Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brakuje nam jeszcze 100 zł aby pokryć cały miesiąc a nowy już zaraz się zacznie:shake:.

Czy ktoś może wspomóc Alterka wpłatą lub rzeczami na bazarki:oops:

Posted

To chyba nie jest przeszkoda do ponownej pomocy, jesli Alterek nadal jest w hoteliku :roll: Trzeba pisac, bo tak to forumowicze moze nie wiedza, ze kazda wplata sie przyda.

Posted

Ulka18 napisał(a):
To chyba nie jest przeszkoda do ponownej pomocy, jesli Alterek nadal jest w hoteliku :roll: Trzeba pisac, bo tak to forumowicze moze nie wiedza, ze kazda wplata sie przyda.

Masz rację, warto spróbować

Posted

Mam pytanko.
Czy Alterek nadaje się do mieszkania na dworze?
Mam chętną na "średniaka" ale Alter jest tak ładny, że może da się skusić.
W tym domu zawsze były dwa psy, niestety jeden z nich odszedł i kobitka szuka przyjaciela dla tej sieroty, która została.
Domek porządny i warunki (mimo, ze na zewnątrz) tez dobre.

Posted

Jesli Alterek ma cos w sobie z collie, to bedzie mial grube futro, gesty podszerstek i moglby spokojnie mieszkac w cieplej budzie.
Jesli Fusica pisze, ze domek porzadny, to warto sprobowac.

Moim kolaczkom czesto, szczegolnie w nocy, jest goraco w domu, spia wtedy na plytkach. Bardzo lubia byc na podworku, bawia sie, strozuja.

Posted

Domek, to kobitka z moje roboty, więc nieanonimowa i zawsze do kontroli ;)

Czekam na decyzję czy mam jej pokazać zdjęcie Altera?
A dokąd psina sięga kłębem (muszę ją ewentualnie przygotować na nieco większego psiaka niż "średniak")?

Posted

Moja collaczka Katia mogłaby cały dzień przebywać na podwórku. Biega z naszym kundelkiem, "pilnuje ładu i porządku" i jak już bardzo zatęskni za nami to otwiera sobie drzwi i zaprasza domowników do wyjścia. W domu też lubi być, ale najchętniej to długaaaaaśne spacerki. Śpi w domciu na łóżeczku ;). Byłaby bardzo nieszczęśliwa w bloku :shake:. Myślę, że Alterek mógłby być na podwórku, byleby tylko nie ciasny kojec i łańcuch. A miałby możliwość pospacerować? Collaki to psy pasterskie i naprawdę potrzebują dużo ruchu. Zmysł, znasz go troszkę i jakie jest Twoje zdanie?

Posted

tomcug napisał(a):
Moja collaczka Katia mogłaby cały dzień przebywać na podwórku. Biega z naszym kundelkiem, "pilnuje ładu i porządku" i jak już bardzo zatęskni za nami to otwiera sobie drzwi i zaprasza domowników do wyjścia. W domu też lubi być, ale najchętniej to długaaaaaśne spacerki. Śpi w domciu na łóżeczku ;). Byłaby bardzo nieszczęśliwa w bloku :shake:. Myślę, że Alterek mógłby być na podwórku, byleby tylko nie ciasny kojec i łańcuch. A miałby możliwość pospacerować? Collaki to psy pasterskie i naprawdę potrzebują dużo ruchu. Zmysł, znasz go troszkę i jakie jest Twoje zdanie?

myślę, że taka jest właśnie natura Alterka