Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksereczka :
20 zł - bilet dla dorosłego

5 zł - bilet ulgowy (rencisty (Marzenka:D:D) & ucznia)

Sylwria to Afgan ;) chyba jakiś młody i mu jeszcze sierść do ziemi nie urosła ;p hehe nie znam sie

Posted

Wystawa całkiem ok.Duża poprawa. Były ustawione namioty z krzesłami, gdzie w cieniu można było poczekać na ocenę. Woda dlapiesków była cały czas. Na naszym ringu stały 2 miski(nr 15)i woda była uzupełniana. Miejsca dużo.Pogoda wspaniała ( wolę upał od deszczu)Niestety ktoś zwariował(to chyba słoneczko),bo parking płatny 30zł. My staliśmy na bocznej ulicy za darmo.
Nasze osiągnięcia to Res Cacib i 3lokata doskonała.(posoczki)

Posted

bargest napisał(a):
IX grupe wygral mops drugi byl lasak a trzeci shih-tzu.

Dzięki :)
-----
a moge prosić z katalogu o przepisanie stawki spanieli tybetańskich?

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
To ja poproszę tych wyposażonych w katalog o podanie staweczki yorków piesków klasa Mł i pośrednia.

na stronie związku znajdziesz plan sedziowania i spis wystawów z nazwami psów, wiec bez problemu można skompletować całą stawkę i to już od ponad tygodnia

Posted

Agappe napisał(a):
na stronie związku znajdziesz plan sedziowania i spis wystawów z nazwami psów, wiec bez problemu można skompletować całą stawkę i to już od ponad tygodnia

Trochę mi zajmie przeszukiwanie całego spisu wystawców, a może ktoś będzie tak miły i poda mi chociaz staweczkę pośredniej nie powinno być dużo.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Trochę mi zajmie przeszukiwanie całego spisu wystawców, a może ktoś będzie tak miły i poda mi chociaz staweczkę pośredniej nie powinno być dużo.

masz wyszukiwarkę, wystarczy wpisać rasę i masz wszystkie psy

Posted

a właśnie...
Betty, Matusz, Marzenka miło było poznać:loveu:

Kto się jutro wybiera? Jakieś znaki rozpoznawcze?:eviltong: chętnie zagadam;)

Posted

[quote name='Justa']sylrwia glutka wystawiasz? bo chętnie cyknę mu znów fotkę :loveu:
Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-(

Posted

[quote name='sylrwia']Glut był zgłoszony, dziś były wyżły. Niestety nieraz życie inaczej sie układa.:-( Moja babcia miała wczoraj rano udar mózgu tuż przed moim odjazdem i zrezygnowałam z wystaw w Warszawie i w Kosicach i jestem w domu. Ona jest ważniejsza niz kolejna ocena, tytuł psa.

:calus:
przykro mi i jestem z Wami całym sercem..