Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

macie jeszcze takie o :

[quote name='sylrwia']Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-( Moja babcia miała wczoraj rano udar mózgu tuż przed moim odjazdem i zrezygnowałam z wystaw w Warszawie i w Kosicach i jestem w domu. Ona jest ważniejsza niz kolejna ocena, tytuł psa.

rodzina zawsze jest najważniejsza! trzymam kciuki za babcie, że teraz już wszystko będzie dobrze.

MP

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']Ja mam duuuużo fot, m. in. poszukiwanych bassetów i ze dwie fotki spaniela tybetańskiego. Wstawię jutro ;).

Bassety, bassety, dac bassety :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='aga1215']http://img214.imageshack.us/img214/2898/cacib089ri3.jpg - ten ma czuprynkę :hmmmm: :niewiem:
Te dwie rasy są bardzo podobne, faktycznie trudno rozróżnić, niemieckie są szczuplejsze, fouski masywniejsze, trochę mało na zdjęciu widać.....

Wydaje mi się, że nie ma czuprynki :) Własciciel fouska kiedyś mi zademonstrował właśnie na wystawie czym się różnią, ale jak stwierdził, że ciężko, bo w różnym stopniu jedne i drugie te kłaki mają wyrośnięte.

[quote name='Zuza i Noddy']Ja chyba jakaś tępa jestem. Naciskam to wpisuje yorka i pisze "Szukany teks nie został odnaleziony"
Ja sie na yorkach nie znam ale nie powinnas wpisac Yorkshire Terrier??

[quote name='Justa']:calus:
przykro mi i jestem z Wami całym sercem..
Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja do fotek z Glutem i że uda nam sie poznac :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja do fotek z Glutem i że uda nam sie poznac :)

na pewno !!! :multi:
a wrześniowa krajówka?

Posted

[quote name='sylrwia']Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-( Moja babcia miała wczoraj rano udar mózgu tuż przed moim odjazdem i zrezygnowałam z wystaw w Warszawie i w Kosicach i jestem w domu. Ona jest ważniejsza niz kolejna ocena, tytuł psa.

O rany, mam nadzieję, że Babcia już lepiej się czuje :kciuki:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
W wyszukiwarce oczywiście prawidłową nazwę wpisałam tutaj tylko tak skrótowo.

to wpisz sobie tylko pierwszy człon nazwy, choc dziwne bo mi wyskakuje bez problemu wyszukiwanie.

Justa napisał(a):
na pewno !!! :multi:
a wrześniowa krajówka?

Może?? będę w Warszawie jeszcze w te wakacje :)
Niestety to jest kolejny oddział, który robi wystawy w piątek i tego dnia wrzuca gr VII :angryy:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja chyba jakaś tępa jestem. Naciskam to wpisuje yorka i pisze "Szukany teks nie został odnaleziony"

musisz kliknąć w okno - w tekst.

Posted

Witam,
czy ktoś może mi sprawdzić w katalogu czy na niedzielę w grupach hodowlanych jest ujęta hodowla:"Eskimoski Domek"-siberian husky.
Z góry Wielkie dzięki za odpowiedz:-)

Posted

GRATULUJE panienkabubu:cool2:
UWAGA : dla tych ktorzy nie dostali potwierdzen do domu !!!!!! jak ja:mad:
Musicie zabrac ze soba potwierdzenie wpłaty , bo panie siedzace w sekretariacie nie wydzadza nr i katalogu . Kaza wpłacac 120 zl , a jesli okaze sie ze było zapłacone to maja zrobic zwrot . Wczoraj po ciezkiej kłotni ze nie mam pieniedzy na wpłate pofatygowano sie dopiero sprawdzic ze takie zgłoszenie było i wpłata w terminie . Ale nerwow troche to kosztowało :angryy: wiec lepiej za wczasu sie przygotowac . Wystawa bardzo udana , mielismy super sedziego z Austrii , bardzo szczególowe opisy i ocena . Pogoda upalna , a wieczorem po finałach ulewa i burza . Nie zostało na mnie suchej nitki:diabloti: ale wystawa ogolnie bardzo fajna .ciesze sie ze moj piesio w ostatniej chwili przestał kulec bo mial wbite zdzbło w nozke i udało nam sie pojechac . :multi: wrocilismy ze złotym medalem i CAC-em:p
BOG IX - mops , lhasa apso i shih tzu ... GRATULACJE !!!

Posted

CYPRIAN Sodalis (labrador retriever) ocena wybitnie obiecująca i I lokata.
Szkoda tylko, że tak gorąco i duszno było - psisko wróciło do domu padnięte strasznie.

Posted

hej dziewczyny!
czy któraś z was (ze slaska) jedzie na wystawe do wawy w niedziele moze?
mam do odebrania zapas mleka dla szczeniat- 5 puszek, ale to lekkie i objetosciowo niewielkie, nie powinno przeszkadzac.
czy jakis slazak jedzie? bylabym ogromnie wdzięczna!!
ja jestem z bytomia, pozdrawiam

Posted

A czy ktoś wie jak dzisiaj Leonbergery? :) ja widziałam, że klasa championów oblegana przez zagraniczne psy i suki, szkoda, że nie mogłam ich zobaczyć na żywo :( Może ktoś przypadkiem złapał w obiektyw jakiegoś lwa? :)