bea_m Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Miałam maila od Pani Doroty. Jest potwierdzenie że go baaardzo chce. Mam nadzieję. Quote
parowka50 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o 13.00 w piatek będzie już grzał dupkę w swoim nowym domku:multi: Quote
kamilka91 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja też trzymam kciuki :kciuki: musi się wszystko udać! :multi: Quote
madzia828 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dawno mnie tu nie było a tu takie wieści:multi::multi: super:p Quote
bea_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziś. Myślę że Marynia siedzi juz w autku albo przynajmiej się pakuje :) Quote
parowka50 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Marynia już w nowym domku. Trochę był zdezorientowany, ale szybko się zadomowił. Wszystko przygotowane było na przyjęcie Maryni. Będzie mu tam dobrze.:multi: Quote
bea_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja tez mam taką nadzieję. W przeciwnym razie strace zaufanie do ludzi. Quote
kamilka91 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Chyba mu tam dobrze... :loveu: aż się wzruszyłam... :-( Maryś, oby już nic złego Cię nie spotkało kochanie :loveu: Quote
bea_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :lol: nawet podłoga pod kolor Marynia w nowym domku jest. Przynajmiej kłaczków widać nie będzie :evil_lol: Dostałam mailqa od Pani Doroty: [FONT=Arial]Witam serdecznie,[/FONT] [FONT=Arial]Maniuś już jest u mnie. Trochę tęskni za poprzednią Panią. Byliśmy już nawet na spacerku, a teraz Maniuś się najadł ( nie chciał suchej karmy i musiałam mu ugotować jedzonko) i poszedł spać.[/FONT] [FONT=Arial]Jestem w szoku jeszcze tak spokojnego zwierzaka chyba nie widziałam! Na podwórku wcale nie zwraca uwagi na inne zwierzęta ani na ludzi. Jutro chyba sie wybierzemy do weterynarza co by go porządnie przeglądneli.[/FONT] [FONT=Arial]Za jakiś czas podeślę Pani jakieś zdjęcia.[/FONT] [FONT=Arial]Pani Joasiu bardzo Pani dziękujemy za opiekę nad Marynią. Pani zrobiła z niego cudo :loveu: a przede wszyskim uratowała mu życie. [/FONT] [FONT=Arial]Wielkie dzięki :Rose::Rose::Rose::Rose:i kropki padaja na kolana z podziękowaniami :modla::modla::modla:[/FONT] Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 wspaniałe wieści :multi::loveu: zmieniam tytuł ;) Quote
madzia828 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 super ze Maniuś już w nowym domku:multi::multi: Quote
paros Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Maryś bądź szczęśliwy w swoim domku :multi::multi: Quote
bea_m Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A proszę bardzo http://www.dalmatynczyki.fora.pl/galerie,31/marys,677.html można śledzić Mańka na bieżąco :) Quote
Recommended Posts