Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam dzisiaj kiedy byłam w schronisku usłyszałam piskliwe szczekanie nie wiedziałam który to tak domaga się pieszczot pełnej miski i miłości. Podeszłam do boksów z małymi pieskami spojrzałam i zobaczyłam przepiękna suczkę cocer spaniela maści brązowej. Ma nie więcej jak 1,5-2 lat. Miała już szczeniaki bo widać to po niej. W schronie bardzo piszczy. Szkoda gdyby taka psica miała się zmarnować. Proszę o domek dla Spanielki. Ma obcięty ogonek jest drobniutka. Kto pomoże znaleźć jej domek. W razie pytać podaje mój numer GG 9997512 lub telefon do Sosnowieckiego schronu 032 293-75-56. Nie mam jej fotek bo aparat sie zepsuł. ale jeśli ktoś ma i mieszka w okolicach to jak mógłby podjechać i pocykać fotki lub wziąć ja na tymczas przecież dla niej domek znajdzie sie w raz dwa.

Posted

madzia828 napisał(a):
fotki fotki koniecznie;) zaraz dam znać Asi to wrzuci mała na forum spanielowe:razz:

Dzięki Madzia za info, spanielka ma już wątek na forum spanielowym, ktoś mnie uprzedził. ;)

Daria_13, zrób fotki chociaż komórką. ;)

Posted

Daria_13 napisał(a):
Dziewczyny spanielka jutro powinna pojechać do nowego domku która podała i pani z fundacji dlatego jestem pewna że będzie to dobry dom.

W takim razie czekam jutro na wieści, czy sunia pojechała do nowego domku. :cool3:

Posted

Daria_13 napisał(a):
Państwo jednak jej nie wezmą suczka nadal szuka domku o ile jest jeszcze w schronie

Czy można się jakoś dowiedzieć, czy sunia jest jeszcze w schronie?
Mam osobę z Żor, chętną na spanielkę, chyba ją wyślę do schronu, żeby sama sprawdziła. :roll:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i spanielka została odebrana przez osobe, która ją znalazła i odwiozła do schroniska.

Natomiast poinformowano mnie, że jest jeszcze jedna spanielka, ale troche osowiała, przed wydaniem będzie musiał obejrzeć ją weterynarz. Sunia jest ruda i ma około 3-4 lat.

Posted

DG32 napisał(a):
Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i spanielka została odebrana przez osobe, która ją znalazła i odwiozła do schroniska.

Natomiast poinformowano mnie, że jest jeszcze jedna spanielka, ale troche osowiała, przed wydaniem będzie musiał obejrzeć ją weterynarz. Sunia jest ruda i ma około 3-4 lat.

Wczoraj też dzwoniłam i to samo usłyszałam. ;)
Dałam numer tel. do schroniska tej dziewczynie z Żor, na razie nie mam żadnych wieści. :roll: