Mysia_ Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 dziwi mnie to, że nikt wczesniej na niego nie zwrócił uwagi.. Przecież tego nie da się nie zauważyć :-( Gdyby nie to, że poleciał za suczką z cieczką i biegali po terenie szkoły to do teraz nikt by się nim nie zainteresował :shake: Quote
madzia828 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to jest straszne:shake::shake: moze po prostu nie chcieli tego widzieć:angryy: Quote
:: FiGa :: Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Na szczęście w czwartek psiak pojedzie do DT :) Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 super :multi: Kropek (tak na niego mówie;)) jest coraz bardziej żywy, odzyskuje siły chłopak... W czwartek w schronisku bedzie nasza Pani wet to jeszcze powie co i jak, ale wydaje mi się, ze psiak zaczyna powoli zarastać, mam nadzieje, że to przy ogonku nie jest niczym poważnym, ale raczej nie wygląda.... Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 SUPER:D:D:D:pozdrowienia dla Kropusia:D Quote
dona20 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To wspaniale że dla Kropka znalazł się domek tymczasowy, on nie poradziłby sobie rady w schronie. Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Wrzucam banerek Kropka do podpisu :cool3: Quote
madzia828 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Do DT - Libiąż, pod Katowicami. tam gdzie była Mika z Elblaga;) Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Kropuś odzyskuje siły ;) Coś niesamowitego, troche miłości i opieki..... Dzisiaj na spacerze ciągną na smyczy, a jak wrócilismy to szalał jak młody :loveu: Quote
kamilka91 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 To wspaniale, że odzyskuje siły, no i że idzie do DT :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Jutro jeszcze zobaczy go nasza Pani wet, zobaczymy co powie.... :roll: Naszczęście sierść odrasta, skóra już nie jest tak zaczerwieniona. Dzisiaj miał lekkie rozwolnienie, ale tak poza tym jest OK. Quote
ewadr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zabrałyśmy dziś Kropeczka do domu. Po drodze wstąpiłyśmy od razy do lecznicy. Dostał antybiotyk i leki przeciwzapalne. Ma trochę ropy w napletku, co może świadczyc o infekcji dróg moczowych - mógł się zaziębic. Dostał też łagodny steryd na swędzenie w zastrzyku. Specjalny płyn do mycia tych ran i steryd w płynie do smarowania. Rano bedzie miał pobraną krew do badania i mocz jak się uda. Przed chwilą miałam też telefon z DT- jest już wykapany, nakarmiony i Spi jak niemowle. Jutro będą zdjęcia, ale powiem Wam że Fosterek jak do mnie trafił to był otyły w porównaniu z nim. Tu nie ma nic mięsni, wetka nie miała gdzie wbic zastrzyku. Quote
Diana S Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 biedak... co najwazniejsze ma ciepełko... i opieke...:multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Taak, a teraz może być juz tylko lepiej :) Może jakieś imie trzeba mu dać :) Quote
ewadr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Taak, a teraz może być juz tylko lepiej :) Może jakieś imie trzeba mu dać :) Czekam na propozycję, w aucie mówiłam do niego Marysia bo mi się z sierotka kojarzył - tylko płec nie ta:lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To może jakoś podobnie do Marysi - Mauryś - Maurycy :lol: Quote
Mysia_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Maryś było by bosko :cool3: Ewadr, jak psiak będzie w lecznicy zwróć wetowi uwagę, że on sika głownie na stojąco, może to ma jakiś związek z tym przeziębieniem (infekcją dróg moczowych), ale mogło by też miec jakiś związek z bioderkami czy cuś? Albo już ze starością, albo osłabieniem :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wszyscy jesteśmy ciekawi jak się plamisty spisuje ;) Quote
Mysia_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Wszyscy jesteśmy ciekawi jak się plamisty spisuje ;) czekamy, czekamy :cool3: Prosze go przytulić od cioci Mysi ;) Quote
ewadr Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Marys ładnie przespał noc, nie drapał się. Mysiu on w ogóle bardzo dużo sika, ale zwrócę uwagę jutro u weta. Jest słabiutki i trochę niepewny. Dużo śpi. Jak przytyje to będzie naprawdę piękny pies. Oczy ma cudne Quote
Recommended Posts