Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Chodzi mi o ty czy jak się zgłosi normalnie w pierwszym terminie, to czy można zapłacić po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń?

Tego niestety nie wiem :cool3: Trzeba pytać może w oddziale :hmmmm:

Posted

Ok to mam jeszcze jedno pytanie, czy byłaby może osoba która mogłaby zabrać dziewczynę z yorkiem(także to tylko jedno miejsce byśmy zajęli) z okolic Częstochowy? Mogłabym kawałek dojechać np do samej Częstochowy.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Chodzi mi o ty czy jak się zgłosi normalnie w pierwszym terminie, to czy można zapłacić po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń?

Zgłoszenia muszą być oplacone do końca terminu przyjmowania zgłoszeń. Opłata po 25.04 i na wystawie 110 zł.

Posted

Moje słońce zgłoszone, będzie debiutować.

Jagoodka napisał(a):
Zgłoszenia muszą być oplacone do końca terminu przyjmowania zgłoszeń. Opłata po 25.04 i na wystawie 110 zł.
Upss.. my jeszcze nie zapłaciłyśmy :oops: Czy w takim razie teraz zamiast 30zł mam płacić za szczeniaka 110zł? :-o

Posted

Elitesse napisał(a):
zglaszalam meilem w piatek - i dzis dostalam odp ze zgloszenie odebrane :multi::multi: brawa dla oddzialu !

My też zgłaszaliśmy w piątek... ale potwierdzenia jeszcze nie mamy:p

Posted

Judit napisał(a):
a czy ktoś będzie z aparatem przy ringu seterów? :cool3:

No my przy ringu bedziemy na 100% ale czy bedzie czas na fotki w ferworze walki :) Zobaczymy moze sie uda jakies zrobic.

Posted

Talagia napisał(a):
My napewno ;)

Tecia napisał(a):
No my przy ringu bedziemy na 100% ale czy bedzie czas na fotki w ferworze walki :) Zobaczymy moze sie uda jakies zrobic.

fajnie :loveu::loveu:
czyli jest możliwość że uda się co nie co obfocić :p zależy mi szczególnie na zdjęciach gordonków w młodzieży, bo będzie dziewczynka od nas :p

Posted

[quote name='yuli_']Moje słońce zgłoszone, będzie debiutować.

Upss.. my jeszcze nie zapłaciłyśmy :oops: Czy w takim razie teraz zamiast 30zł mam płacić za szczeniaka 110zł? :-o
no niestety tak....
Opłata po 25.04 i w dniu wystawy za KAŻDEGO psa 110 zł.

Posted

[quote name='Jagoodka']no niestety tak....
Opłata po 25.04 i w dniu wystawy za KAŻDEGO psa 110 zł.

Na stronie oddziału jest informacja, że termin zgłoszeń (a tym samym opłat) przedłużono do 30.04.:lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Na stronie oddziału jest informacja, że termin zgłoszeń (a tym samym opłat) przedłużono do 30.04.:lol:
Ekshm, no niekoniecznie. Np. w Kielcach, Krakowie i bialymstoku nawet po przedluzeniu terminu przyjmowania zgłoszeń opłaty są już takie jak na wystawie. To jest przedłużenie terminu zgłoszeń, a nie terminu płatności. I jedno z drugim nie idzie zawsze w parze...

Posted

[quote name='Alojzyna']Na stronie oddziału jest informacja, że termin zgłoszeń (a tym samym opłat) przedłużono do 30.04.:lol: Spróbuje jeszcze dzisiaj iść na pocztę i wpłacić te 30zł.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Ekshm, no niekoniecznie. Np. w Kielcach, Krakowie i bialymstoku nawet po przedluzeniu terminu przyjmowania zgłoszeń opłaty są już takie jak na wystawie. To jest przedłużenie terminu zgłoszeń, a nie terminu płatności. I jedno z drugim nie idzie zawsze w parze...

Właśnie - nie zawsze, dlatgo radzę to sprawdzić;)

Guest Karmel
Posted

kto wybiera sie Wawy na ta wystawe i zabralby mnie z jednym pieskiem;););)??

Posted

A ja tak troche z innej beczki. Czy w Bytomiu można się obkupić np w Lupiny itp? Pytam bo w Katowicach całkowicie nie miałam głowy do zakupów, a chciałabym coś sprawić pupilowi, a nie wiem jak jest w Bytomiu.