Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlatego będę parkowała gdzie indziej.
Mam nadzieję, że nie ma żadnych robót drogowych niedaleko terenu wystawy ani na drodze Katowice-Warszawa?

Posted

na trasie nie ma robót drogowych, wjazd od strony Janek zawsze fatalny, stoi się w Raszynie. Przy wystawie remonty pokończone, powodzenia.;)

Posted

Dzięki Melba! :)
Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...?

Posted

aleb napisał(a):
Dzięki Melba! :)
Mam nadzieję, że w Jankach aż tak strasznie nie będzie. W końcu wyjeżdżamy wcześnie, więc nie powinno być korków...?

nie chce cie martwić, ale tam zawsze są korki.

Posted

rodzice napisał(a):
Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia , jest jeszcze ktoś taki jak ja czy mam sie juz niepokoic ? Wystawe mam w piatek i boje sie ,ze pojade bez .

jak jesteś na liście przyjętych(a raczej psy są : P) to raczej nie ma sie o co martwić chyba:razz:

Posted

[quote name='rodzice']Jestem na liscie ale placilam przez IPKO wiec potwierdzenia nie mam i moge miec problemy z wejsciem na wystawę a nie mam zamiaru płacic dodatkowo za bilet .

ale wejdź w historię rachunku i tam jest do druku potwierdzenie, bo ja tez mam IPKO i zawsze drukuje i jest to uwzgledniane;)

POSZUKIWANY TRANSPORT DLA RUDEGO KOCIAKA z WARSZAWY do POZNANIA , jest chetna pani do adopcji kotka czy jest ktos kto mógłby przewieźć? Proszę

Posted

Tinka:) napisał(a):
to będzie piątek? przed 10 w całej warszawie będą korki...

Wjazd od strony Krakowa i Katowic może być zapchany aż do lotniska. Piątek i godzina 8-9 to czas rozpoczęcia pracy.
Proponuję skręt w prawo z al. Krakowskiej za McDonaldem (pierwszy po tym jak wjedziecie do miasta) w ul. 17 Stycznia; jazda prosto aż do świateł i skręt w lewo w ul. Żwirki i Wigury, później prosto; po prawej stronie jest Wiśniowa Park - kompleks biurowy a kawałek dalej duże ogrodzone osiedle MARINA i zaraz skręt w prawo i jesteście już na ul. Racławickiej. Jadąc kawałek do przodu po lewej stronie jest stadion Gwardii.

Posted

Jak to jest z psami niewystawowymi? W ogóle nie można ich wprowadzać na teren wystawy?
Chodzi mi o wzięcie psa ze sobą, będę jako zwiedzająca, nie chciałabym zostawiać go samego na tyle godzin. Na stronie jest napisane, że psy niezgłoszone nie wejdą - ale ja go zgłosić nie mogę, bo nie jest rasowy... Czy obowiązuje zakaz wprowadzania innych psów?

Posted

sluchajcie ze tak zapytam ;) potrzebne jest to zaswiadczenie czy jakos tak ze pies jest zdrowy?
bo nigdzie nie wyczytalam tego ani na stronie ani na potwierdzeniu. W tamtym roku bylo wymagane, i nie wiem czy leciec psa badac xD