Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Mi, również było miło Was poznać :) a dzisiaj straszny skwar... Quote
LadyRebel Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Finały z tego co pamietam: szczenieta: 1 bokser 2 sznałcer mini 3 nowofunland weterani: 1 sznałcer olbrzym 2 sznałcer mini 3 ??? pary hod. 1 sznałcer olbrzym 2 labki 3 boksery więcej nie pamiętam zreszta do samiutkiego konca nie wytrzymaliśmy. Pochwale sie jesczze tylko że moj Karolek (cane corso) najlepsze szczenie w rasie a Zumka (tez CC) 1 miejsce w otwartej :D Quote
tybetan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nasza sunia LOREN Mastifland -CWC, CACIB, NDSwR, BOB ;) Tym sposobem zdobywając 9 CACIB w 5 kraju zakończyliśmy interchampionat :multi: Quote
boksiedwa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 LadyRebel napisał(a):Finały z tego co pamietam: szczenieta: 1 bokser 2 sznałcer mini 3 nowofunland weterani: 1 sznałcer olbrzym 2 sznałcer mini 3 ??? pary hod. 1 sznałcer olbrzym 2 labki 3 boksery więcej nie pamiętam zreszta do samiutkiego konca nie wytrzymaliśmy. Pochwale sie jesczze tylko że moj Karolek (cane corso) najlepsze szczenie w rasie a Zumka (tez CC) 1 miejsce w otwartej :D szczenieta: 1 bokser - DIAMANT Nor Dom /p. A. Boguckiej/ pary hod. 3 boksery - Jedna na Milion HEINEKEN & Jedna Milion DELFINA Gorąco to mało powiedziane :angryy::mad: ktoś wcześniej pisał, że są przez organizatorów ustawione daszki. Owszem przy ringu bokserów był aż jeden :angryy: a psów zgłoszonych 34. Zero cienia. A parking za 30 zł szkoda - słów rozjeżdżone chyba kołami terenówek błocko, też bez kawałka cienia. Przejście z parkingu na teren wystawy = mycie nóg :mad: Moje potworki wzięły złoto i brąz :multi: a raczej na odwrót bo mała 3 a mamusia wygrała klasę, ale w porównaniu z kopiowanymi już nie miała szans. Nawet na kolejne CWC się nie załapała :shake: bo wg p. sędziny ma nie takie zęby :evil_lol: dziwne, ze na atiboxie niemiecki sędzia tego nie zauważył :evil_lol: I wg. naszych sędziów mam średnią sukę a nie dużą :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jutro będę pisać artykul także czekam na wszelkie wyniki BOGów :cool3: Dzięki za obecne :loveu: Złapał ktoś moją Frankę? Quote
zpr Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 panienkabubu napisał(a):Jutro będę pisać artykul także czekam na wszelkie wyniki BOGów :cool3: Dzięki za obecne :loveu: Złapał ktoś moją Frankę? BIS Ras Polskich + II BOG Grupy VI - piątek -Gończy polski SZABLA Kłusujaca Sfora FCI Quote
jefta Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 1.BOG VI beagle El Dorado Catulus BIS szczeniąt piątek beagle Absolutely Spotless Zagadka Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 http://images23.fotosik.pl/244/4c9a5ba94aad82ccmed.jpg czemu ta suczka ma takie jakby wgłębienie w klatce piersiowej? Quote
Recommended Posts