Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czy aby gryzienie ogona może sygnalizować alergię :razz::razz:wg mnie to stres.....miałam już 1 alergika z AZS i Ozzy też alergik ale z zachowania wiem że ogon i jego gryzienie to zawsze jakieś zaburzenia w psyche psiaka :roll:a nie alergia [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ciotka ja napisałam "też"...:eviltong:

Gryzie ogon i to dość mocno....w boksie krople krwi widać...

oprócz tego najprawdopodobniej ma jakies problemy alergiczne....

tak czy siak....nadal w schronie ...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Ciotka ja napisałam "też"...:eviltong:

Gryzie ogon i to dość mocno....w boksie krople krwi widać...

oprócz tego najprawdopodobniej ma jakies problemy alergiczne....

tak czy siak....nadal w schronie ...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops:czytałam jak gapa :oops:

w takim razie pokazuj się psina ....[/B][/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Tak...z tego co pamiętam chyba kilka razy warknął na pracownika, ale nie ugryzł

Wyjątkowo agresywnie zachowywał się u weta...jak pojechał do kastracji...rozszarpał nerkę podaną mu w razie gdyby wymiotował...kłapał,warczał...chociaż może ma złe doświadczenia...nie wiem... tak naprawdę bardzo mało znamy tego psa...

chociaż jak się do niego podchodzi jest grzeczny, patrzy w oczy...czeka na smakołyk... przychodziły do niego dzieci w odwiedziny (z jego dzielnicy gdzie mieszkał...)...też się cieszył...

Pamiętajcie też o tym cudeńku

Posted

[quote name='doddy']Nic nie wiemy o tym białym.

Wątku mu nie zakładaliśmy jeszcze

Tu więcej zdjęć

http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651&page=392

Psiak trafił do schronu trzy tygodnie temu...szedł za naszą wolontariuszką na mieście i ją ugryzł...więc ojciec jej przywiózł go do schronu...
mieliśmy nadzieję, że ktoś się po niego zgłosi...tym bardziej, że super psiaczek z niego... a i Milena od tego ugryzienia nawet śladu nie miała...więc może bardziej uszczypnął...zachęał do zabawy...no nie wiem...nie byłam nie wiem...

fajniutki jest i niestety bardzo wiele dziwnych typków si wokól niego kręci... takich co to...taki psiak u nich na dzielnicy to jest cool...

Posted

doddy napisał(a):
Na wątku przez Ciebie podanym jest zapis, że już go nie ma w schronisku. Jest więc czy nie? Kto ma bardziej sprawdzone informacje?

doddy gdzie tam jst napisane, że już go nie ma?:cool3:

Tam jest wspomniane, że nie ma już kolczatki, która jest widoczna na zdjęciach z dnia przyjęcia psiaka

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem dokładnie. Wiem, że ugryzł..złapał za rękaw i nie chciał puścić. Jak to dokładnie wyglądało nie wiem bo nie widziałam jak i nie wiem co ię działo chwilę wcześniej co mogło np. sprowokować takie zachowanie.

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie w sobotę nad nim usilnie debatowaliśmy w schronie.

Był u niego też Pan, tóry go oddał. Wszedł do niego do wybiegu. Nero już go nie słucha a przynajmniej nie tak jak słuchał.

Zabawa z grubym kijem wyglądała dośc poważnie. Nero złapał i za nic w Świcie nie puścił....a robił to z taką zawziętością.... no i potem kij grubości ręki został w drzazgi rozwalony w kilka minut.

Marnieje w schronie...napewno.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...