panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Info z Oddziału: Na początku przyszłego tygodnia na stronie internetowej znajdzie się plan sędziowania oraz spis wystawców. Biuro ZKwP o/Bytom Quote
Błyskotka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No to miło z ich strony. W zeszłym roku nie podawali chyba takich informacji na stronie. Quote
Błyskotka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A skąd wiesz ??? Na stronie oddziału nie widzę żadnych zmian. Quote
katik Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 jeszcze tydzień temu był sędzia z czech (zresztą tak jak na pierwszej stronie tego tematu), a teraz już jest polak. Ale dla mnie nie ma to większego znaczenia. Quote
aga616 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Błyskotka napisał(a):No to miło z ich strony. W zeszłym roku nie podawali chyba takich informacji na stronie. podawali:pa na pewno był spis wystawców;) Quote
Chianti Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A takie głupie pytanie: przyszedł już wam list z numerkiem itp.? :oops: bo mi jeszcze nie i nie wiem czy się już zacząć martwić... :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Nam też jeszcze nic nie przyszło, ale już niebawem dowiemy się, czy jesteśmy na liście :) Quote
Marta&Karmen Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 nam jeszcze nie przyszedł list, ale nie martwiłabym się tym... pewnie około tydzień przed wystawą przyjdzie... Quote
katik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 do mnie też chyba jeszcze nie przyszedł. (chyba, bo zmienili mi skrzynkę na listy i jeszcze nie mam kluczyka :roll: ) Quote
Chianti Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 uff to dobrze :) mam fioła na punkcie takich listów i jakby coś nie doszło to... :mad: no i będziemy na tej wystawie na 100%, bo Birce wczoraj przeszła cieczka (zdążyła przed wystawą :D) :multi: Quote
katik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Chianti napisał(a): no i będziemy na tej wystawie na 100%, bo Birce wczoraj przeszła cieczka (zdążyła przed wystawą :D) :multi: A psy już na nią nie reagują? Zapach cieczki utrzymuje sie dłużej. Quote
zakla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [SIZE="6"]Czy jedzie ktos z Wwy i ma wolne miejsce? Kolezanka musi sie dostac w tamte okolice po odbior szczeniaczka, wiec do Bytomia osoba bez psa, a z powrotem ze szczeniorkiem aussie:cool3: Quote
Natula Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jest ktoś chętny do pożyczenia jakiegoś psa na 5 minut? Chciałabym poćwiczyc ustawianie róznych ras,mojej CTRki nie wystawiam wiec oprócz oglądania czernyszy mam całą wystawe wolną! Interesują mnie wszystkie rasy! Quote
Natula Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jasne! Tylko nigdy nie miałam z nimi stycznosci,widziałam tylko w czestochowie Franie,piękną zresztą :D Bo koło naszego ringu miejsca nie było to siedziałam koło bernardynów :lol: Wiec bedziesz jesli bedziesz miała ochote to poprosze o wskazówki co do ustawiania :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jak będę miała chwilkę to z moim można spróbować. Quote
Talagia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natalia my zapraszamy jak zawsze :) Do pocwiczenia z wystawianiem rowniez :) Quote
katik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natula, ja chętnie pożyczę psa :) Cairn terier. Magii przydadzą się dodatkowe ćwiczenia i kontakt z obcą osobą. Więc zapraszamy do nas. Quote
Natula Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Zuza i Noddy,twój to York? Zuza , katik jak was rozpoznam? panienkebubu chyba pamietam z Czestochowy a Talgia ,do was zawsze jak mam czas :cool3: wiec i teraz nie przepuszcze okazji! dzięki za zainteresowanie, ja jakby co to taka wielkaaa osoba z czernyszką na smyczy/na wystawie towarzysko/ Quote
Zuza i Noddy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Tak mój york, będę przy ringu głównym, bo startuje w MP. Quote
Talagia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Natula napisał(a): dzięki za zainteresowanie, ja jakby co to taka wielkaaa osoba z czernyszką na smyczy/na wystawie towarzysko/ No ja musze Lune wreszcie porządnie wygłaskać "na spokojnie", bo zawsze strasznie zalatana jestem :diabloti: A juz od Poznania nie mialam okazji :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Talagia, a czy jeśli znalazłabym jeszcze chwile czasu mogłabyś mi pokazać jak wystawia sie setery angielskie i mogłabym tez sobie przećwiczyć z twoimi, bo bardzo mi sie podobają i chciałabym kiedyś z takim w Młodym prezenterze wystartować. Quote
Talagia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Talagia, a czy jeśli znalazłabym jeszcze chwile czasu mogłabyś mi pokazać jak wystawia sie setery angielskie i mogłabym tez sobie przećwiczyć z twoimi, bo bardzo mi sie podobają i chciałabym kiedyś z takim w Młodym prezenterze wystartować. Nie ma problemu - zapraszam ;) Trzeba mnie tylko złapać PO ocenie, bo inaczej ciezko sie ze mna dogadać :oops: Quote
Chianti Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 katik napisał(a):A psy już na nią nie reagują? Zapach cieczki utrzymuje sie dłużej. nie. Przechodzą obojętnie Quote
Recommended Posts