Lived Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jeśli ktoś jadący pociągiem na niedzielę szukałby towarzystwa, to my się oferujemy. Tzn. ja i mój warszawski przewodnik. :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Sprawdziłam pogode, nie ma lać w piątek!! :) tylko wieczorem troszke ;) Quote
Zuza i Noddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ma ktoś miejsce dla jednej osoby(bez psa) na piątek i z powrotem? Albo tylko powrót z Warszawy? Oczywiście dołożę się do paliwa. Bardzo mi zależy. Quote
aleb Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 basia bonnie napisał(a):Sprawdziłam pogode, nie ma lać w piątek!! :) tylko wieczorem troszke ;) Mam nadzieję, że ta prognoza się sprawdzi... Nie zamierzam biegać na mokrym trawniku.:lol: Quote
panienkabubu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja bardzo często jeżdzę do i z warszawy i mniej niż 4 godziny - nie zajedziecie. To najszybciej pokonana trasa, a często jeździłam ponad przepisami (czyli nie zwalniałam przy radarach albo na trasie gdzie ich nie było jechałam dużo więcej niż wolno było). Jeszcze nie spotkałam na korek w Raszynie ani w Jankach, no ew. taki 5-cio minutowy, może dlatego, że zawsze do Wawy jeżdzę w piątki, a wracam w niedziele... W każdym razie - siostra wraca zawsze do Warszawy w niedziele wieczorem, to mówi, że masakra.. Trasa do Warszawy jest znośna, z tego co pamiętam jest tylko jedna przebudowa, jechałam tydzień temu. Ale nie utrudnia ona ruchu tak, żeby stać w kilometrowych korkach. Musicie liczyć MINIMUM 4 godziny. Takie moje zdanie. (oczywiscie z Sosnowca jestem więc okolice mogą brać to pod uwagę). Mnie niestety nie będzie :( Mam nogę w szynie gipsowej i nie dam rady. Ale moja psica będzie :cool3: Quote
Agappe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 nam się ostatnio udało z Warszawy do Bielska-Białej w niecałe 4h dojechać:crazyeye: ale to wyjątkowa sytuacja.. zazwyczaj to jest ok 5h.. ale wszystko zależy od tego czy jakies roboty drogowe są.. niedawno remontowali jakiś mostek a w zasadzie mosteczek po drodze.. to godzine tam straciliśmy.. a teraz jest okres wakacyjny, wiec remontów zazwyczaj wiecej chociaż w samej wwie na trasie janki-wystawa nie ma żadnych remontów Quote
Matusz Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 panienkabubu napisał(a): Mam nogę w szynie gipsowej i nie dam rady. Ale moja psica będzie :cool3: jak to ??:placz::placz: Quote
rodzice Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aleb napisał(a):Mam nadzieję, że ta prognoza się sprawdzi... Nie zamierzam biegać na mokrym trawniku.:lol: Co inny kanał w tv to inna prognoza , ja też widziałam przelotne deszcze . Quote
Ventora Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To ja jeszcze raz się przypomnę. Czy znajdzie się miejsce dla 1 osoby + psa (shelti) na niedzielę (Grupa 1,3,5) z Wrocławia lub okolic (nawet tych nieco dalej od Wrocławia Kluczbork, Namysłów, Oleśnica, Syców, Kępno). Plisss:placz: Oczywiście dorzucam się do paliwa Quote
mucha__ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Znow mam do was pytanie. Wiecie może czy da rade jakims autobusem dojechac na wystawe z dworca wschodniego??? Quote
Ilka21 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 z centralnego to coj jedzie pewnie a ze wschodniego nie wiem ale myslę,że będzie najlepiej jak zadzwonisz na infolinie ZTM 94-84 i tam wszystko powiedzą ci bardzo dokładnie Quote
mucha__ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ilka21 napisał(a):z centralnego to coj jedzie pewnie a ze wschodniego nie wiem ale myslę,że będzie najlepiej jak zadzwonisz na infolinie ZTM 94-84 i tam wszystko powiedzą ci bardzo dokładnie Dzięki chyba bede musiala tak zrobić. Ale może ktoś się jeszcze orientuje? Quote
MEGNUM Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bezpośrednio ze wschodniego nie dojedziesz z tego co sie orientuję. Musiałabyś się przesiadać. Możesz wysiąść ze wschodniego i wsiąść w tramwaj 13, dojechać do dw.wileńskiego (dosłownie 3 przystanki) i wsiadasz w 512. Pisałam chyba strone czy 2 wcześniej jak nim jechać. Quote
mucha__ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 MEGNUM dzieki jeszcze raz za pomoc :D myśle ze jakos trafie :D Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mimo że to dopiero piątek ale barrrdzo proszę o zdjęcia Jack Russell Terrierów i Parsonów, sporo ich jest więc ze znalezieniem problemu nie będzie, ale tylko w niedzielę są, myślę że są to pieski dosyć rzucające się w oczy : P Quote
Matusz Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ja jutro wyruszam z Ursusa, chyba trafię, mam instrukcję od kuzynki i powinno być dobrze, autobus numer 157:diabloti: Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Szukam zdjęć z dziejszych gończych :modla::modla::modla: Quote
Pugsy Malone Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Będziemy pierwsi? No dobra:p Mamy RES CACIB, po Interze, więc jakby CACIB:diabloti: Upał okrutny, ale sporo było daszków do schowania się, w sumie luźno i całkiem przyjemnie:multi: Quote
panienkabubu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 gratulacje!:multi: Jak teren wystawy? Rozwożą wodę?:cool3: Quote
Cekinka13* Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wieczorkiem wkleję fotki z wystawy :multi: Quote
Ajronowa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja mam pare zdjęć:eviltong:.... w tym jedną BESTIE:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dziś spaniele tybetańskie były, ufocił ktos jakiegoś? :) Quote
Recommended Posts