sylrwia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Frytela napisał(a):no wlasnie mowie ze nie widze tego na potwierdzeniu nie ma. Ale wole sie zapytac, bo wiem ze zawsze do warszawy to zaswiadczenie bylo potrzebne ;) Jeżeli nie ma takiej informacji to nie panikuj. Nie ma na potwierdzeniu wiec widocznie nei potrzeba. Zawsze możesz sie powołac na inf na potwierdzeniu a nie na wcześniejsze doświadczenia. Liczy się tu i teraz.:eviltong: Iwona1984 napisał(a):nie mamy potwierdzenia :mad: Jak nie dojdzie to weź ze soba dowód wpłaty i na tej podstawie wejdziesz i nr odbierzesz na miejscu. Jeśli nie wpłaciłaś to na "bramce" zgloś, że nie dostałaś potwierdzenia i musisz to wyjaśnić. I nie ma co panikować.:eviltong: Quote
rodzice Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Ilka21']ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;) Niestety brak drukarki - chyba ,ze pojadę do banku niestety . Quote
boksiedwa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='aleb']Dzięki Melba! :) Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...? to nie jedź przez Janki, tylko przez Magdalenkę, albo przez Dawidy do Puławskiej Quote
Ilka21 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 rodzice napisał(a):[quote name='Ilka21']ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;) Niestety brak drukarki - chyba ,ze pojadę do banku niestety . to może masz jakiś dysk wymienny, mp3 czy dyskietke to możesz zapisac i iśc do punktu jakiegoś u nas w xero czy kafejkach internetowych i wydrukować Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ilka21 napisał(a): to może masz jakiś dysk wymienny, mp3 czy dyskietke to możesz zapisac i iśc do punktu jakiegoś u nas w xero czy kafejkach internetowych i wydrukować albo znajomego poprosić- przecież to niewiele do drukowania Quote
Agappe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 oł szittttt zapomniałam o szczepieniu przeciwko wściekliźnie :oops::oops: miało być zrobione w połowie czerwca :oops: zaraz ide do weta.. moge mieć jakieś problemy z wejściem na wystawe????!??!?!:roll: w sesji studenci nie mają do niczego głowy :shake: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agappe napisał(a):oł szittttt zapomniałam o szczepieniu przeciwko wściekliźnie :oops::oops: miało być zrobione w połowie czerwca :oops: zaraz ide do weta.. moge mieć jakieś problemy z wejściem na wystawe????!??!?!:roll: w sesji studenci nie mają do niczego głowy :shake: możesz... trzeba chyba zaszczepić przynajmniej tydzień lub 2 przed wystawą... Quote
Agappe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 eh nie dobrze :shake: szczepienie już zrobione.. może wet na wystawie nie zauważy :roll: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agappe napisał(a):eh nie dobrze :shake: szczepienie już zrobione.. może wet na wystawie nie zauważy :roll: jak będzie sprawdzać to powinien zobaczyć, najwyżej oko przymknie, może mogłaś poprosić weta o wpisanie innej daty:razz: Quote
Agappe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tinka:) napisał(a):jak będzie sprawdzać to powinien zobaczyć, najwyżej oko przymknie, może mogłaś poprosić weta o wpisanie innej daty:razz: oj nie pomyslałam o tym.. qrcze po 5 latach wystawiania wpadłam jak laik :oops: zawsze pamietałam o wszystkich szczepieniach a w tym roku mi zupełnie to z głowy wypadło :shake: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agappe napisał(a):oj nie pomyslałam o tym.. qrcze po 5 latach wystawiania wpadłam jak laik :oops: zawsze pamietałam o wszystkich szczepieniach a w tym roku mi zupełnie to z głowy wypadło :shake:każdemu się zdarza ;) Quote
Agama Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agappe nie bylo przypadku wykrytej wscieklizny ostatnio na terenie warszawki czyli nie bedzie problemu Quote
rodzice Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dostałam potwierdzenie - uff kłopot z glowy bo chcialam jutro biec do banku . Quote
Cekinka13* Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ile kosztuje bilet ulgowy oraz dla dorosłej osoby? :) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Gdzie sie mogę spodziewać największych utrudnień na trasie Częstochowa - Warszawa ???? Quote
izabela.szczepaniak Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aleb ty jedziesz z katowic o której planujecie wyjazd ???? Quote
aleb Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']aleb ty jedziesz z katowic o której planujecie wyjazd ???? Ktoś pisał, że w Raszynie mogą być korki... Tak, jestem z Katowic i planuję wyjechać między 4.30 a 5.00 ;) Na ring wchodzę o 10.00 dlatego nie mogę się spóźnić Quote
izabela.szczepaniak Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aleb napisał(a):Ktoś pisał, że w Raszynie mogą być korki... Tak, jestem z Katowic i planuję wyjechać między 4.30 a 5.00 ;) Na ring wchodzę o 10.00 dlatego nie mogę się spóźnić A jakim jedziesz autem bo ja też planuje o tej godz. wyjazd tylko że z Bytomia to może gdzieś na trasie byśmy się trafiły. Quote
aleb Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):A jakim jedziesz autem bo ja też planuje o tej godz. wyjazd tylko że z Bytomia to może gdzieś na trasie byśmy się trafiły. Wysyłam PW Czy na terenie wystawy jest jakieś zadaszenie? W piątek prawdopodobnie ma być deszcz... :roll: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 deszcz? :( oby nie !! ja wlasnie kupilam juz bilety pkp hehe :cool3: Quote
Recommended Posts