Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 o bu to mnie zaskoczylas ,bo mam szarpeja w takim samym kolorze jak ten na focie ,moj Korn troche kryl i myslalam ,ze to jakis wnuczek lub wnuczka na ringu sie pokazal czekoladowy to czekoladowy Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nie to nie on -Tabaska znam osobiscie i on jest faktycznie czerwony Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no wlasnie zajrzalam tez do katalogu, i dziwne bo nie ma jak mowicie czekoladki, a to na czerwien i zloty jakis nie wygalda :) moze szczeniak jakis? ktoremu zabraklo dni do zgloszenia czy cos? Quote
klaudia&Manta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):ten CC szedł w klasie szczeniąt - może dlatego Wam boksera przypomina ;) bo to jeszcze bardzo młody piesek ;) Mi on boksia z mordy przypomina - ma bardzo krótką kufę , przez co główa w wyrazie wydaje się być troszkę bokserowata :p Ale fakt , to jeszcze szczenior wiec nic dziwnego ... Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja mam jeszcze takie szarpeie- to sa czerwone prawda?(tez dawalam tych psow zdjecia troszke wczesniej) Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a moze byly psy z hodowli Spod Gory Slezy ,bo oni maja samca czekoladowego po moim Kornie i zabrali go towarzysko a tak swoja droga to moglam przyjechac w sobote ,ale po calym piatku spedzonym na wystawce nie bardzo mi sie chcialo,katalog tez powinnam kupic -bo weteranom nie daja nauczka na przyszlosc:oops: dziekuje bardzo za zainteresowanie Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 czemu nie daja weteranom? :-o szkoda ze nie przybylas i sie nie ujawnilas :diabloti: bysmy sie zapoznali z kolejnym dogomaniakiem :) nie widze w katalogu hodowli ktora wymienilas :shake: Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nastepnym razem ZAPRASZAM na ring grzywaczy:lol: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agama napisał(a):Nastepnym razem ZAPRASZAM na ring grzywaczy:lol: dopsz :> to czemu nie daja weteranom katalogow? Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Klasa weteranow jest zwykla za darmo i pewnie dlatego-ale w Warszawce nic nie ma za darmo -placilam 35 zl i na krajowce we wrzesniu ta sama cena Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 betty_labrador napisał(a):dopiero w 2007 weszla ta rasa do FCI- to zupelna nowosc na rynku :lol: oczywiscie oficjalna ;) atam mam lenia i nie chce mi sie :P a skad wiesz ze jeszcze jakies mam? :razz: :eviltong: Tak, wiem, wiem :) Już w PL są :multi: Wiem, bo cykałaś i cykałaś :evil_lol: madziorna napisał(a):http://images33.fotosik.pl/319/14d877adcdb3f6a8.jpg => To ten pies, Maxento Lucky Corsair - import, ale nie wiem z jakiego kraju. Wstawię dla porównania: http://images33.fotosik.pl/319/14d877adcdb3f6a8.jpg http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_2237.jpg No prosze :) Człek się uczy całe życie. Quote
ROBERTZICO Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jak Ma Ktoś Fotki Pinczery Mini To Bardzo Proszę O Wstawienie Z Góry Bardzo Dziękuje Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agnethka-kazdy weteran powinien byc dodatkowo traktowany ,bo to promocja rasy,wielu osobom to czesto zbedne psy i zanidbane-no coz tak juz u nas jest,dla mojego 10 latka nawet zabraklo zlotego medalu,ktory ma wpisany w karte oceny ,moze organizatorzy nie przewidzieli... mnie to nie zraza DZiadek lubi wystawki i temperament ma czyli bedziemy wystawiac sie dalej Quote
Frytela Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnethka napisał(a):no dobra - my tu gadu-gadu, a ludzie czekają na foty z niedzieli... :evil_lol: czekają, czekają :mad::mad: Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agamo tak tak :D wystawiaj Mesia :D Chłopak ma smykałke do wystaw :D Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Sniezynko zawsze mial i tak mu zostalo-tylko kto go bedzie wystawial-Ciebie nikt nie zastapi:loveu: Quote
MEGNUM Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agama napisał(a):Agnethka-kazdy weteran powinien byc dodatkowo traktowany ,bo to promocja rasy,wielu osobom to czesto zbedne psy i zanidbane-no coz tak juz u nas jest,dla mojego 10 latka nawet zabraklo zlotego medalu,ktory ma wpisany w karte oceny ,moze organizatorzy nie przewidzieli... mnie to nie zraza DZiadek lubi wystawki i temperament ma czyli bedziemy wystawiac sie dalej A mi sędzia wręczył medal dla weteranki:) Za to szczenię nie dostało wstążeczki. Już 2 raz. Nie stać ich na kawałek tasiemki no:( Quote
Marihuana Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 MEGNUM napisał(a):A mi sędzia wręczył medal dla weteranki:) Za to szczenię nie dostało wstążeczki. Już 2 raz. Nie stać ich na kawałek tasiemki no:( z tego co sie orientuje wstazeczki zostaly juz calkowicie wycofane. Ale jakas nagroda powinna byc dla szczeniaka:angryy: Quote
MEGNUM Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Marihuana napisał(a):z tego co sie orientuje wstazeczki zostaly juz calkowicie wycofane. Ale jakas nagroda powinna byc dla szczeniaka:angryy: Oooo nie słyszałam. No to szkoda, że nie wymyślili czegoś w zamian... Bo to chyba nie jest taka forma oszczędzania:eviltong: Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agamo ja zawsze chętnie :D jak tylko jestem w stanie dojechać :D to ja sie polecam :D Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wlasnie bo zdziwilam sie ze tym razem nie bylo tasiemki przy medalu :) mysle ze moze wypadla gdzies przed wreczeniem mi czy co :) Quote
PANGEA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 MEGNUM napisał(a):Oooo nie słyszałam. No to szkoda, że nie wymyślili czegoś w zamian... Bo to chyba nie jest taka forma oszczędzania:eviltong: Trzeba było przyjechać do Krakowa. Dostałabyś pucharek :eviltong:. PS A jesli chodzi o nagrody dla weteranów, kto miał kiedyś weterana-molosa, to wie co mysle. Quote
Recommended Posts