Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Wpłyneły pieniążki:

Mono -33 zł
Teresa J. - 250 zł

:loveu:BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!:loveu:

To wpłaciły dwie bardzo miłe osoby z collie :cool3:. Jeszcze raz bardzo dziękujemy :loveu: .

Posted

tomcug napisał(a):
To wpłaciły dwie bardzo miłe osoby z collie :cool3:. Jeszcze raz bardzo dziękujemy :loveu: .

Tak się domyślałem. Bardzo fajnie:loveu:

Posted

Jak jakis psiak mi 'nie idzie' to staram sie o dobre zdjecia, wiecie, takie np. w bandance, na trawce, zblizenia pyszczka. Ludzie musza sobie tego wlasnie psa wyobrazic jako swojego. Daloby rade zrobic Alterkowi nowa sesje zdjeciowa?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jak jakis psiak mi 'nie idzie' to staram sie o dobre zdjecia, wiecie, takie np. w bandance, na trawce, zblizenia pyszczka. Ludzie musza sobie tego wlasnie psa wyobrazic jako swojego. Daloby rade zrobic Alterkowi nowa sesje zdjeciowa?

A te ostatnie nie są dobre? Starałem się

Posted

Było kilka telefonów, ale za drugim razem, jak już trzeba było konkretnie się umówić zadzwonił tylko jeden człowiek. Ale się niestety nie nadawał.

Posted

[quote name='Zmysł']A te ostatnie nie są dobre? Starałem się
Zmysl, zdjecia sa dobre :fadein: Ale zeby ludzi ruszyc, trzeba w tym zalewie psow do adopcji, postukac do ich serc. Chodzilo mi o jakies jedno zdjecie uchwycajace to cos w Alterku, jakies zblizenia pyszczorka, oczu. [SIZE="1"]Udalo mi sie zrobic takie zdjecie np. sunieczce Bialej z mieleckiego schroniska, poprzednie zdjecia nie daly szans suni na dom, po zmianie galerii udalo sie, sunia czekala ponad 3 lata

[SIZE="1"]
Niestety psiaki, ktore maja na naszej stronie starsze, slabsze marketingowo zdjecia, dlugo czekaja na adopcje. I tylko podobienstwo do jakis psiakow, ktore ludziom odeszly za TM zacheca te osoby w ogole do rozwazenia kandydatury psa na adopcje.To tak z doswiadczen z mieleckiego schonu.

Posted

Trzeba sie chwytac wszelkich sposobow, zeby psiakom znalezc domy :hmmmm: Dlatego napisalam powyzszy monolog :evil_lol: Do ludzi najbardziej przemawia obraz, do kobiet rowniez slowa, mocno dziala tez zapach, skojarzenia, ale trudno to pokazac na allegro czy w innych ogloszeniach.

Zmysl, moze uda sie wlasnie to cos wydobyc z Alterka i wtedy domki sie odezwa. Dobre, rozsadne domki :kciuki:

Posted

[quote name='Ulka18']:evil_lol: Do ludzi najbardziej przemawia obraz, do kobiet [SIZE=2],rowniez slowa

Ulka, Zmysł to facet, ale mam nadzieję, że SŁOWA przemówiły :evil_lol: ;)
A Alterek jest śliczny i domki powinny stać w kolejce po niego, bez chwytów marketingowych.