vectry i inne z ringu ale nie wiem czy Twoja sunia sie zalapala, jak bedzie to zgadniesz czy jest :-D To czekam :cool3: czekam z niecierpliwością :cool3: Quote
Recommended Posts