izabela.szczepaniak Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Agama napisał(a):20 zl normalny ,5zl ulgowy ,10 zl parking 10 zł parking a nie 30 zł??? a te 20zł to we wszystkie dni?? Quote
izabela.szczepaniak Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jeżeli ktoś nie ma transportu na trasie Bytom -Warszawa to mogę zabrać. Wyjazd w piątek raniutko. Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):10 zł parking a nie 30 zł??? a te 20zł to we wszystkie dni?? Za parking jest 30 zł, nie 10 zł! Quote
Melba Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tak, parking 30 zł, dostałam e-maila ze związku z tą informacją. Piekielnie drogo:shake::shake: Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dlatego będę parkowała gdzie indziej. Mam nadzieję, że nie ma żadnych robót drogowych niedaleko terenu wystawy ani na drodze Katowice-Warszawa? Quote
Melba Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 na trasie nie ma robót drogowych, wjazd od strony Janek zawsze fatalny, stoi się w Raszynie. Przy wystawie remonty pokończone, powodzenia.;) Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzięki Melba! :) Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...? Quote
Justa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a):Dzięki Melba! :) Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...? nie chce cie martwić, ale tam zawsze są korki. Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 O nie... w takim razie muszę jeszcze wcześniej wyjechać niż planowałam, bo o 10 wchodzę na ring :roll: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a):O nie... w takim razie muszę jeszcze wcześniej wyjechać niż planowałam, bo o 10 wchodzę na ring :roll:to będzie piątek? przed 10 w całej warszawie będą korki... Quote
rodzice Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia , jest jeszcze ktoś taki jak ja czy mam sie juz niepokoic ? Wystawe mam w piatek i boje sie ,ze pojade bez . Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 rodzice napisał(a):Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia , jest jeszcze ktoś taki jak ja czy mam sie juz niepokoic ? Wystawe mam w piatek i boje sie ,ze pojade bez . jak jesteś na liście przyjętych(a raczej psy są : P) to raczej nie ma sie o co martwić chyba:razz: Quote
rodzice Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jestem na liscie ale placilam przez IPKO wiec potwierdzenia nie mam i moge miec problemy z wejsciem na wystawę a nie mam zamiaru płacic dodatkowo za bilet . Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A nie mozesz sobie wydrukowac kwitka ze placilas? Quote
Ilka21 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='rodzice']Jestem na liscie ale placilam przez IPKO wiec potwierdzenia nie mam i moge miec problemy z wejsciem na wystawę a nie mam zamiaru płacic dodatkowo za bilet . ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;) POSZUKIWANY TRANSPORT DLA RUDEGO KOCIAKA z WARSZAWY do POZNANIA , jest chetna pani do adopcji kotka czy jest ktos kto mógłby przewieźć? Proszę Quote
quadrupedium Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tinka:) napisał(a):to będzie piątek? przed 10 w całej warszawie będą korki... Wjazd od strony Krakowa i Katowic może być zapchany aż do lotniska. Piątek i godzina 8-9 to czas rozpoczęcia pracy. Proponuję skręt w prawo z al. Krakowskiej za McDonaldem (pierwszy po tym jak wjedziecie do miasta) w ul. 17 Stycznia; jazda prosto aż do świateł i skręt w lewo w ul. Żwirki i Wigury, później prosto; po prawej stronie jest Wiśniowa Park - kompleks biurowy a kawałek dalej duże ogrodzone osiedle MARINA i zaraz skręt w prawo i jesteście już na ul. Racławickiej. Jadąc kawałek do przodu po lewej stronie jest stadion Gwardii. Quote
Taishi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ten parking jest droższy niż taxi w 2 strony od nas z domu na wystawę :) lekka paranoja... Quote
Dobermania Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jak to jest z psami niewystawowymi? W ogóle nie można ich wprowadzać na teren wystawy? Chodzi mi o wzięcie psa ze sobą, będę jako zwiedzająca, nie chciałabym zostawiać go samego na tyle godzin. Na stronie jest napisane, że psy niezgłoszone nie wejdą - ale ja go zgłosić nie mogę, bo nie jest rasowy... Czy obowiązuje zakaz wprowadzania innych psów? Quote
Cekinka13* Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hmm a gdzie to jest dokładnie i od której godziny? Bo nie mogę się tego doszukać w info o wystawie... :oops: Quote
Agnieszka K. Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tutaj sa wszystkie niezbedne informacje: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_m godziny oceny poszczególnych ras sa podane w planie sędziowania Quote
Frytela Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 sluchajcie ze tak zapytam ;) potrzebne jest to zaswiadczenie czy jakos tak ze pies jest zdrowy? bo nigdzie nie wyczytalam tego ani na stronie ani na potwierdzeniu. W tamtym roku bylo wymagane, i nie wiem czy leciec psa badac xD Quote
Zuza i Noddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Frytela ktoś chyba pisała tutaj, ze na potwierdzeniu nie pisze, żeby mieć to zaświadczenie. Quote
Frytela Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no wlasnie mowie ze nie widze tego na potwierdzeniu nie ma. Ale wole sie zapytac, bo wiem ze zawsze do warszawy to zaswiadczenie bylo potrzebne ;) Quote
Recommended Posts