Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o bu to mnie zaskoczylas ,bo mam szarpeja w takim samym kolorze jak ten na focie ,moj Korn troche kryl i myslalam ,ze to jakis wnuczek lub wnuczka na ringu sie pokazal
czekoladowy to czekoladowy

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
ten CC szedł w klasie szczeniąt - może dlatego Wam boksera przypomina ;) bo to jeszcze bardzo młody piesek ;)

Mi on boksia z mordy przypomina - ma bardzo krótką kufę , przez co główa w wyrazie wydaje się być troszkę bokserowata :p
Ale fakt , to jeszcze szczenior wiec nic dziwnego ...

Posted

a moze byly psy z hodowli Spod Gory Slezy ,bo oni maja samca czekoladowego po moim Kornie i zabrali go towarzysko
a tak swoja droga to moglam przyjechac w sobote ,ale po calym piatku spedzonym na wystawce nie bardzo mi sie chcialo,katalog tez powinnam kupic -bo weteranom nie daja
nauczka na przyszlosc:oops:
dziekuje bardzo za zainteresowanie

Posted

Klasa weteranow jest zwykla za darmo i pewnie dlatego-ale w Warszawce nic nie ma za darmo -placilam 35 zl i na krajowce we wrzesniu ta sama cena

Posted

betty_labrador napisał(a):
dopiero w 2007 weszla ta rasa do FCI- to zupelna nowosc na rynku :lol: oczywiscie oficjalna ;)

atam mam lenia i nie chce mi sie :P a skad wiesz ze jeszcze jakies mam? :razz: :eviltong:

Tak, wiem, wiem :) Już w PL są :multi:

Wiem, bo cykałaś i cykałaś :evil_lol:

madziorna napisał(a):

No prosze :) Człek się uczy całe życie.

Posted

Agnethka-kazdy weteran powinien byc dodatkowo traktowany ,bo to promocja rasy,wielu osobom to czesto zbedne psy i zanidbane-no coz tak juz u nas jest,dla mojego 10 latka nawet zabraklo zlotego medalu,ktory ma wpisany w karte oceny ,moze organizatorzy nie przewidzieli...
mnie to nie zraza DZiadek lubi wystawki i temperament ma czyli bedziemy wystawiac sie dalej

Posted

Agama napisał(a):
Agnethka-kazdy weteran powinien byc dodatkowo traktowany ,bo to promocja rasy,wielu osobom to czesto zbedne psy i zanidbane-no coz tak juz u nas jest,dla mojego 10 latka nawet zabraklo zlotego medalu,ktory ma wpisany w karte oceny ,moze organizatorzy nie przewidzieli...
mnie to nie zraza DZiadek lubi wystawki i temperament ma czyli bedziemy wystawiac sie dalej

A mi sędzia wręczył medal dla weteranki:)

Za to szczenię nie dostało wstążeczki. Już 2 raz. Nie stać ich na kawałek tasiemki no:(

Posted

MEGNUM napisał(a):
A mi sędzia wręczył medal dla weteranki:)

Za to szczenię nie dostało wstążeczki. Już 2 raz. Nie stać ich na kawałek tasiemki no:(

z tego co sie orientuje wstazeczki zostaly juz calkowicie wycofane. Ale jakas nagroda powinna byc dla szczeniaka:angryy:

Posted

Marihuana napisał(a):
z tego co sie orientuje wstazeczki zostaly juz calkowicie wycofane. Ale jakas nagroda powinna byc dla szczeniaka:angryy:

Oooo nie słyszałam. No to szkoda, że nie wymyślili czegoś w zamian...
Bo to chyba nie jest taka forma oszczędzania:eviltong:

Posted

MEGNUM napisał(a):
Oooo nie słyszałam. No to szkoda, że nie wymyślili czegoś w zamian...
Bo to chyba nie jest taka forma oszczędzania:eviltong:

Trzeba było przyjechać do Krakowa. Dostałabyś pucharek :eviltong:.
PS
A jesli chodzi o nagrody dla weteranów, kto miał kiedyś weterana-molosa, to wie co mysle.