Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam dziś nie zdążyłam już wpłacić pieniążków, całe popołudnie spędziłam u weterynarza:shake:.Przepraszam obiecuję że w piątek(najpóźniej) pieniążki będą na koncie dla Alterka.Jutro ma mi wpłynąć kasa z allegro a dziś jestem bez pieniędzy(wydałam 150zł na moją suczkę)Jak tylko pojawią mi się pieniążki na koncie od razu robie przelew.Aha co do tych książeczek byłby ktoś chętny je wziąść i wystawić dla Alterka??

Posted

Milka87 napisał(a):
Witam dziś nie zdążyłam już wpłacić pieniążków, całe popołudnie spędziłam u weterynarza:shake:.Przepraszam obiecuję że w piątek(najpóźniej) pieniążki będą na koncie dla Alterka.Jutro ma mi wpłynąć kasa z allegro a dziś jestem bez pieniędzy(wydałam 150zł na moją suczkę)Jak tylko pojawią mi się pieniążki na koncie od razu robie przelew.Aha co do tych książeczek byłby ktoś chętny je wziąść i wystawić dla Alterka??

A zdjęcia książeczek masz? Może ja się podejmę, jak się trochę "ogarnę".

Posted

Milka87 napisał(a):
Przelew dla Alterka zrobiony jednak z piątkową datą bo na koncie na razie brak kasy ale na pewno dojdzie:oops:

Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Zmysł napisał(a):
Super! Czyli mamy na razie 286,00 zł?

Zmysł mamy 186 zł. Tak mi wychodzi.

Nowe wpłaty:

Ula_czarnuszka:loveu: - 55 zł
Ludwa :loveu:- 18 zł
Slapcio:loveu: - 20 zł
Razem - 93 zł

186+90=276 zł

Dziękujemy wszystkim za pomoc:loveu:

Zrobiłam przelew na 250 zł za kolejne dni.

Więc na dzień 26.03 zostało nam 29 zł i moje 50 zł = 79zł

Posted

anouk92 napisał(a):
Zmysł mamy 186 zł. Tak mi wychodzi.

Nowe wpłaty:

Ula_czarnuszka:loveu: - 55 zł
Ludwa :loveu:- 18 zł
Slapcio:loveu: - 20 zł
Razem - 93 zł

186+90=276 zł

Dziękujemy wszystkim za pomoc:loveu:

Zrobiłam przelew na 250 zł za kolejne dni.

Więc na dzień 26.03 zostało nam 29 zł i moje 50 zł = 79zł

Bo tam było jeszcze 50 zł od Tomcug-taka początkowa wpłata nie z bazarków, ale na hotelik. I doliczyć, to co mam ja, czyli 20 zł od Tomcug i 15 zł za bazarek od Evy.

Posted

[quote name='Zmysł']Bo tam było jeszcze 50 zł od Tomcug-taka początkowa wpłata nie z bazarków, ale na hotelik. I doliczyć, to co mam ja, czyli 20 zł od Tomcug i 15 zł za bazarek od Evy.[/quote]

A tak przepraszam:oops: jeszcze 50 zł od Tomcug - a więc u mnie jest 129 zł na Alterka.

Posted

Taki piekny kochany psiaczek.:loveu:. Nie rozumiem dlaczego nikt go nie chce, gdybym nie miała dwóch psów, to sama bym go wzięła, serce mi się kraje i płakać sie chce ,ze on nadal bez domku:-(