Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
A ja mam pyt. czy można wejść ze swoim psem ( bez rodowodu).
Pytam bo będę w tych dniach we W-wie ze swoin psiakiem i chciałabym wejść na wystawe.

1. W zeszłym roku bardzo sprawdzali. Ja wchodziłam bardzo wcześnie przez LuX Med to nikt o nic nie prosił, ale jak potem wyszłam na siku tylko za barierkę to ledwo weszłam z powrotem (koleżanka została jako "zastaw" a ja pobiegłam pod ring po dokumenty)

2. Teraz jest trzydniowa, więc może będzie trochę lepiej, ale w zeszłym roku był taki tłum, że ludzie po psach chodzili. Ja bym nie wzięła tam psa tylko popatrzeć :shake:

Posted

Dziś zgłosiłam młodzież,mam nadzieję,że wystąpimy w pełnej okrywie włosowej,ale to tylko nadzieja:roll::cool1:,znając moje szczęście,to może być ....łyso:diabloti::evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Dziś zgłosiłam młodzież,mam nadzieję,że wystąpimy w pełnej okrywie włosowej,ale to tylko nadzieja:roll::cool1:,znając moje szczęście,to może być ....łyso:diabloti::evil_lol:

No to już nie masz odwrotu, tak czy inaczej masz przyjechać bo inaczej to ... :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
No to już nie masz odwrotu, tak czy inaczej masz przyjechać bo inaczej to ... :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Nooo,odwrotu ni ma;)Przyjadem więc,możliwe ,że w kieszeni będe miała supergluta,a w drugiej treskę z wypadniętych kołtunów:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Nooo,odwrotu ni ma;)Przyjadem więc,możliwe ,że w kieszeni będe miała supergluta,a w drugiej treskę z wypadniętych kołtunów:evil_lol:

Hi, hi, hi dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to może zrób tą treske z akitowego futra :p będą wtedy "shiby długowłose" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - hi hi hi.
Trzymam Cię za słowo - niech no tylko nie wpadnę na Ciebie na wystawie to mnie popamiętasz :eviltong::eviltong::eviltong:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hi, hi, hi dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to może zrób tą treske z akitowego futra :p będą wtedy "shiby długowłose" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - hi hi hi.
Trzymam Cię za słowo - niech no tylko nie wpadnę na Ciebie na wystawie to mnie popamiętasz :eviltong::eviltong::eviltong:
Pzdr

Zgłosiłam to i będę-łysa czy też kudłata:p Wpadniesz na mnie,nie martw się-jak mnie nie zobaczysz,to...usłyszysz:evil_lol:

Taaaa,treska z akitowego futra-okiej,ale tylko dla Hanki:lol:Hoshi czarny podpalany,więc w ryżym niekoniecznie mu będzie do ogona:evil_lol:.Może jakiego kreta dorwe i ogołocę z jesionki?:roll:;)

Posted

Han Sharn napisał(a):
Nie wiecie może czy w piątek sędziowanie rozpocznie się normalnie od 10,00 jak na większości wystaw czy może później?

kiedyś jak były trzydniowe wystawy w wawce to sędziowanie w pt było ok. 14. Ale teraz sporo grup jest...

Posted

My się zastanawiamy, bo w tamtym roku nam się nie bardzo podobało.
Oragnizacja jak na wytawę w stolicy marna:mad:
A czy wtym roku też wymagają zaświadczenia o zdrowiu psa:roll:
Bo w tamtym roku musieliśmy zapłacić za zbadanie psa, a drugim wejściem nie sprawdzali jak dla mnie dziwne. Albo wszyscy, albo nikt.

Posted

My już zgłoszeni :) Będziemy w piątek.

Zuza i Noddy napisał(a):
A jedzie ktoś kto ewentualnie mógłby zabrać jedną osobę?

A w jaki dzień?