xmartix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ten pies płacze choć nie roni łez (677581905) - Aukcje internetowe Allegro zwykłe allegro będę odnawiać do usranej śmierci Chłopak ma jeszcze ode mnie ogłoszenie na adopcje.org cały czas Quote
DAGA1505 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dawaj psiurko HOP HOP gdzieś jest Twój człowiek i Cie szuka pokaż się! Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 a ty Slomka nie wysylasz juz psiakow do gazet? bo przepraszam jesli uraze - ale link z filmikami zadko mozna gdzies dac - a jak sie oglaszenie w gazecie wydrukuje to zawsze wiékszy oddzew Quote
Slomka22 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Psinko jak znajde odrobinke czasu to ci strzel filmik 'reklamowy" - może pomoże Quote
Slomka22 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):a ty Slomka nie wysylasz juz psiakow do gazet? bo przepraszam jesli uraze - ale link z filmikami zadko mozna gdzies dac - a jak sie oglaszenie w gazecie wydrukuje to zawsze wiékszy oddzew nie urazisz :P dawno juz tez filmikow nie robilam ostatnio nie wysylam bo ostatnio wszystko sie mi gmatwa i miesza tak ze nie bardzo umiem nad tym zapanowac Quote
kikou Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Slomka22 napisał(a):nie urazisz :P dawno juz tez filmikow nie robilam ostatnio nie wysylam bo ostatnio wszystko sie mi gmatwa i miesza tak ze nie bardzo umiem nad tym zapanowac to wielka szkoda... te Twoje ogłoszenia w gazecie to było cudowne uzupełnienie do ogłoszen internetowych, trafiało do ludzi z sercem, a bez internetu.... czasem nawet tylko z gazety ludzie dzwonili... strasznie brakuje tych Twoich regularnych gazetowych działań... Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dokladnie - bo gazeta czyni cuda Slomka jak byc mogla wyslij mi jeszcze raz :oops: ich adresy mailowe , a ja za jakiś czas moze cos poślę, ale oni mi nigdy nic nie drukowali :mad: Quote
Reksiu21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 HUUUUURRRRRRAAAA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 super drugie raz , pierwszy byl przy czekoladce :multi: Quote
Slomka22 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Gosiu podesle Ci maile jutro bo musze je znalezc narazie nie dam rady slac do gazet :( bo nie mam kiedy.... sobie teg opoukladac jak nalezy Quote
monika083 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Negri napisał(a):pies już szczęśliwy w domu :multi::multi: czy to dom staly?? Placzusiu badz szczesliwy w domciu!! Quote
Recommended Posts