Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dzisiaj trafił do schroniska do dzieci spokojny, niekastrowany, ma 1,5roku, był u brata właściciela i tamten go doprowadził do takiego stanu w jakim sie znajduje... poza tym jest niegroźny i nieagresywny, oddany z powodu wyjazdu właściciela gdzieś tam... to słowa właściciela który go oddał... Quote
Tengusia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 sliczne psisko :loveu: podeslij do doddy pw zeby wystawila go na stronie fundacji ;) Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Tengusia napisał(a):sliczne psisko :loveu: podeslij do doddy pw zeby wystawila go na stronie fundacji ;) właśnie to już uczyniłem ;) Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 W jakim jest mieście? Jak się nazywa? Czy trzeba go zabrać ze schroniska, czy tylko szukać domu? Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 doddy napisał(a):W jakim jest mieście? Jak się nazywa? Czy trzeba go zabrać ze schroniska, czy tylko szukać domu? Nazywa się Nero, tak powiedział były właściciel... jest w schronisku w Ostródzie czy go trzeba zabrać ze schroniska to nie wiem... jego stan ogólny jest chyba dobry... na pewno szukać domku jak każdemu psiakowi :) Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ta buda w której jest jest ogrzewana? Czy dogadałby się z suczką? Czy w schronisku go wykastrują? Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 doddy napisał(a):Ta buda w której jest jest ogrzewana? Czy dogadałby się z suczką? Czy w schronisku go wykastrują? jest tam słoma jak z suczką to nie wiem.. ale chyba powinien co ?:) w schronisku nie ma funduszy na kastrację niestety... Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 AFN nie kastruje tam psów rasowych? Czy buda jest ocieplona styropianem chociaż? Oddający nie powiedział jak on do suczek? Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 doddy napisał(a):AFN nie kastruje tam psów rasowych? Czy buda jest ocieplona styropianem chociaż? Oddający nie powiedział jak on do suczek? jeśli znajdą się fundusze to oczywiście, że można wykastrować... jak na razie na jego skarpecie pusto... buda jest ocieplona styropianem i jest tam słoma nie powiedział nic jak on do suczek Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nero do suczek ma przyjazny stosunek. Ogólnie do psów przyjazny. Pies przyjechał dzisiaj o godzinie około 12.00 Obowiązuje go kwarantanna 14 dni. Doddy Afn nie kieruje schroniskiem w Ostródzie:oops: jednak o ile będzie to możliwe Nero zostanie wykastrowany. Zresztą jak rozmawiałam dzisiaj z kierowniczką to sama mówiła, że trzeba będzie go koniecznie wykastrować. Budy nowe (z projektu miały być ocieplone styropianem). Psiak jest dośc wychudzony niestety. Quote
karolina1 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Widziałam niunie na niebieskim... śliczny jak najszybciej domek potrzebny!!!!!! Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dloaczego ma kwarantanne skoro jest oddany przez właściciela? Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 doddy napisał(a):Dloaczego ma kwarantanne skoro jest oddany przez właściciela? jak nrazie nie ma chociażby książeczki szczepień... czy będzie...okaże się.. Quote
doddy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Potrzebny mi czyjś nr tel, który będę mogła podać chętnym. Czy Nero mógłby trafić do domu z dzieckiem 1,5 rocznym? Quote
doddy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Podnosze, bo czekam nadal na odpowiedź. ;) Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Piszę sobie do siebie a dwa domki na niego są chętne.... :roll: Quote
doddy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Skoro nie ma odzewu to mam go zdjąć z ogłoszeń???? Quote
lidka_park Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 doddy napisał(a):Potrzebny mi czyjś nr tel, który będę mogła podać chętnym. Czy Nero mógłby trafić do domu z dzieckiem 1,5 rocznym? nie znamy aż tak dobrze jego charakteru, ale ja wolałabym nie ryzykować... Nero we wtorek będzie kastrowany Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Nero po kastracji. Tak jak pisze Lidka, nie znamy dobrze jego charakteru, ufny na pewno jest, brak oznak agresywności. Nero widać, że nie radzi sobie w schronisku, gryzie sobie ogon etc... Quote
Aga_Mazury Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nero gryzie sobie ogon do krwi.... przypuszczalnie ma tez jakąś alergię pokarmową... i wcale aniołkiem nie jest Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 czy aby gryzienie ogona może sygnalizować alergię :razz::razz:wg mnie to stres.....miałam już 1 alergika z AZS i Ozzy też alergik ale z zachowania wiem że ogon i jego gryzienie to zawsze jakieś zaburzenia w psyche psiaka :roll:a nie alergia Quote
Lorijel Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zdjęcia z soboty jakie on ma smutne oczy :( Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :-(......łzy mi wyciska jak widzę ten wzrok a obok leży mój AST w kołderke zawiniety Quote
Recommended Posts