BeataG Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Anetko, masz może belgi? Nie widziałam Cię, więc pewnie nie masz, ale nadzieja umiera ostatnia. ;) Quote
BeataG Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Mówi się trudno i gapowe się płaci - mam nauczkę, żeby następnym razem informować znajome osoby robiące foty, że wystawiam psa. Szczególnie, że już w sobotę widziałam Twoje zdjęcia i mogłam się spodziewać, że w niedzielę też będziesz. Quote
anetta Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Nie mam siły do fotosika, na razie koniec! :angryy: Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 zna ktoś wyniki BOG V i BIS Junior niedzieli????:roll: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 BIS - PON 2 miejsce - SH 3 miejsce - mops ma ktoś inne wyniki? A może ktoś złapał moją Frankę w obiektyw? Quote
Justa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 panienkabubu ja mam Franię (przynajmniej tak stwierdził Mateusz) i wstawię jak tylko zdołam zgrać na kompjuterek. Nie przy ocenie co prawda, a wylegującą się przy ringu głównym, ale zawsze ;) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ciekawe co ona robiła przy ringu głównym :evil_lol: Super!!!:multi: To czekam :loveu::loveu::loveu: Quote
Frytela Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ma ktos fotki corgasów? ;) Pochwale się w klasie pośredniej kokosisko doskonały, 1/2(wygralismy z naszym bratem), CWC, r. CACIB, a opis boski :D Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agappe napisał(a):zna ktoś wyniki BOG V i BIS Junior niedzieli????:roll: Daria, żadna z akit się nie załapała - bo zapewne o to Ci chodzi ;) Pzdr Quote
HAWAN Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jesli mogę, to ja tez słówko na temat tejże wystawy - jak na stołeczną wystawę było całkiem niźle ( w poprzednich latach bywało znacznie gorzej ), ale jednym organizatorzy przebili wszystkich - 30 zł za "parking" to mówiąc nieładnie zdzierstwo, ale 30 zl za parking w grzęzawisku, gdzie auta grzęzną w 0,5 m błocie, nie mówiąc juz o tym aby wogóle z tego auta potem wysiąść to juz po prostu był bandytyzm. I bardzo żałuję że nie zrobiliśmy wczoraj rano zdjęcia jak wyglądał parking na wystawie międzynarodowej w Warszawie, bo należałoby wraz z kwitkiem za parking wysłać takie zdjęcie do FCI co oni na to? I proszę nie tłumaczcie ze organizatorzy nie mogli przewidzieć że będzie padać, bo w jakim klimacie przyszło nam żyć wiedzą wszyscy którzy ukończyli szkołę podstawową. Dla mnie byłoby wyjściem z tzw. "twarzą" gdyby nie pobierano w dniu wczorajszym po prostu opłat za to bagno, albo ograniczono się przynajmniej do 10 zł, ale 30:angryy: A na koniec GRATULACJE dla wszytskich wygranych i tych pokonanych. Quote
Frytela Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 gdy wychodziłam z tego "parkingu" stwierdziłam ze powinni mi nowe buty kupic :evil_lol::evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witam wszystkichi gratulacje :p Popołudniu będą zdjęcia może ktoś się odnajdzie :eviltong: Quote
Recommended Posts