Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane ciotki!!!!!! pisze pierwszv raz sama.Jestem opiekunka Maryni,chcialam sie pochwalic ze Marvs robi duze postepv,zaczvna sie bawic,lubi mnie gonic i bardzo glosno przvtvm szczeka koncze bo juz mnie boli palec.Pozdrawiamv was wszvstkich.

Posted

:crazyeye::evil_lol: ooooo to Nasza Pani Joanna :sweetCyb::calus: Jak ja sie cieszę że wreszcie sie Pani przemogła i usiadła sama przy kompie. A za Marynia i opiekę nad nim dziękujemy :Rose: Czekamy na dłuższe relacje.

Cioteczki bierzmy sie za ogłoszenia w całym kraju. Marynia nie może tak ganiac za p. Joanna bo nam ją zamęczy. I co będzie z nastęmnymi kropkami?:roll:

Posted

Marynia panoszy się jak paw. Szczeka na każdego kto wchodzi do pokoju. dziś będzie się przeprowadzał do salonu, musi zmienić miejsce bo wszystkich pożre za chwilę. :evil_lol:Jutro jedziemy do lecznicy, zobaczymy co ze zdrówkiem, może bedzimy mogli Marynie odrobaczyć i tym samym powoli zblizać sie do ciach-ciachu. Full serwis i do domu:lol:

Posted

:roll: najgrzeczniejszy tymczas pod słońcem - zwany potocznie pawiem :evil_lol:

Dałam Marynię na metamorfozy - a co - niech sie ludziska dziwują :cool3:

Posted

A co niech się ciotki napatrzą do woli:evil_lol: z kazdej strony i proszę mi piekne ogłoszenia zrobic bo musze sie z DT wynosić, bo mnie zagłaskaja na smierc.:evil_lol: