izabela.szczepaniak Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A ja mam pyt. czy można wejść ze swoim psem ( bez rodowodu). Pytam bo będę w tych dniach we W-wie ze swoin psiakiem i chciałabym wejść na wystawe. Quote
moon_light Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Do kiedy są zgłoszenia? 20.06 dziesiec znakow. Quote
jefta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):A ja mam pyt. czy można wejść ze swoim psem ( bez rodowodu). Pytam bo będę w tych dniach we W-wie ze swoin psiakiem i chciałabym wejść na wystawe. 1. W zeszłym roku bardzo sprawdzali. Ja wchodziłam bardzo wcześnie przez LuX Med to nikt o nic nie prosił, ale jak potem wyszłam na siku tylko za barierkę to ledwo weszłam z powrotem (koleżanka została jako "zastaw" a ja pobiegłam pod ring po dokumenty) 2. Teraz jest trzydniowa, więc może będzie trochę lepiej, ale w zeszłym roku był taki tłum, że ludzie po psach chodzili. Ja bym nie wzięła tam psa tylko popatrzeć :shake: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jefta napisał(a): Ja bym nie wzięła tam psa tylko popatrzeć :shake: dzięki za info tylko że ja nie mieszkam w W-ie i nie mam gdzie psinki zostawić Quote
Matagi Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dziś zgłosiłam młodzież,mam nadzieję,że wystąpimy w pełnej okrywie włosowej,ale to tylko nadzieja:roll::cool1:,znając moje szczęście,to może być ....łyso:diabloti::evil_lol: Quote
bety Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Matagi napisał(a):Dziś zgłosiłam młodzież,mam nadzieję,że wystąpimy w pełnej okrywie włosowej,ale to tylko nadzieja:roll::cool1:,znając moje szczęście,to może być ....łyso:diabloti::evil_lol: No to już nie masz odwrotu, tak czy inaczej masz przyjechać bo inaczej to ... :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 bety napisał(a):No to już nie masz odwrotu, tak czy inaczej masz przyjechać bo inaczej to ... :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Nooo,odwrotu ni ma;)Przyjadem więc,możliwe ,że w kieszeni będe miała supergluta,a w drugiej treskę z wypadniętych kołtunów:evil_lol: Quote
bety Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Matagi napisał(a):Nooo,odwrotu ni ma;)Przyjadem więc,możliwe ,że w kieszeni będe miała supergluta,a w drugiej treskę z wypadniętych kołtunów:evil_lol: Hi, hi, hi dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to może zrób tą treske z akitowego futra :p będą wtedy "shiby długowłose" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - hi hi hi. Trzymam Cię za słowo - niech no tylko nie wpadnę na Ciebie na wystawie to mnie popamiętasz :eviltong::eviltong::eviltong: Pzdr Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 moon_light napisał(a):20.06 dziesiec znakow. No przecież pisze wyraźnie :-) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 do kiedy sa zgłoszenia bo sie doszukać nie mogę:placz: Quote
aleb Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Iwona1984 napisał(a):do kiedy sa zgłoszenia bo sie doszukać nie mogę:placz: Do 20 czerwca Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 bety napisał(a):Hi, hi, hi dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to może zrób tą treske z akitowego futra :p będą wtedy "shiby długowłose" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - hi hi hi. Trzymam Cię za słowo - niech no tylko nie wpadnę na Ciebie na wystawie to mnie popamiętasz :eviltong::eviltong::eviltong: Pzdr Zgłosiłam to i będę-łysa czy też kudłata:p Wpadniesz na mnie,nie martw się-jak mnie nie zobaczysz,to...usłyszysz:evil_lol: Taaaa,treska z akitowego futra-okiej,ale tylko dla Hanki:lol:Hoshi czarny podpalany,więc w ryżym niekoniecznie mu będzie do ogona:evil_lol:.Może jakiego kreta dorwe i ogołocę z jesionki?:roll:;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 aleb napisał(a):Do 20 czerwca dziękuje :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zna ktoś jakiś hotel blisko wystawy z w miarę przyzwoita cena? Quote
Light of Shin-Ra Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nie wiecie może czy w piątek sędziowanie rozpocznie się normalnie od 10,00 jak na większości wystaw czy może później? Quote
jefta Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Han Sharn napisał(a):Nie wiecie może czy w piątek sędziowanie rozpocznie się normalnie od 10,00 jak na większości wystaw czy może później? kiedyś jak były trzydniowe wystawy w wawce to sędziowanie w pt było ok. 14. Ale teraz sporo grup jest... Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Zna ktoś jakiś hotel blisko wystawy z w miarę przyzwoita cena? Ponawiam pytanie. Quote
jefta Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ponawiam pytanie. jaki standard? jak daleko? samochodem? co to jest przyzwoita cena? Quote
Zuza i Noddy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jefta napisał(a):jaki standard? jak daleko? samochodem? co to jest przyzwoita cena? Hotel nie będzie już potrzebny. Quote
kika22 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 My się zastanawiamy, bo w tamtym roku nam się nie bardzo podobało. Oragnizacja jak na wytawę w stolicy marna:mad: A czy wtym roku też wymagają zaświadczenia o zdrowiu psa:roll: Bo w tamtym roku musieliśmy zapłacić za zbadanie psa, a drugim wejściem nie sprawdzali jak dla mnie dziwne. Albo wszyscy, albo nikt. Quote
Małgoś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Sędziowanie w piątek zaczyna się o 10:00, wczoraj się w biurze oddziału pytałam. Quote
Zuza i Noddy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A jedzie ktoś kto ewentualnie mógłby zabrać jedną osobę? Quote
aleb Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 My już zgłoszeni :) Będziemy w piątek. Zuza i Noddy napisał(a):A jedzie ktoś kto ewentualnie mógłby zabrać jedną osobę? A w jaki dzień? Quote
Recommended Posts