Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
To może zapłacimy? Ty chcesz tam jechać, czy ja? Ja mogę pojechać.

Zmysł, to jak będziesz płacił - nie zapomnij, proszę, o rachunku dla Lucynki. Masz Jej adres, żeby wysłać rachunek czy prosić przez pw? A może wysłać na adres fundacji - już sama nie wiem.

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, to jak będziesz płacił - nie zapomnij, proszę, o rachunku dla Lucynki. Masz Jej adres, żeby wysłać rachunek czy prosić przez pw? A może wysłać na adres fundacji - już sama nie wiem.

Już zapłacone. Faktura wzięta. A adres to ten, co na fakturze?

Posted

Zmysł napisał(a):
Już zapłacone. Faktura wzięta. A adres to ten, co na fakturze?

Wiesz co, sama nie wiem - wstrzymaj się może, zapytam zaraz Lucynki. Jak odpisze to Ci powiem.

Posted

Alterek wypiękniał bardzo :loveu:. Wieczorem wrzucę zdjęcia na collie (na razie wpadłam w wir sprzątania i od czasu do czasu zerkam na dogo), jak masz jeszcze jakieś to podeślij proszę, trzeba sie przypominać . Może jakiś miłośnik coliie zakocha się w koncu w naszym szczeniaczku?

Posted

tomcug napisał(a):
Alterek wypiękniał bardzo :loveu:. Wieczorem wrzucę zdjęcia na collie (na razie wpadłam w wir sprzątania i od czasu do czasu zerkam na dogo), jak masz jeszcze jakieś to podeślij proszę, trzeba sie przypominać . Może jakiś miłośnik coliie zakocha się w koncu w naszym szczeniaczku?

Wypiękniał i urósł, ale dusza radosnego szczeniaczka wciąż w nim gra. Trudno mi było dzisiaj zrobić mu dobre zdjęcie, bo bardzo się spieszyłem, a on się niezmiernie wiercił.

Posted

Nowe zdjęcia są już na collie. Tak kocham collaki, to wspaniałe psy, bardzo rodzinne, spolegliwe, ogromnie przywiązane do właściciela i oddane całym sercem. Alterku, niech w końcu ktoś to zauważy.

Posted

tomcug napisał(a):
Nowe zdjęcia są już na collie. Tak kocham collaki, to wspaniałe psy, bardzo rodzinne, spolegliwe, ogromnie przywiązane do właściciela i oddane całym sercem. Alterku, niech w końcu ktoś to zauważy.

Bardzo dziękuję. I za załatwienie wpłaty za Alterka:loveu:

Posted

Zmysł napisał(a):
Bardzo dziękuję. I za załatwienie wpłaty za Alterka:loveu:

Nie ma za co ;). Jak każdy z nas, ja również bardzo się cieszę, gdy chociaż troszkę pomogę.

Posted

tomcug napisał(a):
Byłoby cudownie. Zmysł, rozumiem, że Pan zainteresowany Alterkiem nie podjął próby kontaktu, wyjaśnienia..............

zupełnie nic, martwa cisza

Posted

Alterku kochany hopaj po domek. Ja już sie w Tobie zakochałam :loveu:, ale ja ciebie nie mogę zabrać do domku. Trzy miesiące temu wzięłam ze schroniska sunię taką jak Ty. Mam nadzieję ,ze znajdzie się szybko ktoś kto się w Tobie zakocha.