Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 pomieszały się te fotki jakoś:oops: to chyba bis juniorów Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 pięknie prezentowany i piękny pudel duży:loveu: Quote
Cekinka13* Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Matusz, świetne fotki. Jakim cudem tak szybko je przegrałeś? Czego używasz? Ja fotosika, cholernie długo się ładują... Ma ktoś fotki cavalierków? :razz: Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gwoli ścisłości. Jamnik to nie szczeniak, a weteran - Sasquehanna Format - bis weteran oraz BOG. Szczenięta sa tam, gdzie wygrał beagle, drugi był azawakh, a trzeci chińczyk. A tam, gdzie trzeci był pudel to juniory Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 fajne zdjecia Mateusz!!! [quote name='Cekinka13*']Matusz, świetne fotki. Jakim cudem tak szybko je przegrałeś? Czego używasz? Ja fotosika, cholernie długo się ładują... Ma ktoś fotki cavalierków? :razz: ja wstawialam wczesniej jednego. Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):Gwoli ścisłości. Jamnik to nie szczeniak, a weteran - Sasquehanna Format - bis weteran oraz BOG. Szczenięta sa tam, gdzie wygrał beagle, drugi był azawakh, a trzeci chińczyk. A tam, gdzie trzeci był pudel to juniory wiem, że Sasquehanna Format to weteran :) Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wiem, że Sasquehanna Format to weteran Matusz, wiesz może co to za jamnik na pudle? Weteran? Czy co to ? Jaki numer? ten wybór to wybór BIS Puppy to jamnik z przydomkiem Sasquehanna o to mi chodziło :P Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ale tu fotek :loveu: Matusz, czekamy na resztę - wrzucaj finały!:loveu: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Ale tu fotek :loveu: Matusz, czekamy na resztę - wrzucaj finały!:loveu: a moich nie chcecie?:eviltong: Quote
aneta...i..bouvier Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a my pięknie prosimy o bouviki jak ktoś ma:loveu: Quote
Recommended Posts