Negri Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aga on ma allegro. Ja mu cały czas odnawiam. A zdj zaraz dodam. Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kolejny biedak... Mam nadzieję, że ogłoszenia zadziałają!!! Fantastyczny pychol i zdjęcie z ząbkami na wierzchu! Dajcie mi dom z ogrodem, a pies ma dom:p a tak na prawde to...:-(:-(:-( P.s "Wasze" kupy to nic w porównaniu z tym co ja mam, a ja mam Zeusa!:diabloti::eviltong: To się równa kupom, sikom, zgniłej podłodze w domu, przejawom agresji w najmniej oczekiwanych momentach i podrapanym drzwiom, zjedzonym kołdrom, prześcieradłom, poszwom i takim tam:cool3: Ale wiecie, że ja go kocham:cool1: Quote
Negri Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wiemy :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Nieslyszalny placz... to serce tego psa placze ! :placz: Quote
Pogódka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 w nawiązaniu do kupek gosi, pocieszę Cię, że ja mam Kromkę, około pół roku i też co rano wstaję, to jest ich pare, co innego też, dwa dywany już zdjęte leżą, kupiłam ostatnio trzeci, bo Kromka zaczęła załatwiac się w kuchni na tarakocie , dobre i to, ale pies ze schronu, który wcześniej nie miał domu(przypuszczam, że tak było z Kromką), załatwia się tam, gdzie popadnie,zważając na fakt, że moja ma już 10 lat a co do niuńka, nie wiem, dlaczego domciu jeszcze nie znalazł, jest taki piękniutki:loveu:i słodziutki Quote
gosikf & dogs Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mój Boże...:-(:placz:co za nieszczęście! Quote
Negri Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nie wiem czy mój post został źle zrozumiany czy jak :eviltong: Ale pies jest cały i zdrowy i czeka na dom.... no tyle że już długo :-( Quote
gosikf & dogs Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 wszystko zrozumiane;) mój post to była reakcja na zdjęcia małego...:-( Quote
Koperek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Totalny brak zainteresowanie u kudłatego maluszka :-( Szkoda, bo fajny i piękny psiaczek! Quote
Recommended Posts