tomcug Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to trzymam, ale to już któryś raz z kolei..... Quote
EVA2406 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 tomcug napisał(a):No to trzymam, ale to już któryś raz z kolei..... Ale to może ten właściwy raz ;). No to trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
tomcug Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 EVA2406 napisał(a):Ale to może ten właściwy raz ;). No to trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Masz rację, nie ma co popadać w pesymizm, bo wtedy wszystko traci sens. Tak więc z optymizmem trzymamy za Alterka :kciuki: :kciuki: :kciuki:. Quote
terra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nieco spóźniona po awarii netu, ale też trzymam z całych sił.:kciuki: Quote
EVA2406 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Są jakieś wieści, bo już mnie paluszki bolą od ściskania i trudno w klawiaturę uderzać ;), ale trzymam dalej. Quote
tomcug Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ulka18 napisał(a):Sa jakies domki na horyzoncie? Chyba tak, ale Zmysł powie, jak sytuacja się wyklaruje, bo Wujcio nie chce robić zbędnych nadziei. Akurat Alterek miał już wiele potencjalnych domków i ....nic nie wyszło. Quote
terra Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Oj, to trzeba nadal mocno zaciskać kciuki, zeby wszystko się wyklarowało na błysk:kciuki: Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wpłyneły: Milka87:loveu: - 5 zł Teresa:loveu: - 300 zł Bardzo dziękujemy:loveu: A więc obecnie Alter ma 588 zł. Zaraz jadę do Alterka - ureguluje dług i na chwilę obecną wstrzymujemy wpłaty;) Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Tymczasem zapraszam na wątek potrzebującej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544 Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Alterek dzisiaj trafił do nowego domku:multi: Domek sprawdzony bo to moja szefowa. Bardzo się cieszą że Alter z nimi zamieszkał, naprawdę będzie tam członkiem rodziny. Był troszkę przerażony nową sytuacją ale również bardzo zaciekawiony. Zwiedził kąty, zjadł całą miskę jedzenia. Jest troszkę nie ufny ale myślę że za 2 dni zacznie rozrabiać i dopiero wtedy pokaże swój charakterek:evil_lol:. Myślę że niedługo będą jakieś fotki i bieżące informacje. P.Joanna oraz wszystkie osoby zaangażowane w pomoc dla Alterka bardzo dziękują wszystkim którzy wspierali nas finansowo. Szczególne podziękowania dla osób z Colli :loveu:- bez nich nie dalibyśmy rady! Zapłaciłam dzisiaj brakujące 475 zł za hotelik. Zostało mi 110 zł i tu moja nieśmiała prośba czy ktoś będzie miał coś przciwko jeśli wpłace je na sunie w potrzebie z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544 Quote
maggie1971 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wspaniałe wieści, jestem baardzo szczęśliwa, że psiak w końcu znalazł domek,:loveu: naprawdę zasługiwał na to od dawna Hihi , jednak mój sen był proroczy,:evil_lol: trochę czasowo sie przesunął ale najważniejsze ,że Alterek ma w końcu SWÓJ DOM:multi: Quote
tomcug Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='anouk92']Alterek dzisiaj trafił do nowego domku:multi: Domek sprawdzony bo to moja szefowa. Bardzo się cieszą że Alter z nimi zamieszkał, naprawdę będzie tam członkiem rodziny. Był troszkę przerażony nową sytuacją ale również bardzo zaciekawiony. Zwiedził kąty, zjadł całą miskę jedzenia. Jest troszkę nie ufny ale myślę że za 2 dni zacznie rozrabiać i dopiero wtedy pokaże swój charakterek:evil_lol:. Myślę że niedługo będą jakieś fotki i bieżące informacje. P.Joanna oraz wszystkie osoby zaangażowane w pomoc dla Alterka bardzo dziękują wszystkim którzy wspierali nas finansowo. Szczególne podziękowania dla osób z Colli :loveu:- bez nich nie dalibyśmy rady! Zapłaciłam dzisiaj brakujące 475 zł za hotelik. Zostało mi 110 zł i tu moja nieśmiała prośba czy ktoś będzie miał coś przciwko jeśli wpłace je na sunie w potrzebie z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544 Ludzie, jak ja się cieszę! :multi: :multi: :multi: Dopiero teraz doczytałam i normalnie nie wierzę! Aniu, Dogomaniacy pewnie nie będą mieli nic przeciwko, ale poczułam się w obowiązku zapytać Teresy z Collie, która zrobiła kwestę wśród znajomych na Alterka i stąd ta ogromna wpłata 300 zł. Ponieważ to wielka suma zapytałam Ją na pw, co o tym sądzi. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale tak chyba wypadało. Jak odpisze, to dam znać. A ja też zaraz coś wyskrobię dla Juleczki, muszę ;). Quote
lothia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wreszcie, tak długo czekał ale się doczekał najlepszego domku na świecie wspaniała wiadomośc na nowy dzień Quote
AguśSosnowiec Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Powodzenia w Nowym Zyciu Alterku! :multi: :loveu: Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Brawo Anouk!!! Wielkie dzięki Wszystkim zaangażowanym w sprawę Alterka. A wiecie, jaki jest mój ulubiony zwrot używany na Dogo? "Poproszę o przeniesienie wątku na Już w nowym domu-szczęśliwie zakończone adopcje" Quote
Ulka18 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wspaniala wiadomosc :klacz: Bardzo sie ciesze, ze Alterek ma tak wspanialy domek :multi: Quote
anouk92 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 tomcug napisał(a):Aniu, Dogomaniacy pewnie nie będą mieli nic przeciwko, ale poczułam się w obowiązku zapytać Teresy z Collie, która zrobiła kwestę wśród znajomych na Alterka i stąd ta ogromna wpłata 300 zł. Ponieważ to wielka suma zapytałam Ją na pw, co o tym sądzi. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale tak chyba wypadało. Jak odpisze, to dam znać. A ja też zaraz coś wyskrobię dla Juleczki, muszę ;). Nie ma żadnego problemu niech Teresa zdecyduje na co przeznaczyć pozostałą kwotę. Quote
tomcug Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 I ja nie mogę się doczekać. I będę molestować nieustannie o wiadomości i foteczki :diabloti:. Quote
anouk92 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zdjęcia z nowego domu - Alter już zaczął rozrabiać - pogryzł kapcie i koc, odgryzł guziki ze swojego posłania, szczeka na gości i jest szczęśliwy:multi:. Państwo są w nim zakochani i on w nich też. Quote
Recommended Posts