Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natula napisał(a):
Jest ktoś chętny do pożyczenia jakiegoś psa na 5 minut? Chciałabym poćwiczyc ustawianie róznych ras,mojej CTRki nie wystawiam wiec oprócz oglądania czernyszy mam całą wystawe wolną!

Interesują mnie wszystkie rasy!
Mogę pożyczyć belgijkę, ale wystawianie tej rasy jest dość specyficzne(nie ma ustawiania tak jak przy praktycznie każdej rasie, nie wystawiamy na siebie) :eviltong:
Póki co będziemy w klasie szczeniąt, a ja nie gardzę pozytywnymi kontaktami z obcymi osobami :cool3: Także polecamy się na Bytom :evil_lol:

Posted

[quote name='zakla'][SIZE="6"]Czy jedzie ktos z Wwy i ma wolne miejsce?
Kolezanka musi sie dostac w tamte okolice po odbior szczeniaczka, wiec do Bytomia osoba bez psa, a z powrotem ze szczeniorkiem aussie:cool3: Tu koleżanka, ponawiam apel. No ma ktoś wolne miejsce? :D

Posted

Kochana nie ma planu :) Ale wpisałam numer poprzedzający moje suki i ten, który jest po nich, i są to nazwiska ludzi już z innych ras :-) U Ciebie może być problem, bo Goldenów więcej niż Bernardynów :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kochana nie ma planu :) Ale wpisałam numer poprzedzający moje suki i ten, który jest po nich, i są to nazwiska ludzi już z innych ras :-) U Ciebie może być problem, bo Goldenów więcej niż Bernardynów :cool3:
aa no chyba że tak:pteż tak zawsze sobie sklecałam stawkę, tym razem nie znam nazwisk, więc ciężko:roll:

i plan sędziowania: http://l.pl/psy/sub/exhib_kraj08_plans.htm

Posted

aga616 napisał(a):
a skąd wiesz???nie ma przecie planu:roll:

Ja dzwonilam juz wczoraj do oddzialu i bardzo mily pan podyktowal mi cala stawke z nazwami psów :loveu:

Posted

my ostatni raz w szczeniakach. :cool3:
ciekawa jestem z jaką suką będziemy walczyć, ale Magia ładnie wytrymowana i jestem optymistycznie nastawiona. :)

Posted

ojj wczoraj na stronie było pomieszane z dalmatami, ale teraz jest dobrze ;) przyszedł numerek: 660 :multi: mam nadzieję, ze szczęśliwy my konkurencji za dużej nie mamy... :P teraz chyba czekamy na list potwierdzający udział w MP (?) ;D
życzę powodzenia wystawiającym ;D

Posted

[quote name='Chianti']ojj wczoraj na stronie było pomieszane z dalmatami, ale teraz jest dobrze ;) przyszedł numerek: 660 :multi: mam nadzieję, ze szczęśliwy my konkurencji za dużej nie mamy... :P teraz chyba czekamy na list potwierdzający udział w MP (?) ;D
życzę powodzenia wystawiającym ;D
Za Mp nie przychodzi list poczta.