Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frytela napisał(a):
no wlasnie mowie ze nie widze tego na potwierdzeniu nie ma. Ale wole sie zapytac, bo wiem ze zawsze do warszawy to zaswiadczenie bylo potrzebne ;)

Jeżeli nie ma takiej informacji to nie panikuj. Nie ma na potwierdzeniu wiec widocznie nei potrzeba. Zawsze możesz sie powołac na inf na potwierdzeniu a nie na wcześniejsze doświadczenia. Liczy się tu i teraz.:eviltong:

Iwona1984 napisał(a):
nie mamy potwierdzenia :mad:

Jak nie dojdzie to weź ze soba dowód wpłaty i na tej podstawie wejdziesz i nr odbierzesz na miejscu. Jeśli nie wpłaciłaś to na "bramce" zgloś, że nie dostałaś potwierdzenia i musisz to wyjaśnić. I nie ma co panikować.:eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ilka21']ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;)

Niestety brak drukarki - chyba ,ze pojadę do banku niestety .

Posted

[quote name='aleb']Dzięki Melba! :)
Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...?
to nie jedź przez Janki, tylko przez Magdalenkę, albo przez Dawidy do Puławskiej

Posted

rodzice napisał(a):
[quote name='Ilka21']ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;)

Niestety brak drukarki - chyba ,ze pojadę do banku niestety .

to może masz jakiś dysk wymienny, mp3 czy dyskietke to możesz zapisac i iśc do punktu jakiegoś u nas w xero czy kafejkach internetowych i wydrukować

Posted

Ilka21 napisał(a):

to może masz jakiś dysk wymienny, mp3 czy dyskietke to możesz zapisac i iśc do punktu jakiegoś u nas w xero czy kafejkach internetowych i wydrukować

albo znajomego poprosić- przecież to niewiele do drukowania

Posted

oł szittttt zapomniałam o szczepieniu przeciwko wściekliźnie :oops::oops:
miało być zrobione w połowie czerwca :oops: zaraz ide do weta.. moge mieć jakieś problemy z wejściem na wystawe????!??!?!:roll:

w sesji studenci nie mają do niczego głowy :shake:

Posted

Agappe napisał(a):
oł szittttt zapomniałam o szczepieniu przeciwko wściekliźnie :oops::oops:
miało być zrobione w połowie czerwca :oops: zaraz ide do weta.. moge mieć jakieś problemy z wejściem na wystawe????!??!?!:roll:

w sesji studenci nie mają do niczego głowy :shake:

możesz... trzeba chyba zaszczepić przynajmniej tydzień lub 2 przed wystawą...

Posted

Agappe napisał(a):
eh nie dobrze :shake:

szczepienie już zrobione.. może wet na wystawie nie zauważy :roll:

jak będzie sprawdzać to powinien zobaczyć, najwyżej oko przymknie, może mogłaś poprosić weta o wpisanie innej daty:razz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak będzie sprawdzać to powinien zobaczyć, najwyżej oko przymknie, może mogłaś poprosić weta o wpisanie innej daty:razz:

oj nie pomyslałam o tym..
qrcze po 5 latach wystawiania wpadłam jak laik :oops: zawsze pamietałam o wszystkich szczepieniach a w tym roku mi zupełnie to z głowy wypadło :shake:

Posted

Agappe napisał(a):
oj nie pomyslałam o tym..
qrcze po 5 latach wystawiania wpadłam jak laik :oops: zawsze pamietałam o wszystkich szczepieniach a w tym roku mi zupełnie to z głowy wypadło :shake:
każdemu się zdarza ;)

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']aleb ty jedziesz z katowic o której planujecie wyjazd ????
Ktoś pisał, że w Raszynie mogą być korki...

Tak, jestem z Katowic i planuję wyjechać między 4.30 a 5.00 ;) Na ring wchodzę o 10.00 dlatego nie mogę się spóźnić

Posted

aleb napisał(a):
Ktoś pisał, że w Raszynie mogą być korki...

Tak, jestem z Katowic i planuję wyjechać między 4.30 a 5.00 ;) Na ring wchodzę o 10.00 dlatego nie mogę się spóźnić

A jakim jedziesz autem bo ja też planuje o tej godz. wyjazd tylko że z Bytomia to może gdzieś na trasie byśmy się trafiły.

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
A jakim jedziesz autem bo ja też planuje o tej godz. wyjazd tylko że z Bytomia to może gdzieś na trasie byśmy się trafiły.

Wysyłam PW

Czy na terenie wystawy jest jakieś zadaszenie? W piątek prawdopodobnie ma być deszcz... :roll: