Zmysł Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Postaram się w tym tygodniu go odwiedzić Quote
anouk92 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wpłyneły wpłaty od: Morfa - 25 zł Tomo - 80 zł A więc łącznie mamy 292 zł (w tym 144 zł na moim koncie) Quote
Zmysł Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Anouk92 dołożyła 100,00 zł:loveu: Zmysł 58,00 zł. RAZEM mamy 450,00 zł. Quote
anouk92 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Brakuje nam jeszcze 100 zł aby pokryć cały miesiąc a nowy już zaraz się zacznie:shake:. Czy ktoś może wspomóc Alterka wpłatą lub rzeczami na bazarki:oops: Quote
tomcug Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Alterku, ty już dawno powinieneś grzać tyłeczek w nowym domku. Quote
Ulka18 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Napiszcie moze na forum collie, ze potrzebne wsparcie. Moze forumowicze sie doloza. Trzeba probowac. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To chyba nie jest przeszkoda do ponownej pomocy, jesli Alterek nadal jest w hoteliku :roll: Trzeba pisac, bo tak to forumowicze moze nie wiedza, ze kazda wplata sie przyda. Quote
Zmysł Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Ulka18 napisał(a):To chyba nie jest przeszkoda do ponownej pomocy, jesli Alterek nadal jest w hoteliku :roll: Trzeba pisac, bo tak to forumowicze moze nie wiedza, ze kazda wplata sie przyda. Masz rację, warto spróbować Quote
chacko Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ty biedaczku, czemu jeszcze Ds nie maz??:-( i znowu w zlym miejscu mieszkam, tak bym ci dala DT... buziaczki dla ciebie Quote
Fusica Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mam pytanko. Czy Alterek nadaje się do mieszkania na dworze? Mam chętną na "średniaka" ale Alter jest tak ładny, że może da się skusić. W tym domu zawsze były dwa psy, niestety jeden z nich odszedł i kobitka szuka przyjaciela dla tej sieroty, która została. Domek porządny i warunki (mimo, ze na zewnątrz) tez dobre. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jesli Alterek ma cos w sobie z collie, to bedzie mial grube futro, gesty podszerstek i moglby spokojnie mieszkac w cieplej budzie. Jesli Fusica pisze, ze domek porzadny, to warto sprobowac. Moim kolaczkom czesto, szczegolnie w nocy, jest goraco w domu, spia wtedy na plytkach. Bardzo lubia byc na podworku, bawia sie, strozuja. Quote
Fusica Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Domek, to kobitka z moje roboty, więc nieanonimowa i zawsze do kontroli ;) Czekam na decyzję czy mam jej pokazać zdjęcie Altera? A dokąd psina sięga kłębem (muszę ją ewentualnie przygotować na nieco większego psiaka niż "średniak")? Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Trzymam kciuki, zeby Cioteczki zgodzily sie na prezentacje Alterka i zeby Alterek sie spodobal :kciuki: Quote
tomcug Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Moja collaczka Katia mogłaby cały dzień przebywać na podwórku. Biega z naszym kundelkiem, "pilnuje ładu i porządku" i jak już bardzo zatęskni za nami to otwiera sobie drzwi i zaprasza domowników do wyjścia. W domu też lubi być, ale najchętniej to długaaaaaśne spacerki. Śpi w domciu na łóżeczku ;). Byłaby bardzo nieszczęśliwa w bloku :shake:. Myślę, że Alterek mógłby być na podwórku, byleby tylko nie ciasny kojec i łańcuch. A miałby możliwość pospacerować? Collaki to psy pasterskie i naprawdę potrzebują dużo ruchu. Zmysł, znasz go troszkę i jakie jest Twoje zdanie? Quote
Zmysł Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 tomcug napisał(a):Moja collaczka Katia mogłaby cały dzień przebywać na podwórku. Biega z naszym kundelkiem, "pilnuje ładu i porządku" i jak już bardzo zatęskni za nami to otwiera sobie drzwi i zaprasza domowników do wyjścia. W domu też lubi być, ale najchętniej to długaaaaaśne spacerki. Śpi w domciu na łóżeczku ;). Byłaby bardzo nieszczęśliwa w bloku :shake:. Myślę, że Alterek mógłby być na podwórku, byleby tylko nie ciasny kojec i łańcuch. A miałby możliwość pospacerować? Collaki to psy pasterskie i naprawdę potrzebują dużo ruchu. Zmysł, znasz go troszkę i jakie jest Twoje zdanie? myślę, że taka jest właśnie natura Alterka Quote
Ulka18 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czyli Alterek bedzie przedstawiony u zainteresowanej :p Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Recommended Posts