Mi. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 macie jeszcze takie o : [quote name='sylrwia']Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-( Moja babcia miała wczoraj rano udar mózgu tuż przed moim odjazdem i zrezygnowałam z wystaw w Warszawie i w Kosicach i jestem w domu. Ona jest ważniejsza niz kolejna ocena, tytuł psa. rodzina zawsze jest najważniejsza! trzymam kciuki za babcie, że teraz już wszystko będzie dobrze. MP Quote
Jogurt Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Cekinka13*']Ja mam duuuużo fot, m. in. poszukiwanych bassetów i ze dwie fotki spaniela tybetańskiego. Wstawię jutro ;). Bassety, bassety, dac bassety :multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ta druga fotka to ze starszej, masz jeszcze coś z JH starsza? Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='aga1215']http://img214.imageshack.us/img214/2898/cacib089ri3.jpg - ten ma czuprynkę :hmmmm: :niewiem: Te dwie rasy są bardzo podobne, faktycznie trudno rozróżnić, niemieckie są szczuplejsze, fouski masywniejsze, trochę mało na zdjęciu widać..... Wydaje mi się, że nie ma czuprynki :) Własciciel fouska kiedyś mi zademonstrował właśnie na wystawie czym się różnią, ale jak stwierdził, że ciężko, bo w różnym stopniu jedne i drugie te kłaki mają wyrośnięte. [quote name='Zuza i Noddy']Ja chyba jakaś tępa jestem. Naciskam to wpisuje yorka i pisze "Szukany teks nie został odnaleziony" Ja sie na yorkach nie znam ale nie powinnas wpisac Yorkshire Terrier?? [quote name='Justa']:calus: przykro mi i jestem z Wami całym sercem.. Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja do fotek z Glutem i że uda nam sie poznac :) Quote
Zuza i Noddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 W wyszukiwarce oczywiście prawidłową nazwę wpisałam tutaj tylko tak skrótowo. Quote
Justa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 sylrwia napisał(a):Mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja do fotek z Glutem i że uda nam sie poznac :) na pewno !!! :multi: a wrześniowa krajówka? Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='sylrwia']Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-( Moja babcia miała wczoraj rano udar mózgu tuż przed moim odjazdem i zrezygnowałam z wystaw w Warszawie i w Kosicach i jestem w domu. Ona jest ważniejsza niz kolejna ocena, tytuł psa. O rany, mam nadzieję, że Babcia już lepiej się czuje :kciuki: Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):W wyszukiwarce oczywiście prawidłową nazwę wpisałam tutaj tylko tak skrótowo. to wpisz sobie tylko pierwszy człon nazwy, choc dziwne bo mi wyskakuje bez problemu wyszukiwanie. Justa napisał(a):na pewno !!! :multi: a wrześniowa krajówka? Może?? będę w Warszawie jeszcze w te wakacje :) Niestety to jest kolejny oddział, który robi wystawy w piątek i tego dnia wrzuca gr VII :angryy: Quote
Mi. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Zuza nie mam. Bassetow tez nie uchwyciłam..\\ Ale za to mam takiego:lol: niestety niewiem co to za rasa jest :hmmmm: hehe Quote
Agappe Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ja chyba jakaś tępa jestem. Naciskam to wpisuje yorka i pisze "Szukany teks nie został odnaleziony" musisz kliknąć w okno - w tekst. Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mi a co Ty tak od tyłu te psy focisz ?:razz: http://img390.imageshack.us/img390/6167/cacib186uo6.jpg Quote
Mi. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='sylrwia']Mi a co Ty tak od tyłu te psy focisz ?:razz: http://img390.imageshack.us/img390/6167/cacib186uo6.jpg tak jakoś wyszło:oops::evil_lol: [quote name='Agappe']cudne zdjęcia dziecka!!!:loveu: :) Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jamnik Szorstkowłosy Króliczy - Chelines RUM AND COKE - III BOG, BOG junior grupy IV. Quote
Daniel ED Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam, czy ktoś może mi sprawdzić w katalogu czy na niedzielę w grupach hodowlanych jest ujęta hodowla:"Eskimoski Domek"-siberian husky. Z góry Wielkie dzięki za odpowiedz:-) Quote
Gonia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 TINAS'S BLACK KING BEST GIRL FOR YOU Eskimoski Domek-jest w katalogu w grupach na niedzielę. Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pierwsze wyniki z dzisiaj!!!:) Moja suczka Bernardynka Krótkowłosa, moje malutkie dziecię 13 miesięczne wygrało rasę przed momentem z suką z pośredniej :loveu::loveu: :multi:!! Quote
renia13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 GRATULUJE panienkabubu:cool2: UWAGA : dla tych ktorzy nie dostali potwierdzen do domu !!!!!! jak ja:mad: Musicie zabrac ze soba potwierdzenie wpłaty , bo panie siedzace w sekretariacie nie wydzadza nr i katalogu . Kaza wpłacac 120 zl , a jesli okaze sie ze było zapłacone to maja zrobic zwrot . Wczoraj po ciezkiej kłotni ze nie mam pieniedzy na wpłate pofatygowano sie dopiero sprawdzic ze takie zgłoszenie było i wpłata w terminie . Ale nerwow troche to kosztowało :angryy: wiec lepiej za wczasu sie przygotowac . Wystawa bardzo udana , mielismy super sedziego z Austrii , bardzo szczególowe opisy i ocena . Pogoda upalna , a wieczorem po finałach ulewa i burza . Nie zostało na mnie suchej nitki:diabloti: ale wystawa ogolnie bardzo fajna .ciesze sie ze moj piesio w ostatniej chwili przestał kulec bo mial wbite zdzbło w nozke i udało nam sie pojechac . :multi: wrocilismy ze złotym medalem i CAC-em:p BOG IX - mops , lhasa apso i shih tzu ... GRATULACJE !!! Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 renia - dziękuję :loveu: Masz imionka albo chociaż numerki psów z grupy IX? z BOG'a oczywiście. Quote
renia13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wiem tylko ze mops od Supronowicz , BOG 3 - Shih Tzu - Tasha ASTRATE GOLD wł. Krzysztof Piatek . Quote
sodalis Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 CYPRIAN Sodalis (labrador retriever) ocena wybitnie obiecująca i I lokata. Szkoda tylko, że tak gorąco i duszno było - psisko wróciło do domu padnięte strasznie. Quote
MSMIMI Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hej dziewczyny! czy któraś z was (ze slaska) jedzie na wystawe do wawy w niedziele moze? mam do odebrania zapas mleka dla szczeniat- 5 puszek, ale to lekkie i objetosciowo niewielkie, nie powinno przeszkadzac. czy jakis slazak jedzie? bylabym ogromnie wdzięczna!! ja jestem z bytomia, pozdrawiam Quote
McDzik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A czy ktoś wie jak dzisiaj Leonbergery? :) ja widziałam, że klasa championów oblegana przez zagraniczne psy i suki, szkoda, że nie mogłam ich zobaczyć na żywo :( Może ktoś przypadkiem złapał w obiektyw jakiegoś lwa? :) Quote
Recommended Posts