renia13 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 panienkabubu napisał(a): Do zobaczenia za rok :eviltong::eviltong::eviltong: To koniec z fotkami ode mnie:) super fotki , bardzo dziekujemy:calus: Quote
panienkabubu Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 renia13 napisał(a):super fotki , bardzo dziekujemy:calus: McDzik napisał(a):No.. super fotorelacja :) MateUsz napisał(a):fotorelacja....profeska :) Gratulacje Mam nadzieje, żę poczuliście się jak na wystawie :evil_lol: Quote
Tecia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 McDzik napisał(a):No.. super fotorelacja :) Widziałam ze polowalas na fotke mojego malucha:) Juz za pare dni bedziesz mogla poznac Dunkierke bo w czwartek ma jechac do swojego nowego domciu:) Jest sliczna i slodka i bardzo zadziorna bedzie wymagala duuuuzo pracy ringowej zeby godnie wujka nasladowac:) Ale wujek w jej wieku to dopiero byl drab:) Quote
McDzik Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Tecia napisał(a):Widziałam ze polowalas na fotke mojego malucha:) Juz za pare dni bedziesz mogla poznac Dunkierke bo w czwartek ma jechac do swojego nowego domciu:) Jest sliczna i slodka i bardzo zadziorna bedzie wymagala duuuuzo pracy ringowej zeby godnie wujka nasladowac:) Ale wujek w jej wieku to dopiero byl drab:) No pewnie, że na niego polowałam, Grzesiek mówił, że II na BISie był to nie mogłąm się powstrzymać :) ! No i gratulacje, tylko tak dalej! :) Teraz on jest przekonany o trafnym doborze hodowli :loveu: A Dunki sama się nie mogę doczekać jakby to miał być pies dla mnie dosłownie :loveu: pokazywał mi zdjęcia, ale to na pewno nie to samo, co zobaczyć małą na żywo :loveu: to już jutro! Quote
Recommended Posts