Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej dogomaniacy!

Bardzo pilnie potrzebuję transportu dla 4 szczeniorków na DT w Bytomiu - u wandul 66 - z Łodzi. To dla nich szansa na życie! Czy jest ktoś, kto mógłby maluchy zabrać? Są na trasie Łódź - Tomaszów Maz. ale dowóz do samej Łodzi sie rzecz jasna znajdzie.
Tu ich wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111209

PILNIE poszukiwany transport:
[SIZE=7]Łódź - Bytom
dla 4 szczeniaków!

:placz:Proszę o pomoc!:placz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Przyjdz do nas :loveu:

niestety wlasnie sie dowiedzialam ze mam teraz roboczy weekend:placz::placz::placz:,za to za tydzien 4 wolne dni

Posted

[quote name='Karilka']Hej dogomaniacy!

Bardzo pilnie potrzebuję transportu dla 4 szczeniorków na DT w Bytomiu - u wandul 66 - z Łodzi. To dla nich szansa na życie! Czy jest ktoś, kto mógłby maluchy zabrać? Są na trasie Łódź - Tomaszów Maz. ale dowóz do samej Łodzi sie rzecz jasna znajdzie.
Tu ich wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111209

PILNIE poszukiwany transport:
[SIZE=7]Łódź - Bytom
dla 4 szczeniaków!

:placz:Proszę o pomoc!:placz:

Przypominam. Prosze o pomoc...

Posted

Zuza i Noddy są w miejscowości Wola Rakowa. Dowóz do samej Łodzi jest.

Prawdopodobnie będą 3 szczeniaki 4 miesieczne i jeden 6 tygodniowy.

Znalazł się transport płatny ale to koszt 110zł i cały dzień w trasie. Zamęczymy dziewczynę i szkoda tylu pieniędzy, skoro ktoś mógłby zabrać maluszki przy okazji.

Posted

Przejmuję się raczej, że takich osób jak ja będzie więcej i będę musiała iść do kolejki :evil_lol:
Chociaż zawsze panikuję, a nigdy takie olbrzymie nie byly, zebym musiała zabijać wszystkich wokół :evil_lol::evil_lol:

Posted

ogromna prosba [SIZE=2]czy jest osoba na tym forum ktora moglaby popilnowac w bytomiu na wystawie sunie SABE z mojego podpisu od godz 11 do 12 od tego zalezy czy sunia dotrze do mnie na DT.:-(

Posted

jagienka42 napisał(a):
ogromna prosba [SIZE=2]czy jest osoba na tym forum ktora moglaby popilnowac w bytomiu na wystawie sunie SABE z mojego podpisu od godz 11 do 12 od tego zalezy czy sunia dotrze do mnie na DT.:-(

Wysłałam Ci PW :)

Posted

My też jutro walczymy. I to od samej 10.00. Oby nie padało...:mad:. Będę miała sporo czasu i niezły aparat ( wyjątkowo - dzięki serdeczne kolegom, którzy poratowali w potrzebie:loveu: ). Jesli ktoś reflektuje na zdjęcia...to wołać:razz:

Posted

No właśnie zapowiadają deszcze, ale mam nadzieję, że Bytom ominie :mad:

Madzia jak chcesz, to możesz wpaść na ring 3 z labkami i zrobić zdjęcia :cool3: Będę z czekoladową labradorką, nr 816 :)