Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Alter już zaczął rozrabiać - pogryzł kapcie i koc, odgryzł guziki ze swojego posłania, szczeka na gości i jest szczęśliwy:multi:.

Czyli wszystko w normie, jak na szczeniaczka przystało;)
Cieszę się, że Alterek trafił do tak wspaniałego, kochającego i wyrozumiałego domku.

Posted

Jaka ogromna różnica w spojrzeniu, w postawie, między zdjęciami z okresu gdy Alterek szukał domku a tymi zrobionymi już we własnym domku.
Cudny, szczęśliwy pies, to widać :lol: :multi:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Jaka ogromna różnica w spojrzeniu, w postawie, między zdjęciami z okresu gdy Alterek szukał domku a tymi zrobionymi już we własnym domku.
Cudny, szczęśliwy pies, to widać :lol: :multi:

No - teraz to już pan na włościach :cool3: :evil_lol:. Ale trzeba przyznać, że Alter ma taki dobroduszny pyszczek, kto by pomyslał, że tak kapcie mu smakują :razz:.

Posted

Wiem jedno - wyrośnie z niego piękne psisko, zobaczycie :p. Ale żeby to stwierdzić to musimy mieć nowe zdjęcia co pewien czas :cool3:. I myślę, że ten czas już nadszedł :evil_lol:. A collakowicze jakby się ucieszyli, oni też czekają na dalsze relacje z nowego domku.

Posted

Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie Pani Alterka i powiedziała że po raz pierwszy Alter zasikał kanapę. Zdarzyło mu się to podczas ich nieobecności ale wcześniej nigdy się nie zdarzyło.
Spytali mnie co się stało a ja szczerze mówiąc nie do końca potrafię to wytłumaczyć.

Posted

anouk92 napisał(a):
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie Pani Alterka i powiedziała że po raz pierwszy Alter zasikał kanapę. Zdarzyło mu się to podczas ich nieobecności ale wcześniej nigdy się nie zdarzyło.
Spytali mnie co się stało a ja szczerze mówiąc nie do końca potrafię to wytłumaczyć.

Może nie było ich dłużej, niż zwykle i pies się zestresował lub po prostu nie wytrzymał?

Posted

anouk92 napisał(a):
Na razie nie ma problemów.
Pani Alterka się rozchorowała i siedzi w domu więc Alter jest zachwycony taką sytuacją.

To może Pani będzie miała troszkę czasu na zrobienie fotek....Tak bardzo chciałabym zobaczyć ALTERKA :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
To może Pani będzie miała troszkę czasu na zrobienie fotek....Tak bardzo chciałabym zobaczyć ALTERKA :lol:

o właśnie, jakby się udało