Zuza i Noddy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Talagia']Nie ma problemu - zapraszam ;) Trzeba mnie tylko złapać PO ocenie, bo inaczej ciezko sie ze mna dogadać :oops: A wiesz już o której masz ocenę? Quote
Talagia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A wiesz już o której masz ocenę? pewnie o 10 ;) Quote
vpassione Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natula napisał(a):Jest ktoś chętny do pożyczenia jakiegoś psa na 5 minut? Chciałabym poćwiczyc ustawianie róznych ras,mojej CTRki nie wystawiam wiec oprócz oglądania czernyszy mam całą wystawe wolną! Interesują mnie wszystkie rasy! Mogę pożyczyć belgijkę, ale wystawianie tej rasy jest dość specyficzne(nie ma ustawiania tak jak przy praktycznie każdej rasie, nie wystawiamy na siebie) :eviltong: Póki co będziemy w klasie szczeniąt, a ja nie gardzę pozytywnymi kontaktami z obcymi osobami :cool3: Także polecamy się na Bytom :evil_lol: Quote
ajcka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Poszukuje transportu Z WARSZAWY:roll::roll::roll: na tą wystawe ja i pies w transporterze małym.Proszę o PW. Quote
Asiunia:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='zakla'][SIZE="6"]Czy jedzie ktos z Wwy i ma wolne miejsce? Kolezanka musi sie dostac w tamte okolice po odbior szczeniaczka, wiec do Bytomia osoba bez psa, a z powrotem ze szczeniorkiem aussie:cool3: Tu koleżanka, ponawiam apel. No ma ktoś wolne miejsce? :D Quote
Marchewkowy Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 cóż w takim razie czekamy na potwierdzenie i na listę psów/wystawców Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://l.pl/psy/sub/exhib_kraj08_wystawcy.htm Quote
aga616 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Talagia napisał(a):7 seterków :) :evil_lol: a skąd wiesz???nie ma przecie planu:roll: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 My dwie same? W jednej rasie? Ale jaja :evil_lol: Quote
vpassione Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 3 belgi, każdy innej odmiany. Ale pustki :crazyeye: Quote
aga616 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 panienkabubu napisał(a):My dwie same? W jednej rasie? Ale jaja :evil_lol: eejjjj no skąd Wy to wiecie??????jest gdzieś plan?????? Quote
panienkabubu Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Kochana nie ma planu :) Ale wpisałam numer poprzedzający moje suki i ten, który jest po nich, i są to nazwiska ludzi już z innych ras :-) U Ciebie może być problem, bo Goldenów więcej niż Bernardynów :cool3: Quote
aga616 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Kochana nie ma planu :) Ale wpisałam numer poprzedzający moje suki i ten, który jest po nich, i są to nazwiska ludzi już z innych ras :-) U Ciebie może być problem, bo Goldenów więcej niż Bernardynów :cool3: aa no chyba że tak:pteż tak zawsze sobie sklecałam stawkę, tym razem nie znam nazwisk, więc ciężko:roll: i plan sędziowania: http://l.pl/psy/sub/exhib_kraj08_plans.htm Quote
Talagia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 aga616 napisał(a):a skąd wiesz???nie ma przecie planu:roll: Ja dzwonilam juz wczoraj do oddzialu i bardzo mily pan podyktowal mi cala stawke z nazwami psów :loveu: Quote
d_orka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ha, a w caviśkach pomieszanie z poplątaniem- psa z młodzieży dali w otwartej...ciekawe czy to odosobniony przypadek...:diabloti: Quote
Marchewkowy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 no to powalczycie katik :D trzymamy kciuki, wy jeszcze w szczeniakach? Quote
katik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 my ostatni raz w szczeniakach. :cool3: ciekawa jestem z jaką suką będziemy walczyć, ale Magia ładnie wytrymowana i jestem optymistycznie nastawiona. :) Quote
Chianti Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ojj wczoraj na stronie było pomieszane z dalmatami, ale teraz jest dobrze ;) przyszedł numerek: 660 :multi: mam nadzieję, ze szczęśliwy my konkurencji za dużej nie mamy... :P teraz chyba czekamy na list potwierdzający udział w MP (?) ;D życzę powodzenia wystawiającym ;D Quote
Zuza i Noddy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Chianti']ojj wczoraj na stronie było pomieszane z dalmatami, ale teraz jest dobrze ;) przyszedł numerek: 660 :multi: mam nadzieję, ze szczęśliwy my konkurencji za dużej nie mamy... :P teraz chyba czekamy na list potwierdzający udział w MP (?) ;D życzę powodzenia wystawiającym ;D Za Mp nie przychodzi list poczta. Quote
Recommended Posts