Daria_13 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam dzisiaj kiedy byłam w schronisku usłyszałam piskliwe szczekanie nie wiedziałam który to tak domaga się pieszczot pełnej miski i miłości. Podeszłam do boksów z małymi pieskami spojrzałam i zobaczyłam przepiękna suczkę cocer spaniela maści brązowej. Ma nie więcej jak 1,5-2 lat. Miała już szczeniaki bo widać to po niej. W schronie bardzo piszczy. Szkoda gdyby taka psica miała się zmarnować. Proszę o domek dla Spanielki. Ma obcięty ogonek jest drobniutka. Kto pomoże znaleźć jej domek. W razie pytać podaje mój numer GG 9997512 lub telefon do Sosnowieckiego schronu 032 293-75-56. Nie mam jej fotek bo aparat sie zepsuł. ale jeśli ktoś ma i mieszka w okolicach to jak mógłby podjechać i pocykać fotki lub wziąć ja na tymczas przecież dla niej domek znajdzie sie w raz dwa. Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Fotki, bez tego ani rusz. Ale domek znajdzie szybko, jestem tego pewna ;) Quote
madzia828 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 fotki fotki koniecznie;) zaraz dam znać Asi to wrzuci mała na forum spanielowe:razz: Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madzia828 napisał(a):fotki fotki koniecznie;) zaraz dam znać Asi to wrzuci mała na forum spanielowe:razz: Dzięki Madzia za info, spanielka ma już wątek na forum spanielowym, ktoś mnie uprzedził. ;) Daria_13, zrób fotki chociaż komórką. ;) Quote
Daria_13 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dziewczyny spanielka jutro powinna pojechać do nowego domku która podała i pani z fundacji dlatego jestem pewna że będzie to dobry dom. Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Daria_13 napisał(a):Dziewczyny spanielka jutro powinna pojechać do nowego domku która podała i pani z fundacji dlatego jestem pewna że będzie to dobry dom. W takim razie czekam jutro na wieści, czy sunia pojechała do nowego domku. :cool3: Quote
Daria_13 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Państwo jednak jej nie wezmą suczka nadal szuka domku o ile jest jeszcze w schronie Quote
Asia & Ginger Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Daria_13 napisał(a):Państwo jednak jej nie wezmą suczka nadal szuka domku o ile jest jeszcze w schronie Czy można się jakoś dowiedzieć, czy sunia jest jeszcze w schronie? Mam osobę z Żor, chętną na spanielkę, chyba ją wyślę do schronu, żeby sama sprawdziła. :roll: Quote
Daria_13 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Albo niech zadzwoni to numer 032 293-75-56 Quote
DG32 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i spanielka została odebrana przez osobe, która ją znalazła i odwiozła do schroniska. Natomiast poinformowano mnie, że jest jeszcze jedna spanielka, ale troche osowiała, przed wydaniem będzie musiał obejrzeć ją weterynarz. Sunia jest ruda i ma około 3-4 lat. Quote
Asia & Ginger Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 DG32 napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i spanielka została odebrana przez osobe, która ją znalazła i odwiozła do schroniska. Natomiast poinformowano mnie, że jest jeszcze jedna spanielka, ale troche osowiała, przed wydaniem będzie musiał obejrzeć ją weterynarz. Sunia jest ruda i ma około 3-4 lat. Wczoraj też dzwoniłam i to samo usłyszałam. ;) Dałam numer tel. do schroniska tej dziewczynie z Żor, na razie nie mam żadnych wieści. :roll: Quote
Recommended Posts