Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze tydzień temu był sędzia z czech (zresztą tak jak na pierwszej stronie tego tematu), a teraz już jest polak.
Ale dla mnie nie ma to większego znaczenia.

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to miło z ich strony. W zeszłym roku nie podawali chyba takich informacji na stronie.

podawali:pa na pewno był spis wystawców;)

Posted

uff to dobrze :) mam fioła na punkcie takich listów i jakby coś nie doszło to... :mad: no i będziemy na tej wystawie na 100%, bo Birce wczoraj przeszła cieczka (zdążyła przed wystawą :D) :multi:

Posted

Chianti napisał(a):
no i będziemy na tej wystawie na 100%, bo Birce wczoraj przeszła cieczka (zdążyła przed wystawą :D) :multi:

A psy już na nią nie reagują? Zapach cieczki utrzymuje sie dłużej.

Posted

[SIZE="6"]Czy jedzie ktos z Wwy i ma wolne miejsce?
Kolezanka musi sie dostac w tamte okolice po odbior szczeniaczka, wiec do Bytomia osoba bez psa, a z powrotem ze szczeniorkiem aussie:cool3:

Posted

Jest ktoś chętny do pożyczenia jakiegoś psa na 5 minut? Chciałabym poćwiczyc ustawianie róznych ras,mojej CTRki nie wystawiam wiec oprócz oglądania czernyszy mam całą wystawe wolną!

Interesują mnie wszystkie rasy!

Posted

Jasne!
Tylko nigdy nie miałam z nimi stycznosci,widziałam tylko w czestochowie Franie,piękną zresztą :D Bo koło naszego ringu miejsca nie było to siedziałam koło bernardynów :lol:

Wiec bedziesz jesli bedziesz miała ochote to poprosze o wskazówki co do ustawiania :cool3:

Posted

Natula, ja chętnie pożyczę psa :) Cairn terier. Magii przydadzą się dodatkowe ćwiczenia i kontakt z obcą osobą. Więc zapraszamy do nas.

Posted

Zuza i Noddy,twój to York?
Zuza , katik jak was rozpoznam?
panienkebubu chyba pamietam z Czestochowy
a Talgia ,do was zawsze jak mam czas :cool3: wiec i teraz nie przepuszcze okazji!

dzięki za zainteresowanie,
ja jakby co to taka wielkaaa osoba z czernyszką na smyczy/na wystawie towarzysko/

Posted

Natula napisał(a):

dzięki za zainteresowanie,
ja jakby co to taka wielkaaa osoba z czernyszką na smyczy/na wystawie towarzysko/

No ja musze Lune wreszcie porządnie wygłaskać "na spokojnie", bo zawsze strasznie zalatana jestem :diabloti: A juz od Poznania nie mialam okazji :cool3:

Posted

Talagia, a czy jeśli znalazłabym jeszcze chwile czasu mogłabyś mi pokazać jak wystawia sie setery angielskie i mogłabym tez sobie przećwiczyć z twoimi, bo bardzo mi sie podobają i chciałabym kiedyś z takim w Młodym prezenterze wystartować.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Talagia, a czy jeśli znalazłabym jeszcze chwile czasu mogłabyś mi pokazać jak wystawia sie setery angielskie i mogłabym tez sobie przećwiczyć z twoimi, bo bardzo mi sie podobają i chciałabym kiedyś z takim w Młodym prezenterze wystartować.

Nie ma problemu - zapraszam ;) Trzeba mnie tylko złapać PO ocenie, bo inaczej ciezko sie ze mna dogadać :oops: