Mona4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 basia bonnie napisał(a):a jakby szło się z dworca PKP na wystawę, to daleko? :roll: basia bonnie napisał(a):A łatwo jest dojechac tym autobusem? Tzn. czy łatwo jest wysiąść na dobrym przystanku?:evil_lol:i potem trafić?:evil_lol: będę bardzo wdzięczna, gdyby ktoś mi to wytłumaczył :) jeśli jest łatwo trafić to prawdopodobnie będę:cool3:;) EDITD: przepraszam, już nikt mi nie musi tłumaczyć, nie będzie mnie :( zapomniałam, że w maju mam jechać na pokaz arabów:oops: może za rok się pojawie;) Niema znowu tak daleko to jakies 3 km spacerkiem mozna spokojnie isc ,caly czas prosta droga,do kosciola,wielu wystawcow widzialam idzie piechotą:lol: Dla wygodnych i obladowanych bagazami polecam tramwaj,z pod dworca to tylko 3 przystanki. nr 5. 9. 18 jesli chodzi o autobus to uwazajcie bo niekazdy sie zatrzymuje na przystanku kosciol:angryy: Quote
aleb Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 My będziemy :) Sędziowie nawet nawet, to czemu nie ma nas być ;) Quote
cockermanka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 JustynaJK napisał(a):nikt już?:crazyeye: Jak sie nie zmieni sędzia na spaniele,to nie pojedziemy :shake: Quote
McDzik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ee... jakby było bliżej... to może i by było po co jechać... Quote
Dorkaa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No, ty to masz daleko. Ja jeszcze raz zapytaniem o mapkę. Quote
Jagoodka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='cockermanka']Jak sie nie zmieni sędzia na spaniele,to nie pojedziemy :shake:[/quote] a my pojedziemy z Shadowkiem :)) :multi: może i Taresik się załapie :) Po zeszłorocznym Bytomiu, gdzie 3 razy stał na pudle w finałach + 4 pudło z [B]alanowak[/B] na MP :) Quote
Chianti Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jupi! My na 100% jedziemy :D a zgłosimy się na początki kwietnia. ;) Jak najszybciej żeby rodzice zdania czasem nie zmienili :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A może zmienią jeszcze sędzinę grupy V :evil_lol:. Quote
Talagia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja dzisiaj na wystawie w Katowicach, zgłosiłam przy okazji oba psiaki :lol: Quote
panienkabubu Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 No kochani już bliżej niż dalej do zakończenia przyjmowania zgłoszeń :cool3: Quote
aga616 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 panienkabubu napisał(a):No kochani już bliżej niż dalej do zakończenia przyjmowania zgłoszeń :cool3: eeee tam - do 25-tego jeszcze kupa czasu!;) Quote
eria Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ja bede jak bede miec wolny weekend..... musze spojrzec w kalendarz:roll: ehh chyba nie bedzie wolny.... Quote
Chianti Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ok my już jesteśmy zgłoszone ;) - MP grupa młodsza & z Birką do klasy Młodzieży Quote
Skibka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wie może ktoś ile kosztuje bilet wstępu ulgowy? :roll: Quote
magda_z Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 My sie zastanawiamy czy przyjechać. Ale Bytom jest blisko więc raczej będziemy, a przynajmniej postaramy sie byc ;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A wiadomo może czy opłaty wpłacone po terminie zgłoszeń są takie same? Quote
Elitesse Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 zglaszalam meilem w piatek - i dzis dostalam odp ze zgloszenie odebrane :multi::multi: brawa dla oddzialu ! Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Oddział dał podział sędziów na rasy! Grupa I Marek Czerniakowski - Australian Shepherd, Bearded Collie, Border Collie, Bouvier des Flandres, Owczarek belgijski Malinois, Owczarek belgijski Tervueren, Owczarek belgijski Beauceron, Owczarek francuski Briard, Owczarek Podhalański Justyna Jezienicka-Kulik - polski owczarek nizinny, Ceskoslovensky Vlcak, owczarek staroangielski Bobtail, owczarek szetlandzki, owczarek południowo-rosyjski, owczarek szkocki Collie, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke Wojciech Kramarski - owczarki niemieckie psy w klasach: pośredniej, otwartej, użytkowej, championów, weteranów, owczarki niemieckie suki Gabriela Łakomik-Kaszuba - owczarki niemieckie psy w klasach: szczeniąt i młodzieży Grupa II Ryszard Broll - doberman, pinczer miniaturowy, pinczer średni, sznaucer miniaturowy biały, sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, sznaucer miniaturowy czarny, sznaucer miniaturowy pieprz i sól, sznaucer olbrzym czarny, sznaucer średni czarny, sznaucer średni pieprz i sól, czarny terier rosyjski Zbigniew Ostrowski - nowofundland, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki, pirenejski pies górski, buldog angielski, bullmastif, Cane Corso, dog kanaryjski, dog niemiecki, Fila Brasileiro, Hovawart, Landseer, mastif hiszpański, mastif pirenejski, pies z majorki, mastif tybetański Marek Lewandowski - bernardyn, berneński pies pasterski, dog argentyński, Dogue de Bordeaux, duży szwajcarski pies pasterski, Leonberger, Shar Pei, Rottweiler Zdzisława Różewicz-Zielińska - bokser żółty, bokser pręgowany Grupa III Magdalena Kozłowska - Airedale Terrier, American Staffordshire Terrier, bulterier, bulterier miniaturowy, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Kerry Blue Terrier, Staffordshire Bull Terrier Katarzyna Nitka - Jack Russell Terrier, Yorkshire Terrier Frantisek Polehna (CZ) - Australian Silky Terrier, Border Terrier, Cairn Terrier, foksteriery, Irish Glen of Imaal Terrier, niemiecki terier myśliwski, Norwich Terrier, Parson Russell Terrier, Sealyham Terrier, terier czeski, terier szkocki, terier walijski, West Highland White Terrier Grupa IV Magdalena Kozłowska - Airedale Terrier, American Staffordshire Terrier, bulterier, bulterier miniaturowy, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Kerry Blue Terrier, Staffordshire Bull Terrier Katarzyna Nitka - Jack Russell Terrier, Yorkshire Terrier Frantisek Polehna (CZ) - Australian Silky Terrier, Border Terrier, Cairn Terrier, foksteriery, Irish Glen of Imaal Terrier, niemiecki terier myśliwski, Norwich Terrier, Parson Russell Terrier, Sealyham Terrier, terier czeski, terier szkocki, terier walijski, West Highland White Terrier Grupa V Katarzyna Boryczko - wszystkie rasy Grupa VI Liliana Bachurzewska - wszystkie rasy Grupa VII Henryk Stępka - wszystkie rasy Grupa VIII Wojciech Burski - Labrador Retriever, Flat Coated Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, płochacz niemiecki Maciej Kozber - Golden Retriever Henryk Stępka - pozostałe rasy GRUPA IX Zofia Konderla - Chihuahua długowłosy i krótkowłosy, buldog francuski, Hawańczyk, terier tybetański Maciej Kozber - Boston Terrier, brabantczyk, mops, pekińczyk, spaniel kontynentalny miniaturowy Papillon Krystyna Nowak - chiński grzywacz, maltańczyk, pudle, Cavalier King Charles Spaniel, Shih Tzu Ewa Pyrchała - Bichon Frise, bolończyk, Coton de Tulear, Lhasa Apso Grupa X Maciej Lipiec - chart afgański, chart perski Saluki, chart polski, chart rosyjski Borzoi, chart szkocki Deerhound, chart węgierski, Greyhound, Whippet, wilczarz irlandzki Ewa Pyrchała - Azawakh, charcik włoski Młody Prezenter- Ewa Pyrchała Quote
Recommended Posts