Codik&Toffik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='panienkabubu']renia - dziękuję :loveu: Masz imionka albo chociaż numerki psów z grupy IX? z BOG'a oczywiście. Lhasa Apso to - Close to Perfection Bartje z Holandii. ;) Quote
miumiu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 czy ktoś wczoraj ufocił wiecej japan chinów? bo jednego widzę tylko może się komus zaplątała fota psa w kl. championów? ja miałam wielki debiut sekretarzowo- gospodarzowy (nie mieliśmy gospodarza ringu) w dorosłych goldenach nic nie pokreśliłam nic nie pomieszałam ;) starałam się pisać wyraźnie, mam nadzieje, że wystawcy zadowoleni sędzia był fantastyczny, poszło nam bardzo sprawnie a wystawcy goldenów ... no czapki z głów zdyscyplinowani cudowni wielką przyjemnością była praca na tym ringu :) Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ja jestem zadowolona z sekretarza na ringu Bernardynów dzisiaj (czyli ring 14). Czytelne pismo, wszystko ładnie wypisane i zaznaczone właściwe tytuły :) Dziękuję za BOG'i z piątku i soboty i proszę o więcej :cool3: Quote
Dorota_Fiszer Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 miumiu napisał(a):czyja miałam wielki debiut sekretarzowo- gospodarzowy (nie mieliśmy gospodarza ringu) w dorosłych goldenach nic nie pokreśliłam nic nie pomieszałam ;) starałam się pisać wyraźnie, mam nadzieje, że wystawcy zadowoleni sędzia był fantastyczny, poszło nam bardzo sprawnie a wystawcy goldenów ... no czapki z głów zdyscyplinowani cudowni wielką przyjemnością była praca na tym ringu :) Dziekujemy pieknie :-) Ale tlumacz Wam ciutke nawalil ;-) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 zdjecia.. ciagle sie laduja http://picasaweb.google.pl/Graphy23/CACIBWARSZAWA Quote
moon_light Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [quote name='Iwona1984']zdjecia.. ciagle sie laduja http://picasaweb.google.pl/Graphy23/CACIBWARSZAWA czekam na czarnego potężnego asta z plamką na karku, z hod Oridor(?). Zakochałam sie :) w nim Quote
boksiedwa Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [quote name='anetta']Boksiedwa, która, która? pierwsza fotka z soboty - są 2 boksery, moja ARLA Amicopersempre ogoniasta w tle :D przed nią Walhalla Katharis a na 2 focie SANKAI PUMA Box-Star Quote
Recommended Posts