Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś jadący pociągiem na niedzielę szukałby towarzystwa, to my się oferujemy. Tzn. ja i mój warszawski przewodnik. :diabloti:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
Sprawdziłam pogode, nie ma lać w piątek!! :) tylko wieczorem troszke ;)

Mam nadzieję, że ta prognoza się sprawdzi... Nie zamierzam biegać na mokrym trawniku.:lol:

Posted

Ja bardzo często jeżdzę do i z warszawy i mniej niż 4 godziny - nie zajedziecie. To najszybciej pokonana trasa, a często jeździłam ponad przepisami (czyli nie zwalniałam przy radarach albo na trasie gdzie ich nie było jechałam dużo więcej niż wolno było). Jeszcze nie spotkałam na korek w Raszynie ani w Jankach, no ew. taki 5-cio minutowy, może dlatego, że zawsze do Wawy jeżdzę w piątki, a wracam w niedziele...
W każdym razie - siostra wraca zawsze do Warszawy w niedziele wieczorem, to mówi, że masakra..

Trasa do Warszawy jest znośna, z tego co pamiętam jest tylko jedna przebudowa, jechałam tydzień temu. Ale nie utrudnia ona ruchu tak, żeby stać w kilometrowych korkach.

Musicie liczyć MINIMUM 4 godziny. Takie moje zdanie. (oczywiscie z Sosnowca jestem więc okolice mogą brać to pod uwagę).

Mnie niestety nie będzie :(
Mam nogę w szynie gipsowej i nie dam rady. Ale moja psica będzie :cool3:

Posted

nam się ostatnio udało z Warszawy do Bielska-Białej w niecałe 4h dojechać:crazyeye:
ale to wyjątkowa sytuacja.. zazwyczaj to jest ok 5h.. ale wszystko zależy od tego czy jakies roboty drogowe są.. niedawno remontowali jakiś mostek a w zasadzie mosteczek po drodze.. to godzine tam straciliśmy.. a teraz jest okres wakacyjny, wiec remontów zazwyczaj wiecej chociaż w samej wwie na trasie janki-wystawa nie ma żadnych remontów

Posted

aleb napisał(a):
Mam nadzieję, że ta prognoza się sprawdzi... Nie zamierzam biegać na mokrym trawniku.:lol:

Co inny kanał w tv to inna prognoza , ja też widziałam przelotne deszcze .

Posted

To ja jeszcze raz się przypomnę.
Czy znajdzie się miejsce dla 1 osoby + psa (shelti) na niedzielę (Grupa 1,3,5) z Wrocławia lub okolic (nawet tych nieco dalej od Wrocławia Kluczbork, Namysłów, Oleśnica, Syców, Kępno).
Plisss:placz:
Oczywiście dorzucam się do paliwa

Posted

z centralnego to coj jedzie pewnie a ze wschodniego nie wiem ale myslę,że będzie najlepiej jak zadzwonisz na infolinie ZTM 94-84 i tam wszystko powiedzą ci bardzo dokładnie

Posted

Ilka21 napisał(a):
z centralnego to coj jedzie pewnie a ze wschodniego nie wiem ale myslę,że będzie najlepiej jak zadzwonisz na infolinie ZTM 94-84 i tam wszystko powiedzą ci bardzo dokładnie

Dzięki chyba bede musiala tak zrobić. Ale może ktoś się jeszcze orientuje?

Posted

Bezpośrednio ze wschodniego nie dojedziesz z tego co sie orientuję. Musiałabyś się przesiadać.
Możesz wysiąść ze wschodniego i wsiąść w tramwaj 13, dojechać do dw.wileńskiego (dosłownie 3 przystanki) i wsiadasz w 512. Pisałam chyba strone czy 2 wcześniej jak nim jechać.

Posted

Mimo że to dopiero piątek ale barrrdzo proszę o zdjęcia Jack Russell Terrierów i Parsonów, sporo ich jest więc ze znalezieniem problemu nie będzie, ale tylko w niedzielę są, myślę że są to pieski dosyć rzucające się w oczy : P