Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziwi mnie to, że nikt wczesniej na niego nie zwrócił uwagi.. Przecież tego nie da się nie zauważyć :-( Gdyby nie to, że poleciał za suczką z cieczką i biegali po terenie szkoły to do teraz nikt by się nim nie zainteresował :shake:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super :multi: Kropek (tak na niego mówie;)) jest coraz bardziej żywy, odzyskuje siły chłopak... W czwartek w schronisku bedzie nasza Pani wet to jeszcze powie co i jak, ale wydaje mi się, ze psiak zaczyna powoli zarastać, mam nadzieje, że to przy ogonku nie jest niczym poważnym, ale raczej nie wygląda....

Posted

Kropuś odzyskuje siły ;) Coś niesamowitego, troche miłości i opieki..... Dzisiaj na spacerze ciągną na smyczy, a jak wrócilismy to szalał jak młody :loveu:

Posted

Jutro jeszcze zobaczy go nasza Pani wet, zobaczymy co powie.... :roll:
Naszczęście sierść odrasta, skóra już nie jest tak zaczerwieniona.
Dzisiaj miał lekkie rozwolnienie, ale tak poza tym jest OK.

Posted

Zabrałyśmy dziś Kropeczka do domu. Po drodze wstąpiłyśmy od razy do lecznicy. Dostał antybiotyk i leki przeciwzapalne. Ma trochę ropy w napletku, co może świadczyc o infekcji dróg moczowych - mógł się zaziębic.
Dostał też łagodny steryd na swędzenie w zastrzyku. Specjalny płyn do mycia tych ran i steryd w płynie do smarowania. Rano bedzie miał pobraną krew do badania i mocz jak się uda.
Przed chwilą miałam też telefon z DT- jest już wykapany, nakarmiony i Spi jak niemowle. Jutro będą zdjęcia, ale powiem Wam że Fosterek jak do mnie trafił to był otyły w porównaniu z nim. Tu nie ma nic mięsni, wetka nie miała gdzie wbic zastrzyku.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Taak, a teraz może być juz tylko lepiej :)

Może jakieś imie trzeba mu dać :)

Czekam na propozycję, w aucie mówiłam do niego Marysia bo mi się z sierotka kojarzył - tylko płec nie ta:lol:

Posted

Maryś było by bosko :cool3:

Ewadr, jak psiak będzie w lecznicy zwróć wetowi uwagę, że on sika głownie na stojąco, może to ma jakiś związek z tym przeziębieniem (infekcją dróg moczowych), ale mogło by też miec jakiś związek z bioderkami czy cuś? Albo już ze starością, albo osłabieniem :roll:

Posted

Marys ładnie przespał noc, nie drapał się. Mysiu on w ogóle bardzo dużo sika, ale zwrócę uwagę jutro u weta. Jest słabiutki i trochę niepewny. Dużo śpi. Jak przytyje to będzie naprawdę piękny pies. Oczy ma cudne