tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Altrku, może wkrótce ktoś doceni twój charakter i urodę? Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zmysł napisał(a):To może zapłacimy? Ty chcesz tam jechać, czy ja? Ja mogę pojechać. Zmysł, to jak będziesz płacił - nie zapomnij, proszę, o rachunku dla Lucynki. Masz Jej adres, żeby wysłać rachunek czy prosić przez pw? A może wysłać na adres fundacji - już sama nie wiem. Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, to jak będziesz płacił - nie zapomnij, proszę, o rachunku dla Lucynki. Masz Jej adres, żeby wysłać rachunek czy prosić przez pw? A może wysłać na adres fundacji - już sama nie wiem. Już zapłacone. Faktura wzięta. A adres to ten, co na fakturze? Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zmysł napisał(a):Już zapłacone. Faktura wzięta. A adres to ten, co na fakturze? Wiesz co, sama nie wiem - wstrzymaj się może, zapytam zaraz Lucynki. Jak odpisze to Ci powiem. Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Dobrze. a w międzyczasie- nasz podopieczny Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alterek wypiękniał bardzo :loveu:. Wieczorem wrzucę zdjęcia na collie (na razie wpadłam w wir sprzątania i od czasu do czasu zerkam na dogo), jak masz jeszcze jakieś to podeślij proszę, trzeba sie przypominać . Może jakiś miłośnik coliie zakocha się w koncu w naszym szczeniaczku? Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9700601#post9700601 Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tomcug napisał(a):Alterek wypiękniał bardzo :loveu:. Wieczorem wrzucę zdjęcia na collie (na razie wpadłam w wir sprzątania i od czasu do czasu zerkam na dogo), jak masz jeszcze jakieś to podeślij proszę, trzeba sie przypominać . Może jakiś miłośnik coliie zakocha się w koncu w naszym szczeniaczku? Wypiękniał i urósł, ale dusza radosnego szczeniaczka wciąż w nim gra. Trudno mi było dzisiaj zrobić mu dobre zdjęcie, bo bardzo się spieszyłem, a on się niezmiernie wiercił. Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9700660#post9700660 Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nowe zdjęcia są już na collie. Tak kocham collaki, to wspaniałe psy, bardzo rodzinne, spolegliwe, ogromnie przywiązane do właściciela i oddane całym sercem. Alterku, niech w końcu ktoś to zauważy. Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tomcug napisał(a):Nowe zdjęcia są już na collie. Tak kocham collaki, to wspaniałe psy, bardzo rodzinne, spolegliwe, ogromnie przywiązane do właściciela i oddane całym sercem. Alterku, niech w końcu ktoś to zauważy. Bardzo dziękuję. I za załatwienie wpłaty za Alterka:loveu: Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zmysł napisał(a):Bardzo dziękuję. I za załatwienie wpłaty za Alterka:loveu: Nie ma za co ;). Jak każdy z nas, ja również bardzo się cieszę, gdy chociaż troszkę pomogę. Quote
tomcug Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alterku, dlaczego ciągle nie masz domku......... Quote
EVA2406 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kto sprawi żeby Alterek święta spędził już we własnym domku ? Quote
tomcug Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Byłoby cudownie. Zmysł, rozumiem, że Pan zainteresowany Alterkiem nie podjął próby kontaktu, wyjaśnienia.............. Quote
Zmysł Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 tomcug napisał(a):Byłoby cudownie. Zmysł, rozumiem, że Pan zainteresowany Alterkiem nie podjął próby kontaktu, wyjaśnienia.............. zupełnie nic, martwa cisza Quote
maggie1971 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alterku kochany hopaj po domek. Ja już sie w Tobie zakochałam :loveu:, ale ja ciebie nie mogę zabrać do domku. Trzy miesiące temu wzięłam ze schroniska sunię taką jak Ty. Mam nadzieję ,ze znajdzie się szybko ktoś kto się w Tobie zakocha. Quote
anouk92 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiem że to atek Alterka ale muszę zabrać ze schronu sznaucerka miniaturkę - on tam zginie - błagam pomózcie znaleźć jakiś tymczas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107839 Quote
Recommended Posts