Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale to może ten właściwy raz ;). No to trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki:

Masz rację, nie ma co popadać w pesymizm, bo wtedy wszystko traci sens. Tak więc z optymizmem trzymamy za Alterka :kciuki: :kciuki: :kciuki:.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sa jakies domki na horyzoncie?

Chyba tak, ale Zmysł powie, jak sytuacja się wyklaruje, bo Wujcio nie chce robić zbędnych nadziei. Akurat Alterek miał już wiele potencjalnych domków i ....nic nie wyszło.

Posted

Wpłyneły:

Milka87:loveu: - 5 zł
Teresa:loveu: - 300 zł

Bardzo dziękujemy:loveu:

A więc obecnie Alter ma 588 zł.
Zaraz jadę do Alterka - ureguluje dług i na chwilę obecną wstrzymujemy wpłaty;)

Posted

Alterek dzisiaj trafił do nowego domku:multi:

Domek sprawdzony bo to moja szefowa.
Bardzo się cieszą że Alter z nimi zamieszkał, naprawdę będzie tam członkiem rodziny.

Był troszkę przerażony nową sytuacją ale również bardzo zaciekawiony.
Zwiedził kąty, zjadł całą miskę jedzenia.
Jest troszkę nie ufny ale myślę że za 2 dni zacznie rozrabiać i dopiero wtedy pokaże swój charakterek:evil_lol:.

Myślę że niedługo będą jakieś fotki i bieżące informacje.

P.Joanna oraz wszystkie osoby zaangażowane w pomoc dla Alterka bardzo dziękują wszystkim którzy wspierali nas finansowo.
Szczególne podziękowania dla osób z Colli :loveu:- bez nich nie dalibyśmy rady!

Zapłaciłam dzisiaj brakujące 475 zł za hotelik.

Zostało mi 110 zł i tu moja nieśmiała prośba czy ktoś będzie miał coś przciwko jeśli wpłace je na sunie w potrzebie z tego wątku?

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544

Posted

Wspaniałe wieści, jestem baardzo szczęśliwa, że psiak w końcu znalazł domek,:loveu: naprawdę zasługiwał na to od dawna
Hihi , jednak mój sen był proroczy,:evil_lol: trochę czasowo sie przesunął ale najważniejsze ,że Alterek ma w końcu SWÓJ DOM:multi:

Posted

[quote name='anouk92']Alterek dzisiaj trafił do nowego domku:multi:

Domek sprawdzony bo to moja szefowa.
Bardzo się cieszą że Alter z nimi zamieszkał, naprawdę będzie tam członkiem rodziny.

Był troszkę przerażony nową sytuacją ale również bardzo zaciekawiony.
Zwiedził kąty, zjadł całą miskę jedzenia.
Jest troszkę nie ufny ale myślę że za 2 dni zacznie rozrabiać i dopiero wtedy pokaże swój charakterek:evil_lol:.

Myślę że niedługo będą jakieś fotki i bieżące informacje.

P.Joanna oraz wszystkie osoby zaangażowane w pomoc dla Alterka bardzo dziękują wszystkim którzy wspierali nas finansowo.
Szczególne podziękowania dla osób z Colli :loveu:- bez nich nie dalibyśmy rady!

Zapłaciłam dzisiaj brakujące 475 zł za hotelik.

Zostało mi 110 zł i tu moja nieśmiała prośba czy ktoś będzie miał coś przciwko jeśli wpłace je na sunie w potrzebie z tego wątku?

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544

Ludzie, jak ja się cieszę! :multi: :multi: :multi: Dopiero teraz doczytałam i normalnie nie wierzę! Aniu, Dogomaniacy pewnie nie będą mieli nic przeciwko, ale poczułam się w obowiązku zapytać Teresy z Collie, która zrobiła kwestę wśród znajomych na Alterka i stąd ta ogromna wpłata 300 zł. Ponieważ to wielka suma zapytałam Ją na pw, co o tym sądzi. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale tak chyba wypadało. Jak odpisze, to dam znać. A ja też zaraz coś wyskrobię dla Juleczki, muszę ;).

Posted

Brawo Anouk!!!
Wielkie dzięki Wszystkim zaangażowanym w sprawę Alterka.
A wiecie, jaki jest mój ulubiony zwrot używany na Dogo?
"Poproszę o przeniesienie wątku na Już w nowym domu-szczęśliwie zakończone adopcje"

Posted

tomcug napisał(a):
Aniu, Dogomaniacy pewnie nie będą mieli nic przeciwko, ale poczułam się w obowiązku zapytać Teresy z Collie, która zrobiła kwestę wśród znajomych na Alterka i stąd ta ogromna wpłata 300 zł. Ponieważ to wielka suma zapytałam Ją na pw, co o tym sądzi. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale tak chyba wypadało. Jak odpisze, to dam znać. A ja też zaraz coś wyskrobię dla Juleczki, muszę ;).

Nie ma żadnego problemu niech Teresa zdecyduje na co przeznaczyć pozostałą kwotę.

Posted

Zdjęcia z nowego domu - Alter już zaczął rozrabiać - pogryzł kapcie i koc, odgryzł guziki ze swojego posłania, szczeka na gości i jest szczęśliwy:multi:.
Państwo są w nim zakochani i on w nich też.